Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-02-10, 06:41 PM   #451
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你仲想去到邊個層次?
起碼令別人心中不能沒有了我就可以,接近到芭比水平就心足,不過離呢個境界還差好遠~所以我要繼續努力

舊 10-02-10, 07:44 PM   #452
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
失戀心碎,心跳即減慢

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-02-10, 10:23 PM   #453
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
心早已差不多不會跳了...
Noyeah 目前離線  
舊 10-03-10, 12:06 AM   #454
TSZ
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDI-c-eman
引用:
甘都得,不過好似無其他影響? 我有個fd心跳會無拉拉加快, 建議距失戀多d可能會好番

舊 10-03-10, 12:09 AM   #455
TSZ
Crazy Gamer

引用:

屋企人.....其實佢地慢慢會感應到=.=
黎緊聽日我媽媽做壽,消息好快會傳開去;就算未傳,聽日佢地問到我都會講=.=

我同距地講去左第度讀書 遲d先咯,講左又問呢樣果樣,最怕

舊 10-03-10, 12:45 AM   #456
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: ~Tsz~ 查看文章
我同距地講去左第度讀書 遲d先咯,講左又問呢樣果樣,最怕
所以咪話唔駛講囉,當佢地發覺:eg你突然間早返左,痴家左,再蠢都會知咩事

舊 10-03-10, 01:35 AM   #457
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
多謝藍莓,我終於都明白為什麼時常都會這樣了
下雪邊界 目前離線  
舊 10-03-10, 01:36 AM   #458
綾小路雷太

失戀太多

舊 10-03-10, 01:40 AM   #459
下雪邊界

引用:
失戀太多
好矛盾呀
我明明已經有女朋友,但係又長期處於失戀狀態
下雪邊界 目前離線  
舊 10-03-10, 01:41 AM   #460
TSZ
Crazy Gamer

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
好矛盾呀
何解?

舊 10-03-10, 01:46 AM   #461
綾小路雷太

引用:
好矛盾呀
世事被你看透了

舊 10-03-10, 02:01 AM   #462
下雪邊界

引用:
作者: ~Tsz~ 查看文章
何解?
唔好問我,我都唔知點解
引用:
世事被你看透了
響雷太面前,我邊敢班門弄斧呀
下雪邊界 目前離線  
舊 10-03-10, 02:09 AM   #463
綾小路雷太

引用:
唔好問我,我都唔知點解

響雷太面前,我邊敢班門弄斧呀
我不姓斑,所以你在我面前弄斧也無妨-3- b

舊 10-03-10, 09:33 PM   #464
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

今日好開心超開心勁開心
失戀幾個月黎難得咁開心

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-03-10, 09:48 PM   #465
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
今日好開心超開心勁開心
失戀幾個月黎難得咁開心
講黎聽下有幾開心先~

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 10-03-10, 09:57 PM   #466
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

依家係咪改左簽名檔唔比用link?

好開心囉~ 好耐冇玩得咁開心囉

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-03-10, 10:01 PM   #467
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
今日好開心超開心勁開心
失戀幾個月黎難得咁開心
開心好過唔開心,盡可能都令自己開心好,咁會對身體好好,要記住多D開心感覺
引用:
依家係咪改左簽名檔唔比用link?
Forum好似升級中,應該未整完

舊 10-03-10, 10:08 PM   #468
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
開心好過唔開心,盡可能都令自己開心好,咁會對身體好好,要記住多D開心感覺
多謝你 寶寶, 我都希望可以last耐d

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-03-10, 10:36 PM   #469
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
多謝你 寶寶, 我都希望可以last耐d
唔洗客氣,其實呢樣野都係最近先學識

都交流下啦,開心D先可以結識到朋友,成日苦瓜乾面口好難識朋友架,呢D真係見到都唔開謂(以前我就係咁樣),朋友多就可以增強自己社交能力,咁想拍拖的人都會容易結交到另一半

舊 10-03-10, 10:38 PM   #470
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
唔洗客氣,其實呢樣野都係最近先學識

都交流下啦,開心D先可以結識到朋友,成日苦瓜乾面口好難識朋友架,呢D真係見到都唔開謂(以前我就係咁樣),朋友多就可以增強自己社交能力,咁想拍拖的人都會容易結交到另一半
咁我見到人果陣仲識笑的~
依家呢一刻又覺得原來自由都唔錯丫, 希望呢種自信自立的感覺可以LAST耐D啦

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-04-10, 12:08 AM   #471
綾小路雷太

引用:
依家呢一刻又覺得原來自由都唔錯丫, 希望呢種自信自立的感覺可以LAST耐D啦
上次見到妳開朗左,妳一定得既

舊 10-04-10, 12:19 AM   #472
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
引用:
繼續努力~加油加油~~
Noyeah 目前離線  
舊 10-04-10, 10:17 AM   #473
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
好矛盾呀
下~~???????????????

引用:
失戀太多
習慣失戀!?

舊 10-04-10, 10:42 AM   #474
綾小路雷太

引用:
作者: Seppie 查看文章
下~~???????????????

習慣失戀!?
詳情請入藍莓及下雪留言的link看文睇圖。XD

舊 10-04-10, 01:14 PM   #475
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
開始發覺..帶女友同FD行街.....D FD 都問我GF同一個問題..........
"點解妳會鍾意佢??"

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:30 AM

手機版 | APP版