Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-26-15, 01:19 PM   #76
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
已入, ssp暫得一套set裝
Amiibo未有忍蛙, 波波球
上傳的圖像
檔案類型: jpg FB_IMG_1432618250599.jpg (47.6 KB, 230 次查看)

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝

此篇文章於 05-26-15 01:29 PM 被 W!LL 編輯。
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 01:28 PM   #77
kgyuio
Junior Member

註冊日期: Jan 2007
SET AMIIBO幾錢?
kgyuio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 01:34 PM   #78
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: kgyuio 查看文章
SET AMIIBO幾錢?
散裝$130一隻, set平小小

大乱闘X
舊 05-26-15, 01:35 PM   #79
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
要出旺了
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 02:23 PM   #80
tinemail
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
Game 賣緊幾錢?
係旺角有嗎?
有今晚出去買
tinemail 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 02:29 PM   #81
野良猫
肥倫

蛇咗去黃金,368入手
舊 05-26-15, 03:01 PM   #82
ronchung
Junior Member

註冊日期: Jul 2011
美版旺角有未? 幾錢?
ronchung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 06:49 PM   #83
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: ronchung 查看文章
美版旺角有未? 幾錢?
美版Game不嬲好少偷跑,
加上正日5/29係美國時間的星期五,(等於香港時間的星期五晚 或者 星期六早上)
最快可能要星期六 或者 下星期二 先有!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 07:17 PM   #84
野良猫
肥倫

打咗一關

唔識點轉用PRO制
用六軸好唔慣

未有得ONLINE連嘢都買唔到(我想用狙呀)
舊 05-26-15, 07:52 PM   #85
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
D Amiibo 咁貴
都係買左隻Game先
天野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 07:59 PM   #86
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

到左第三大區, 抖抖先, 射到成地濕哂

大乱闘X
舊 05-26-15, 09:00 PM   #87
gcwind

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章
打咗一關

唔識點轉用PRO制
用六軸好唔慣

未有得ONLINE連嘢都買唔到(我想用狙呀)
我都想知轉用PRO制

舊 05-26-15, 09:06 PM   #88
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

用pad玩緊, 個人覺得體感+右菇雙向描準操作唔錯

大乱闘X
舊 05-26-15, 09:38 PM   #89
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
單打模式好玩嗎?
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 09:41 PM   #90
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
深水埗金源日版遊戲$368,Amiibo $120

試玩時都覺得好似用體感反而瞄得準同快啲
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 10:14 PM   #91
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: usayarE 查看文章
深水埗金源日版遊戲$368,Amiibo $120

試玩時都覺得好似用體感反而瞄得準同快啲
今晚出左旺角,
信和日版Game最平$35X左右,好景最平就$36X(日版好鬼平,我差D心動入左,好彩最後忍到手!
但Amiibo已炒到最平$149/個,套裝最平$440,睇完後可以放棄,等聽日再搵過!(散買$140係我底線,過左$140以上,我不如等遲下的咭片版Amiibo算啦!)

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 05-26-15 10:18 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 10:16 PM   #92
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 1515 查看文章
單打模式好玩嗎?
單人mode你預佢似mario galaxy

大乱闘X
舊 05-26-15, 10:50 PM   #93
gcwind

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 1515 查看文章
單打模式好玩嗎?
玩左幾場, 不錯

舊 05-26-15, 11:05 PM   #94
野良猫
肥倫

第三個boss試咗好耐先知點打
舊 05-27-15, 01:29 PM   #95
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
用pad都可以off六軸㗎
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-15, 01:50 PM   #96
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
第三個boss試咗好耐先知點打
3rd boss好易打喎

大乱闘X
舊 05-27-15, 01:57 PM   #97
野良猫
肥倫

引用:
作者: W!LL 查看文章
3rd boss好易打喎
係易打
只不過試咗輪先知打法啫
舊 05-27-15, 03:28 PM   #98
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
係易打
只不過試咗輪先知打法啫
隻boss自己插水外露弱點
2nd boss攻擊屈啲, 不過有無敵避難位

12點果陣見開左server
打左幾場, 武器以外item要打上LV4先可以買
上傳的圖像
檔案類型: jpg FB_IMG_1432711663511.jpg (43.3 KB, 106 次查看)
檔案類型: jpg FB_IMG_1432711683808.jpg (40.1 KB, 105 次查看)

大乱闘X
舊 05-27-15, 04:24 PM   #99
野良猫
肥倫

可以番去玩狙了
舊 05-27-15, 07:53 PM   #100
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
我都買了,$378,SPLATOON AMIIBO最後一SET $349。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Under Defeat (已售| G.Rev| Dreamcast舊作移植| 直向STG) ahleung 電視遊戲討論版 20 04-06-24 12:22 PM
[多機種] AKB 1/149 恋愛総選挙 l PSV PSP 已售 l PS3 真.完全版 已售 (奬杯分開NBGI 有良心) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 86 09-10-13 08:17 PM
Kung Fu High Impact (Kinect專用|橫向ACT|已售) ahleung 電視遊戲討論版 4 03-08-13 11:12 AM
[PSV] シェルノサージュ 已售| シェルノサージュ RE:Incarnation 明年2/21發售 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 1000 01-02-13 05:27 PM
『怒首領蜂大復活』(已售)&『ピンクスゥイーツ&ムチムチポーク!』(已售) 森羅 電視遊戲討論版 79 05-04-12 01:13 AM

現在的時間是 07:51 PM

手機版 | APP版