Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-10-16, 07:34 AM   #2226
(=v=)b
God of Gamer
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

開頭場戰鬥~覺得Barbatos會出斬艦刀~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 10:40 AM   #2227
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
王我主我可以叫你過兒嗎……
白毛其實有D似奧加……
支部個度,好辦公室政治……

舊 10-10-16, 11:52 AM   #2228
Jockey
Crazy Gamer
清淡素雅俏麗韻致

註冊日期: Mar 2006
3DS Friend Code1246 8878 9215
PSN  IDKingRance
XBox Live GamertagKing Rance
引用:
作者: Kewellma 查看文章
叙利亞本身冇野,某世界警察扶植左所謂反對派+isis
然後再以懷疑使用生化武器罪名開始介入,之後內戰到現在
(滿滿的伊拉克大殺傷力武器罪名既視感)
本身冇野??無咁簡單化嘩~

自已睇~

戦場の絆 ジオン公国軍戦術情報局に所属する特殊部隊。ガンダム強奪遂行の為なら金も惜しまない!
BorderBreak EUST 25nd Airborne Brigade Combat Defence Enforcer
Jockey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 12:12 PM   #2229
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
鐵華團是比以前強了一點,真是一點而己,資源不足果然還是最大問題……

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 12:23 PM   #2230
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
–DEL–

此篇文章於 10-10-16 12:25 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 06:15 PM   #2231
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
在鐵華團 大家都知道
誰都可以惹
就是不可以惹アトラ

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 06:53 PM   #2232
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
在鐵華團 大家都知道
誰都可以惹
就是不可以惹アトラ
新兵唔識死,
三明:單手都秒你

改了

此篇文章於 10-10-16 07:08 PM 被 麥魚仔 編輯。
麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 07:02 PM   #2233
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
樓上改改字眼
呢度唔俾粗口

舊 10-10-16, 08:03 PM   #2234
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
其實搞邊個都係死得...
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 08:12 PM   #2235
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

唔會 你打其他人 我王主巨巨應該只會係度食花生
你搞阿$ 你睇下都未打落去已經單手玩到你跪係度叫娘親

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 10-10-16, 08:57 PM   #2236
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
王我主應該打多幾場就要好似上季咁last boss(笑)咁訓係駕駛倉入面架啦

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 12:29 AM   #2237
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
揸揸手你就跪係到, 點玩落去a

舊 10-11-16, 07:34 AM   #2238
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 神龍 查看文章
揸揸手你就跪係到, 點玩落去a
白毛男(定係米毛?),佢咁恨揸MS,咁在意阿賴耶識,始早行艾恩條路~ 

舊 10-11-16, 08:13 AM   #2239
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

而家我王主巨巨得番呢隻手用 應該練到更大力
由手機版發出
舊 10-11-16, 09:56 AM   #2240
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
而家我王主巨巨得番呢隻手用 應該練到更大力
由手機版發出
第廿六話見三明大魔王用口啣住舊鐵鍊功,佢棚牙可能仲有力,咁啱喇,獵魔好快會出牙仔(誤)

舊年出手咁重都無乜白兵戰嘅演出機會,真係幾嘥;如果你係信OP係予告嘅話,尾個度「人機合一」嘅比諭,有幾分期待今年會出現徒手「揸爆」敵MS嘅場面~(仲有下年嘅話,就單用手指尾都撳得死MS)

另:最新出嘅模型武器庫05(玩呢味好少會咁盡),居然有一對短鎚矛,真抵死。

引用:
作者: aquarius 查看文章
回應1
基本唔算係基本
呢套gundam本身就係大量文戲多過戰鬥w
《機動文士高達 Iron-blood Orphans》

------
編輯:
新面具男真身?

-----

海盜大佬乜咁似 Daredevil 個 Bullseye 嘅?!

此篇文章於 10-11-16 01:33 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 11:56 AM   #2241
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

又單手引體上昇又倒吊加碼引體上昇
佢唔止手臂,連背肌應該都練到超乎常人
由手機版發出
舊 10-11-16, 01:32 PM   #2242
ゆり

註冊日期: Nov 2004
白毛以為自己好慘

其實鐵華團更慘既都大把

頭2話已經令人好憎白毛

舊 10-11-16, 01:44 PM   #2243
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
佢清楚感受過手術失敗會點都想接受手術我反而好感上升了
唔係不知險惡既屁孩
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 01:49 PM   #2244
ゆり

問題係佢唔考慮失敗之後佢又會好似佢位大佬咁要靠d細既養

舊 10-11-16, 02:35 PM   #2245
野良猫
肥倫

引用:
作者: ゆり 查看文章
白毛以為自己好慘

其實鐵華團更慘既都大把

頭2話已經令人好憎白毛
鐵華團仲係做細嗰陣身邊應該大把手術失敗被棄嘅人,佢算老幾

引用:
作者: 真!DC 查看文章
佢清楚感受過手術失敗會點都想接受手術我反而好感上升了
唔係不知險惡既屁孩
由手機版發出
但感受完手術失敗後唔係死就係變廢人…

哩啲一味淨係諗住用邪道變強嘅人一係早死,一係變壞人被三明單手搞掂
自己揀
舊 10-11-16, 02:44 PM   #2246
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
其實我見佢做手術位係背度,但失敗左好似得下半生唔活動得?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 02:50 PM   #2247
野良猫
肥倫

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
係,下半身不遂
所以最後先選擇自殺
舊 10-11-16, 03:04 PM   #2248
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 野良猫 查看文章
係,下半身不遂
所以最後先選擇自殺
第一話整備大叔同奧加講過,每次手術都有幾件失敗咗嘅,畀CGS 掟走咗,佢都唔知佢哋嘅下落;今集講返。

三明頂到三次,同奧加整嘅時候嗌都唔嗌一聲,係特例嚟。

舊 10-11-16, 03:23 PM   #2249
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: ゆり 查看文章
白毛以為自己好慘

其實鐵華團更慘既都大把

頭2話已經令人好憎白毛
我反而幾鐘意呢個角色,劇情發揮度應該好大下

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 03:26 PM   #2250
ゆり

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
其實應該係同脊髓神經連接先岩

失敗左未必得下半身活動唔到既人

完全變成植物人既機會都有

而大人唔係唔做得阿賴耶識

只不過唔理成唔成功都會有副作用

你睇艾因痴左線就係咁解

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 09:16 PM

手機版 | APP版