Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 05-27-13, 11:36 PM   #226
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: Norm 查看文章
你追港女就係....不過港女俾你追到都唔辛福....
咁你點睇做朋友個時AA, 追到之後要男比曬個D女仔...
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 02:13 AM   #227
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
後尾有冇blacklist佢個wechat同電話number?如果咁o岩行行o下撞到你會點收科?m9
咁又無,話晒成年男女,再見亦是朋友

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 10:19 AM   #228
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
乜要追就一定餐餐請 ga?我小經驗
如果餐餐請效率真係好低,自己又辛苦,每餐700你又辛苦
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 12:13 PM   #229
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
死…未到三十……連魔法師都未做到……
由手機版發出
(最近這個門檻被放低到25歲)

舊 05-28-13, 01:41 PM   #230
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
對方大唔大把人追都好,保持平常心
多D增值自己好過,去多D GATHERING

舊 05-28-13, 01:54 PM   #231
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 某F 查看文章
對方大唔大把人追都好,保持平常心
多D增值自己好過,去多D GATHERING
GATHERING? table for eight ??

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 05-28-13, 03:18 PM   #232
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
膽大心細,其實唔困難 ! 好多時都係自己"以為"好多難度,其實比你所想易100倍 !

此篇文章於 05-28-13 03:26 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 03:21 PM   #233
Avelcain
Game Master

引用:
無謂曬錢啦呢d
舊 05-28-13, 03:53 PM   #234
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: KIM 查看文章
膽大心細,其實唔困難 ! 好多時都係自己"以為"好多難度,其實比你所想易100倍 !
我將兩隻字調轉 - 膽大細心

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 03:59 PM   #235
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
我將兩隻字調轉 - 膽大細心
高水平的女性, 討厭細心男人!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 04:24 PM   #236
草薙さん
The One

引用:
願聞其詳

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 04:58 PM   #237
某F
我的歌聲裡

引用:
錯了,細唔細心從來都不是她們優先選項
搵結婚既也好,玩又好

舊 05-28-13, 04:59 PM   #238
某F
我的歌聲裡

引用:
唔係叫你去CLUBBING

舊 05-28-13, 05:39 PM   #239
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
其實先不論本人點諗,一個二個見到有港女特質已經話收得工,有d咩缺點又下一個,覺唔覺得好有問題

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 05:59 PM   #240
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: sugihara 查看文章
其實先不論本人點諗,一個二個見到有港女特質已經話收得工,有d咩缺點又下一個,覺唔覺得好有問題
唔覺
大家都係口是心非

我都唔鐘意大家口中o既港女
見到果d都會擰頭

但我女友有大半港女性格
勁鐘意遲到, 鐘意講大話, 成日小事發脾四, 唔會AA等等啦, 再講顏面無存啦
識左半年, 夾埋其他fd一齊玩, 發現合得黎, 就一齊了....吹漲

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 06:26 PM   #241
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
作者: D.K. 查看文章
唔覺
大家都係口是心非

我都唔鐘意大家口中o既港女
見到果d都會擰頭

但我女友有大半港女性格
勁鐘意遲到, 鐘意講大話, 成日小事發脾四, 唔會AA等等啦, 再講顏面無存啦
識左半年, 夾埋其他fd一齊玩, 發現合得黎, 就一齊了....吹漲
你咪講左重點
一話港女就調頭走,一陣走左個本命咪害死人
況且你揀人人揀你,到你揀左個perfect既,自己又夠perfect俾人揀咩...

舊 05-28-13, 07:06 PM   #242
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
你咪講左重點
況且你揀人人揀你,到你揀左個perfect既,自己又夠perfect俾人揀咩...
你睇錯重點啫
口是心非先係

自己把口都話走,但隻腳唔郁

走唔走自己選嘅,想留低實有啲野係値嘅
冇咪走囉,有嘅樓主都未會講啦

至少 而家個女仔約都唔出,可以點呢?

大જિંગ
大징

舊 05-28-13, 07:23 PM   #243
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

如果講返呢單呢,就難搞少少,開壞左個頭......
不過下次努力又好點都好,唔好講到單係因為對方港女點點點,單純咁諗唔檢討係唔會進步

舊 05-28-13, 07:52 PM   #244
D.K.
Game Master
こなみきりえ

引用:
如果講返呢單呢,就難搞少少,開壞左個頭......
不過下次努力又好點都好,唔好講到單係因為對方港女點點點,單純咁諗唔檢討係唔會進步
有冇必要檢討留番比樓主決定啦
檢討不如多啲出去社交
練得少再多檢討都冇用

大જિંગ
大징

舊 05-28-13, 10:40 PM   #245
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
咁樓主係咪決定唔再follow-up?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 11:31 PM   #246
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
已經變左通常兵法 chat
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-13, 11:54 PM   #247
鳳熾魂
紅蓮の焔神

3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
你咪講左重點
同意o尼句真係你揀人時,人揀你
我自己同女朋友都係咁,
缺點大家都會有,忍受到就可以啦,唔係下下數人有缺點就唔一齊Ge

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-13, 02:04 AM   #248
Avelcain
Game Master

咁有時有D缺點到了不能接受既時候就真接受唔到架啦
你接受到個D其實已經唔係缺點
好似樓主條女咁
重係朋友階段已經講到出口 :「哦, 你同我出街予左請埋我架喇, 你唔係指意我會攞個銀包出黎下嘩? 」
SORRY向我心目中尼個女仔比我既印象已經好差
你揀人人揀你, 係呀, 咁我咪唔會揀佢LOR
That's it.
請你食飯唔係問題, 咁大個人個幾舊水我比唔起咩? 而係值唔值得得請既問題
我係鐘意你既同你食幾貴我根本唔CARE架喎
舊 05-29-13, 02:21 AM   #249
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: kin~kin 查看文章
咁樓主係咪決定唔再follow-up?
都係齋wechat chat only~~
引用:
作者: funnyfun 查看文章
咁有時有D缺點到了不能接受既時候就真接受唔到架啦
你接受到個D其實已經唔係缺點
好似樓主條女咁
重係朋友階段已經講到出口 :「哦, 你同我出街予左請埋我架喇, 你唔係指意我會攞個銀包出黎下嘩? 」
SORRY向我心目中尼個女仔比我既印象已經好差
你揀人人揀你, 係呀, 咁我咪唔會揀佢LOR
That's it.
請你食飯唔係問題, 咁大個人個幾舊水我比唔起咩? 而係值唔值得得請既問題
我係鐘意你既同你食幾貴我根本唔CARE架喎
講中咗我個feeling....好多嘢都雙向,唔鐘意見面咪算囉,又...講埋D釣住你嘅嘢

此篇文章於 05-29-13 02:25 AM 被 DevilElvis 編輯。
舊 05-29-13, 02:02 PM   #250
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
願聞其詳
即係, 鬥賤~
第一次約女, 1係遅到, 1係改期, 食飯找數話拎錯銀包, 乜都話下次請番~
PS: 其實, 係work 的...

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:00 AM

手機版 | APP版