Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
小嘉 07:21 PM 05-25-16
Order2果個任係打咩
Celes 08:01 PM 05-25-16
作者: 小嘉:
Order2果個任係打咩
アイシージャイアント
中級
一番右上の宝箱の所で探索
ShinDou 08:44 PM 05-25-16
有2個就黎LV55又要打凸破書,FREE上級咁難既﹖我1萬4HP1萬7戰力都死左次,唔係見跌左4次銀箱都唔爆石過
Dyhalt Rushifar 10:14 PM 05-25-16
作者: ShinDou:
有2個就黎LV55又要打凸破書,FREE上級咁難既﹖我1萬4HP1萬7戰力都死左次,唔係見跌左4次銀箱都唔爆石過
打完一場,在下就決心打中級升算
Celes 10:15 PM 05-25-16
用開魔法師打呢版真係難,所有屬性攻擊都resist, 又成日一隊4隻,俾佢先制都幾傷下。
我就儘量用無屬性攻擊黎打。
ShinDou 10:18 PM 05-25-16
我主力3個都雷屬

雷妹 雷法 黑騎

戰乙女把神弓招特大就冰屬,如果冇屬就應該秒到
小嘉 10:42 PM 05-25-16
我都唔明點解成日人地先制

同一圈連續4次打敵都比人先制比敵人姦殺
ShinDou 11:07 PM 05-25-16
我都覺敵人超過1半機會先制

結果D水用晒黎打凸破書3咁濟,仲爭1本打極都唔俾我,中級太難跌3
Dyhalt Rushifar 10:56 AM 05-26-16
隻GAME好似識會因應玩家狀況而改變咁,你唔要佢俾多你,你要佢死都唔俾你…

趺出一萬位…
ShinDou 11:31 AM 05-26-16
應該前面個個都係爆水打,我爆唔足,得3千位

如果爆足之前果3,40支水我諗上到1千
Dyhalt Rushifar 11:41 AM 05-26-16
應該前面個個都係爆水打,我爆唔足,得3千位

如果爆足之前果3,40支水我諗上到1千
你依家大概有幾分,想參考下睇下爆唔爆肝到一萬圈…
十一月 12:30 PM 05-26-16
我都唔明點解成日人地先制

同一圈連續4次打敵都比人先制比敵人姦殺
應該係為了磨玩家AP啦
不斷被先制>逼住要休息回HP>AP不足,心急想快D打完就唯有用石/用藥回復AP
ShinDou 12:33 PM 05-26-16
岩岩再睇,2536分,4589位
小嘉 12:42 PM 05-26-16
個ev無得休息
Dyhalt Rushifar 12:52 PM 05-26-16
岩岩再睇,2536分,4589位
THX
字數不足
ShinDou 03:40 PM 05-26-16
呀,我之前爆果幾支水雖然唔開箱但有打晒d卒先打大佬,會比完全直衝打大佬蝕少少,不過我都係1心當升lv黎打,冇特別衝ranking
Dyhalt Rushifar 05:53 PM 05-26-16
入唔入一萬圈差好遠…
留意下好
http://cache.sqex-bridge.jp/api/info...trans=1&type=1
【麥斯】 06:05 PM 05-26-16
https://www.youtube.com/watch?v=E3Qn...ature=youtu.be

有長玩隻GAME既打算的話,
最低目標都係排名10000以內掛
Celes 09:45 PM 05-26-16
我好彩,一開始event時由法老朋友幫我用5千石抽左兩把event弓,喺高倍率既幫助下而家10620points 排675.
目標係1000位以內。
Dyhalt Rushifar 11:07 PM 05-26-16
所以就係一萬圈外基本上去唔需要認真玩落下去。

不過SE真係好急進,第二個EVENT就要殺淨一萬人…
在下差D以為自己玩緊PSV既課金GAME
ShinDou 11:17 PM 05-26-16
其實唔知送果隻女神勁唔勁,分分鐘又係女賊之流,拎左都冇咩機會落場打,覺得隻GAME D人本身既技重要過其他野好多

我自己就唔係太CARE KEEP唔KEEP到1萬位之內
Dyhalt Rushifar 11:29 PM 05-26-16
其實唔知送果隻女神勁唔勁,分分鐘又係女賊之流,拎左都冇咩機會落場打,覺得隻GAME D人本身既技重要過其他野好多

我自己就唔係太CARE KEEP唔KEEP到1萬位之內
咁派出場的確應該唔會好多,事關佢用女神位,而呢隻GAME都冇休養期,要操勁佢都應該都幾痛苦…
小嘉 08:48 AM 05-27-16
隻game 敵先制可唔可以少番d
打6場6場都敵先制
入到boss 佢又先制我
Se 社你屈人水咀面唔好咁樣衰得唔得
Dyhalt Rushifar 09:34 AM 05-27-16
隻game 敵先制可唔可以少番d
打6場6場都敵先制
入到boss 佢又先制我
Se 社你屈人水咀面唔好咁樣衰得唔得
咁人品都真係幾差
不過感覺同LV有關,在下打黑蘿4差唔多九成都係先制敵人,打FREE上級就未開場先打四千…

另外,極級地圖箱出咗兩次銀箱,LV3ORB 單ABT,やったね!
D箱真係無謂追無謂追~
ShinDou 10:13 AM 05-27-16
其實想keep 1萬位可以最尾爆石衝,而家我有159ap,爆1百石分分鐘可以直衝4次,最少都440分,而家又冇得換水,係迫人鬥爆石
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後

返回主題版面