Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-18-12, 01:43 AM   #1026
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: b_boy 查看文章
對封印一定要用精兵攻勢, 見你叉果下即拍上旋仲有D機會
係~果波真係要守~守倒隻虎就有得打~
防果一波所以打兵增發覺唔算太難守

不過我覺得D人都係估唔倒有人打大虎SIN出奇制勝倒~

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 01:45 AM   #1027
swaggerpuipui
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: DavidH 查看文章
識5識控霸求5騎?

唔識既無視下面句話

識控既將特攻換成特攻號就得

以上應該5係山埃(有錯請指)

好過用霸求得四人受計
打大會用雙曹操喎?我唔明你講咩
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 01:45 AM   #1028
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章
打大會用雙曹操喎?我唔明你講咩
7/8特攻曹操

btw搵人開新post,thanks

舊 02-18-12, 01:48 AM   #1029
鬼槍六枚
Junior Member

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
我覺得個次大會鄧芝同劉禪堅勁喎
堅勁又唔覺,淨係知步象單堅廢
鬼槍六枚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 01:51 AM   #1030

引用:
7/8特攻曹操

btw搵人開新post,thanks
唔好意思,特攻曹操係咩卡?我未見過
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 01:53 AM   #1031
鬼槍六枚

引用:
果個大會跟本偏幫大弓

好多剛弓甘寧許褚

當時我仲唔多識控騎
玩一般打全國既大槍搭細弓deck打到喊
我又唔多覺,反正我果陣用我個名照j大弓
舊 02-18-12, 01:54 AM   #1032
無題
Game Master

二代卡

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

舊 02-18-12, 01:56 AM   #1033
鬼槍六枚

引用:
作者: swaggerpuipui 查看文章
唔好意思,特攻曹操係咩卡?我未見過
二代卡黎嘅
舊 02-18-12, 01:57 AM   #1034
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: 無題 查看文章

二代卡
呢張係一代,雖然二代都係一樣樣

呢場出現奇蹟, 最後個下挑竟然無迎擊
http://www.nicovideo.jp/watch/sm17003164

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 01:59 AM   #1035

引用:
作者: 鬼槍六枚 查看文章
二代卡黎嘅
我冇二代卡喎,有就好啦
舊 02-18-12, 02:00 AM   #1036
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: 無題 查看文章

二代卡
呢隻1代黎

二代6氣就開到

呢張野...唔係呢個大會都用唔到,因為弱化左
只不過英知霸求得4人,開霸求會好蝕
而打開霸求5人既可以試下用佢換91打今次大會
所以有此不成熟的建議,可以無視之

引用:
我又唔多覺,反正我果陣用我個名照j大弓
鬼槍大大

此篇文章於 02-18-12 02:05 AM 被 DavidH 編輯。
DavidH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-12, 02:05 AM   #1037
鬼槍六枚

引用:
呢隻1代黎

二代6氣就開到

呢張野...唔係呢個大會都用唔到,因為弱化左
只不過英知霸求得4人,開霸求會好蝕
而打開霸求5人既可以試下用佢換91打今次大會
所以有此不成熟的建議,可以無視之
見人霸求加英知二連號令都幾大力,十知又唔怕沖水

打大會就係,全國由丞相頂跌到落司空

此篇文章於 02-18-12 02:12 AM 被 鬼槍六枚 編輯。
舊 02-18-12, 02:06 AM   #1038
無題
Game Master

唔講唔記得手快PO左張1代XD
二代係7 8黎XD

舊 02-18-12, 02:09 AM   #1039

引用:
見人霸求加英知二連號令都幾大力,十知又唔怕沖水
係呀,我真係幸運地勝左一場。
舊 02-18-12, 02:26 AM   #1040
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
【呉018】SR孫堅 天啓の幻 ↓ 効果時間短縮(6c→5.5c)
真係吹脹
spec要員確

--

http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20120217232651

60c大家齊齊爆士氣,單放隻肥豬出黎對面又真係堅燒
計劃tony

舊 02-18-12, 04:14 AM   #1041
clscc
Senior Gamer

註冊日期: May 2011
狼顧10.5c!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 04:46 PM

手機版 | APP版