Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-17, 05:55 PM   #776
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
睇片鐡球似係百撘,好多位置都放得。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 06:02 PM   #777
Kello820
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
Nintendo Switch ID1035-4401-7443
PSN  IDKello820
XBox Live GamertagKello820
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
睇片鐡球似係百撘,好多位置都放得。
頭身腳都得
於是鐵球自己同自己都可以玩層層疊XD

Kello820 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-17, 06:12 PM   #778
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: Kello820 查看文章
頭身腳都得
於是鐵球自己同自己都可以玩層層疊XD
支炮仲可以當頭用。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 07:05 PM   #779
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
我都封game多時
見到tr6 ball 同buster 有d興趣....
都係冇新玩法? 有冇難打左?

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-17, 07:51 PM   #780
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: KARAS 查看文章
我都封game多時
新DLC 唔限難度
我都是龜ex 輕鬆玩
到想打重新武器的附加值先玩nt

普通件ex和nt 無所謂
反正都是食舊件拿能力

其實現在有得lv33
實際上容易過舊時

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 02-15-17 07:54 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 07:26 AM   #781
Kello820
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID1035-4401-7443
引用:
我都封game多時
dlc堆新零件入面有少量比以前更好既新ability,但唔算必需
另外新option parts有個100%麻痺幾好用

我自己就主力玩雙核機,dlc任務打nt難度都只係5分鐘一個
武器無屬性,雙6萬附加滿,根本係連敵人個樣都未睇清楚就已經熔左

舊 02-16-17, 11:20 AM   #782
KARAS
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDrazgriz13ghost
引用:
dlc堆新零件入面有少量比以前更好既新ability,但唔算必需
另外新option parts有個100%麻痺幾好用

我自己就主力玩雙核機,dlc任務打nt難度都只係5分鐘一個
武器無屬性,雙6萬附加滿,根本係連敵人個樣都未睇清楚就已經熔左
係囉 我就係覺得太容易打
個系統真係一流,但打法9流....

《 N  Music No Life》
KARAS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-17, 11:36 AM   #783
Kello820
Crazy Gamer

引用:
係囉 我就係覺得太容易打
個系統真係一流,但打法9流....
1.00果陣nt打一個任務要成半粒鐘,果陣就真係過左少少火位
而家又改到太簡單,日廠成日拎唔到個平衡,出黎d結果就係咁

期待4代吧(如果有)

舊 02-23-17, 09:12 AM   #784
pet3
The One

引用:
1.00果陣nt打一個任務要成半粒鐘,果陣就真係過左少少火位
而家又改到太簡單,日廠成日拎唔到個平衡,出黎d結果就係咁

期待4代吧(如果有)
暴風係唔係有支炮 可以掉出?
打左好耐第一關都無
差佢的金元件和槍零件

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 02-23-17, 10:38 AM   #785
Kello820
Crazy Gamer

引用:
作者: pet3 查看文章
暴風係唔係有支炮 可以掉出?
打左好耐第一關都無
差佢的金元件和槍零件
暴風唔記得,印象中比較容易漏野既係鐵球同卡巴卡里
呢兩隻都有唔同ver.既重復零件

舊 02-23-17, 10:47 AM   #786
pet3
The One

引用:
暴風唔記得,印象中比較容易漏野既係鐵球同卡巴卡里
呢兩隻都有唔同ver.既重復零件
球我有自己進化到幾隻都有
黑色那台我腳進化了

FGO 目標預算
舊 02-24-17, 09:20 PM   #787
安安
God of Gamer

註冊日期: Jan 2002
https://www.famitsu.com/news/201702/24127778.html
『ガンダムブレイカー3』ディスカウント版&全DLC同梱のスペシャル版が
3月30日に発売決定、DLC完結記念の新PVも
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-17, 11:59 PM   #788
pet3
The One

30高達的身也太難掉出吧

佢唔計身其他部分都掉出過金色了

FGO 目標預算
舊 03-16-17, 01:00 AM   #789
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: pet3 查看文章
30高達的身也太難掉出吧

佢唔計身其他部分都掉出過金色了
你真係好有根性…

雖然爆完STORY,但我到而家都仲未打EXTREME MODE,一直玩緊HG

仲要HG都未打齊件、技又未齊、又未練晒技

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 05:26 PM   #790
cb391906
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
想請問平版今日見街未?
cb391906 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 05:44 PM   #791
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: cb391906 查看文章
想請問平版今日見街未?
剛剛行過遜喎,唔覺有

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 07:34 PM   #792
pet3
The One

引用:
作者: Irwin 查看文章
你真係好有根性…

雖然爆完STORY,但我到而家都仲未打EXTREME MODE,一直玩緊HG

仲要HG都未打齊件、技又未齊、又未練曬技
原來你回了我
我全杯100%了

FGO 目標預算

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Gundam Breaker 2 l PS3 / PSV steve 電視遊戲討論版 1086 03-29-15 12:38 AM
[交換] PSV Gundam Breaker 2 純日DLC 換港版 tansai101 買賣專區 0 12-23-14 12:16 PM
[出售] PSV 日版 Gundam Breaker verdy_returner 買賣專區 1 01-02-14 06:58 PM
(SELL) Psv Gundam Breaker 純日 (已售) JoJo 買賣專區 1 12-06-13 09:53 PM
[多機種] Gundam Breaker l PS3 / PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 1025 07-19-13 09:23 AM

現在的時間是 06:02 PM

手機版 | APP版