Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-15-10, 12:41 PM   #26
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 查看文章
識搞笑同幽默係一件武器,但唔識都唔會追唔到女仔,有其他武器補救,例如現金、已完成按揭的屋...
呢兩樣就真係一定要有啦
無呢兩樣就真係搞笑

舊 12-15-10, 12:48 PM   #27
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: クラウド 查看文章
呢兩樣就真係一定要有啦
無呢兩樣就真係搞笑
又唔一定要現成在手既
要知,世上有回事叫「信用卡」,今日冇錢但第日預定有前途的話,對年紀自認唔再後生的女性而言都算是奇貨可居

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 10:41 AM   #28
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
睇你FOR WHT姐..
如果只為溝女的話靚仔OR有錢會頭段快放啦..
搞笑幽默同串對某D人黎講只係一線之差咋..

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-10, 03:07 PM   #29
clie

學生年代搞笑的確幾重要,女性間特別受歡迎
但出黎做野後覺得沉着穩重同擅於表達更為重要
搞笑有時俾人輕浮既錯覺
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 01:30 PM   #30
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
搞笑 =/= 幽默

我解釋係:
搞笑就好似“嘰”痕咁,痕完,笑完,無嘢留低。
幽默有種出人意表既感覺,令get到既人會心而笑,and then覺得“咦,條友諗嘢幾過癮喔。”
幽默其實也是種闊達,你要能自侃,才能侃人。

Frankly,我都覺得幽默同條友既轉數,性格有好大既関係。

My Apps

此篇文章於 12-20-10 01:34 PM 被 Ryokoryoko 編輯。
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-10, 09:28 PM   #31
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
我比較相信眼緣呢樣野...其之就係内涵

此篇文章於 12-20-10 09:31 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 01:44 AM   #32
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
我就係成日甘,俾d吾係甘熟既人成日意為我講野吾認真
同埋我覺得吾一定呢,梗有d女仔會鍾意d沉實,穩重型

舊 12-21-10, 05:34 AM   #33
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: ~Tsz~ 查看文章
我就係成日甘,俾d吾係甘熟既人成日意為我講野吾認真
同埋我覺得吾一定呢,梗有d女仔會鍾意d沉實,穩重型
識你的時候要成熟沉實
一齊左右之後就要你識成熟沉實得黎要識攪笑幽默
唔係佢就會嫌你悶
簡單講你就係要咩都識

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 08:12 AM   #34
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
我識得一個朋友,佢唔幽默都唔搞笑,又唔會主動溝女,屬宅男一名
但係有樣野我好羡慕佢,d女性會主動溝佢囉!樓主你可以試下發掘呢方面
豬級狩獵者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 09:10 AM   #35
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 豬級狩獵者 查看文章
我識得一個朋友,佢唔幽默都唔搞笑,又唔會主動溝女,屬宅男一名
但係有樣野我好羡慕佢,d女性會主動溝佢囉!樓主你可以試下發掘呢方面
咁有無研究過係咩原因呢?

如果唔係樓主唔識發掘喎。

舊 12-21-10, 01:41 PM   #36
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
靚仔 / 有錢?

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 04:11 PM   #37
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: beagleflash 查看文章
咁有無研究過係咩原因呢?

如果唔係樓主唔識發掘喎。
係冇原因,佢自己都答唔出,或者係天生有魅力掛…
豬級狩獵者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-10, 04:16 PM   #38
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
咁佢地果d女性既態度係點先?
佢本身係一個好gentleman既人?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-10, 09:22 AM   #39
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
實有原因既,不過未搵到者。

舊 12-22-10, 11:21 AM   #40
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
叫樓主發掘原因不明的東西, 同玩野有咩分別

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-10, 05:03 AM   #41
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: irismong 查看文章
咁佢地果d女性既態度係點先?
佢本身係一個好gentleman既人?
絕對唔係...呢樣對增加女性好感其實無乜幫助

舊 12-24-10, 12:02 AM   #42
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 某F 查看文章
絕對唔係...呢樣對增加女性好感其實無乜幫助
因為預左你有
如冇即black list
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 04:40 PM   #43
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 二伍 查看文章
因為預左你有
如冇即black list
你有無睇今日新聞女花單野
有d野,點做都係無用

麻煩由第一印象做起
例如你係毒男,想溝mk妹妹仔係無乜可能

舊 12-24-10, 10:35 PM   #44
clie

而家MK女唔少同男朋友玩ACG
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-10, 11:59 PM   #45
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: clie 查看文章
而家MK女唔少同男朋友玩ACG

玩ACG唔一定等於毒男
MK仔唔一定唔玩ACG
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-10, 12:49 AM   #46
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
樓主何必勉強自己去搞笑...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-10, 01:08 AM   #47
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
有追女3寶就得啦:
車,樓,無限任簽附屬卡

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-10, 01:35 PM   #48
某F
我的歌聲裡

有車樓就夠喇...

舊 12-27-10, 06:09 PM   #49
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
重點係講野要有深度...

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-10, 11:01 AM   #50
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
引用:
作者: bomber 查看文章
重點係講野要有深度...
真有深度緊係好。最怕係果d懶有深度,扮文藝青年果d