Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-16-16, 02:12 PM   #2726
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
btw呢幾次ev關睇得出營運有心搞下關卡,唔會下下拳機auto咁悶,打落感覺幾好

舊 04-16-16, 02:21 PM   #2727
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
btw呢幾次ev關睇得出營運有心搞下關卡,唔會下下拳機auto咁悶,打落感覺幾好
係每版太少卷,好難刷。
希望有緊急關送下卷。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 02:25 PM   #2728
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
打多次出晒盾自殺終於S到
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 03:20 PM   #2729
yorkyork

註冊日期: May 2010
我覺得呢關只要有非盾機係場上就唔會比盾珠,
有冇人試到係咪?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 03:41 PM   #2730
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
全盾隊1wave 最多3珠....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 05:21 PM   #2731
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
有冇CHING有特效機可以幫幫手 最後果關S唔到
ID : 126397715
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 09:33 PM   #2732
clie

註冊日期: Dec 2001
70抽全炒,應該唔會爆水,反正就算凸爆都用唔著
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 09:45 PM   #2733
Crazy Gamer

fufufu123456你隻射二號打唔打到90難?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 10:30 PM   #2734
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: clie 查看文章
70抽全炒,應該唔會爆水,反正就算凸爆都用唔著
手上冇咩強盾ssr之下呢隻叫用得下.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-16, 10:57 PM   #2735
Crazy Gamer

引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
有冇CHING有特效機可以幫幫手 最後果關S唔到
ID : 126397715
陣間add你,小弟將會掛Lv60 必殺Max gunbuster
名系レグリネイト

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
fufufu123456你隻射二號打唔打到90難?
過到但未S到,其實小弟仲有隻Gunbuster但練緊
打緊字呢個moment仲衝緊盾曜日
練好會放出黎,話說小弟隻二號機必殺lv1

舊 04-16-16, 11:46 PM   #2736
Crazy Gamer

引用:
咁多特效, 其實你係咪重課緊!
舊 04-17-16, 12:01 AM   #2737
Crazy Gamer

引用:
咁多特效, 其實你係咪重課緊!
有課課左1200yen 13石,啱啱好夠抽一轉
其實都系中兩部姐,唔算多喇,同小弟果d 4突グレンダイサー、4突真希波fd比,小弟真系算小兒科

舊 04-17-16, 05:30 AM   #2738
Crazy Gamer

一早回完體打埋個日任, 攞手上十卷抽中埋最後一隻, 突爆MAX技了~~~~~

多謝大家特效!!!
舊 04-17-16, 11:03 AM   #2739
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咁快突爆??而定先抽中過一隻....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-16, 11:05 AM   #2740
clie

引用:
有課課左1200yen 13石,啱啱好夠抽一轉
其實都系中兩部姐,唔算多喇,同小弟果d 4突グレンダイサー、4突真希波fd比,小弟真系算小兒科
見到大大不斷轉特效,都想問係咪重課緊,但1200YEN中兩隻好明顯係人品,大把人係食白果

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
手上冇咩強盾ssr之下呢隻叫用得下.......
按呢個情況,的確無SSR盾,只能組SR盾既話會剩大把COST食呢26點
但講真,呢隻根本同GGG同級,當EV機易凸多3COST,頂多咪21COST(仲無強沙咁強),參透唔到營運諗乜

引用:
一早回完體打埋個日任, 攞手上十捲抽中埋最後一隻, 突爆MAX技了~~~~~

多謝大家特效!!!
恭喜晒 大大總共幾多抽?
BTW,今日資材尾箱好易開,大家一定要玩,我已經幾週開唔到
舊 04-17-16, 11:14 AM   #2741
Crazy Gamer

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
咁快突爆??而定先抽中過一隻....
爆咗十零支水去刷。
大約百六定百七抽抽齊。
尋晚個個特效都長註,當然爆水有幾多刷幾多-
舊 04-17-16, 11:30 AM   #2742
ShinDou

抽左70得1隻,仲爭3隻
舊 04-17-16, 06:05 PM   #2743
煲機小王子
Game Master

引用:
陣間add你,小弟將會掛Lv60 必殺Max gunbuster
名系レグリネイト

終於拎到!!!
如果冇你果隻特效真係車尾燈都見唔到

非常感謝! 而家拎得幾多得幾多
舊 04-17-16, 07:46 PM   #2744
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
突爆技爆改爆, 本身d盾ssr多到唔夠cost出晒, 後備拳宗介隨便塔隻fd的ssr盾, 零特效都可高速auto刷25ap
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-16, 07:55 PM   #2745
ShinDou

岩岩10抽中左兩隻KAISER,爭1隻凸爆,技我冇諗住升爆佢,中DAM應該冇咩機會出招

黎多10抽凸爆埋,好似易中過紅卡好多,我記得上次紅卡雖然易派飛,但我最尾果日爆水先凸爆

此篇文章於 04-17-16 08:29 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 04-17-16, 08:29 PM   #2746
clie

引用:
作者: ShinDou 查看文章
岩岩10抽中左兩隻KAISER,爭1隻凸爆,技我冇諗住升爆佢,中DAM應該冇咩機會出招
唔好咁講,熱血MAX技扣3萬幾架
舊 04-17-16, 08:45 PM   #2747
ShinDou

熱血好似1.5倍,就咁出扣得2萬應該算廢,仲要得直線3格,同埋我D必通常淨係用黎放清場技,寧願出春香果招
舊 04-18-16, 07:01 AM   #2748
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
其實招必殺可以拿來方便發動技能3的
不過沒愛的話不升技也沒所謂就是了
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-16, 12:11 PM   #2749
煲機小王子
Game Master

好奇一問
其實好友list 出現嘅人係咪睇login時間架ja?
thx
舊 04-18-16, 11:15 PM   #2750
clie

只會出現最近LOGIN嗰十幾人,啲幾十日無登入既朋友可以刪除

另,啱啱10抽連出2張,之前80張白果

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:57 PM

手機版 | APP版