Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-30-16, 04:33 PM   #1051
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
有邪念波同金菲的話表示冇咩用

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-16, 09:36 PM   #1052
ammms
God of Gamer
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
有邪念波同金菲的話表示冇咩用
少年你太天真了
一隊有 6 個隊員你同我講得兩個防守球員?

舊 03-31-16, 12:14 AM   #1053
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

總要有攻擊隊員吧

舊 03-31-16, 09:51 AM   #1054
ammms
渣根懦夫

引用:
總要有攻擊隊員吧
只要唔死
磨半粒鐘點都 KO 大佬掛
同埋邪念波打人都算大力
不過以上 3 隻我都冇持有

舊 03-31-16, 11:15 AM   #1055
ammms
渣根懦夫

超激戰中指阿樂

舊 03-31-16, 09:56 PM   #1056
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ammms 查看文章
超激戰中指阿樂
愚人節啦

悟飯才是吧

舊 04-01-16, 11:18 AM   #1057
ammms
渣根懦夫

送兩張 SSR
仲有得 DK 覺醒
笨大最佛心今次了

舊 04-01-16, 11:39 AM   #1058
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
DK後既阿樂果然係神卡

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-16, 12:07 PM   #1059
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: tsddr 查看文章
DK後既阿樂果然係神卡
我發而覺得 DK 前正 d 喎

舊 04-01-16, 12:18 PM   #1060
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

3張悟飯 有排打

舊 04-01-16, 01:39 PM   #1061
ammms
渣根懦夫

引用:
3張悟飯 有排打
有得打咪好囉
我今次 all in 30 抽得張超 3 達哥
想要張 SR 可以 DK 上 UR 都冇

話時話, 冇哂石
今個月天下一唔使咁辛苦了

舊 04-01-16, 02:50 PM   #1062
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
送兩張 SSR
仲有得 DK 覺醒
笨大最佛心今次了
唔方唔佛心, 用鬼晒d料黎up....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-16, 03:03 PM   #1063
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: HON HON 查看文章
唔方唔佛心, 用鬼晒d料黎up....
好似唔使老界王章
算佛心咖啦
雖然都估到 DK 之後轉乜
不過估唔到被動技係負資產咁攪野
不過中指動作太正
唔捨得 DK

舊 04-01-16, 04:12 PM   #1064
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
好似唔使老界王章
算佛心咖啦
雖然都估到 DK 之後轉乜
不過估唔到被動技係負資產咁攪野
不過中指動作太正
唔捨得 DK
中指樂...

我影低左就算...

算係咁, 可以DK到120...HAHA

舊 04-01-16, 04:17 PM   #1065
ammms
渣根懦夫

下次限 cost 好似打桃白白?

舊 04-07-16, 09:14 AM   #1066
ammms
渣根懦夫

上次比達超強襲難度分係 8 的話
今次桃白白嘅難度分得 3, 4 左右
使唔使咁易打啊

舊 04-07-16, 06:29 PM   #1067
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
冇乜興趣up隻桃白白必殺去lv.15

舊 04-08-16, 08:37 AM   #1068
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: 超合Game魂 查看文章
冇乜興趣up隻桃白白必殺去lv.15
唔打呢個活動好似冇乜野玩

舊 04-15-16, 08:02 PM   #1069
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

比達同布歐DK覺醒。又打完

舊 07-06-16, 07:03 PM   #1070
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

搵個7777萬dl做藉口...升返個post先

舊 07-06-16, 08:00 PM   #1071
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

回流or新玩戈d仲有繼續咩....

講講下冇哂人 我都唔出聲了

舊 07-06-16, 11:13 PM   #1072
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

希望今舖唔駛課都抽到新野LA....

舊 07-07-16, 01:51 AM   #1073
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

第一次儲到300石

舊 07-07-16, 04:16 PM   #1074
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

200石... 好難得...haha

if抽中都仲要打鬼咁多個章黎dk... 攞命.

舊 07-07-16, 08:27 PM   #1075
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

300石8抽10連中5隻ssr

終於都有格比達其他4隻好彩冇重覆

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 01:38 AM

手機版 | APP版