Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-03-11, 02:50 AM   #201
Godfather教父
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
以前既紫色螢火蟲、二家、背心姐姐佢地去晒邊啊??
叫埋小Tam來吧

引用:
作者: KIM 查看文章
雜果賓治沒酒精!
啤酒我唔掂,紅酒威士忌就ok ,尤其提子汁
Godfather教父 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 02:56 AM   #202
Godfather教父

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
金,我諗好大機會CWB...因為最近工作突忙
可能會拉去CWB穩陣...../ _ \

ANYWAY搵下地方先算,成三十人.....="=
CWB好,近中環!!

mk的話又忍不住去買玩具,左手一袋右手一袋口咬一袋就真係不好意思了
舊 08-03-11, 04:41 AM   #203
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

註冊日期: Sep 2002
HI呀~
好奈無見喇~
大家好嘛~
我都係黎報名的~HEHE~

PS:....註冊日期...原來快9年了...

因為當有一件事出現一定會有相對的事好似有光就有影一樣~
當你心愛一個人時,同時會放棄其他的,即使那人多愛你...
座右銘:凡事太盡,緣份誓必早盡(取自風雲電影版)

此篇文章於 08-03-11 04:43 AM 被 DREAMER.bo 編輯。
DREAMER.bo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 08:53 AM   #204
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
酒精免問
+1/\
+二手煙免問
引用:
作者: DREAMER.bo 查看文章
HI呀~
好奈無見喇~
大家好嘛~
Hello原來係元老級會員,失覺哂

不過搞手已經截龍了要o黎除非有己經一早講明話帶人o黎o既帶你去,如果唔係唯有出年再會最大問題係陽盛陰衰,你o黎o既話搞手都真係幾難做

此篇文章於 08-03-11 08:55 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 09:31 AM   #205
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
酒...自己唔飲咪得
但煙就真係免.

引用:
作者: Middle 查看文章
薯仔屋:http://www.smallpotato.com.hk/

btw ,而家唔知駛唔駛兩百蚊一個人 ......
想問下...有無得睇個價錢?我搵唔到...thx

此篇文章於 08-03-11 09:34 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 10:16 AM   #206
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Middle 查看文章
薯仔屋:http://www.smallpotato.com.hk/

btw ,而家唔知駛唔駛兩百蚊一個人 ......
我上次去好似差不多200...不過唔叫咁多野食應該可以平啲....

舊 08-03-11, 11:02 AM   #207
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Godfather教父 查看文章
叫埋小Tam來吧
點叫到咁多人呀.....

最多反應好+今次搞得好的話半年左右搞多擅囉.....

舊 08-03-11, 11:24 AM   #208
綾小路雷太

引用:
作者: DREAMER.bo 查看文章
HI呀~
好奈無見喇~
大家好嘛~

SORRY呀... 已經過左截龍時間...唔可以再加人啦

舊 08-03-11, 11:27 AM   #209
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
先行說明!
恕在下飲酒及食煙也不行!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 11:53 AM   #210
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
星期五點可以冇酒精, 再唔係我拉隊返深圳玩下半場

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 12:00 PM   #211
綾小路雷太

引用:
作者: mark20hk 查看文章
先行說明!
恕在下飲酒及食煙也不行!
所有室內食肆都係禁煙場... BTW就算有人想破戒,最多都係踢佢出門口...=.=

報告一下狀況先:

已致電其中兩間心水CAFE留位...
其中一間沒人應, 另一間已暫定留位...
待我整理好資料後會發PM給大家投票決定。

注意:由於人數眾多,現在起不再接受帶人了。截至現時為止,已表明會帶人來並已受理的會員如下:
1. 綾小路雷太 (或帶最多兩人~ 其中一位係DEVAITNIP不能來的話會帶的一位)
2. DEVAITNIP (來得成會帶一位)
3. 芭比 (帶最多兩位女仕)
4. 才子 (帶最多兩位女仕)

以上四人。如有遺漏或修正,請盡早通知。

如上述,由於人數眾多,而場地亦有所限制,故我們不建議大家再廣發英雄帖,或遁情版以外的途徑知會更多人參與。
亦基於公平理由,我們將會推行一系列措施以確保人數得以控制。
有關安排,請各位屆時留意各自的PM信箱。

祝各位聚會愉快

引用:
作者: 才子 查看文章
星期五點可以冇酒精, 再唔係我拉隊返深圳玩下半場
你自組下半場搵酒飲啦衰佬

舊 08-03-11, 12:08 PM   #212
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
唔好意思....我真係有見過你?
都話你實唔記得
JAM演唱會都見過幾次啦
比多過「貼士」你:mon Hun 2G有兩個Hikari
咁都唔記得我都無符了
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 12:14 PM   #213
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
露出手提遊戲機者罰款$500, 全數捐去版聚基金

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 12:17 PM   #214
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 才子 查看文章
露出手提遊戲機者罰款$500, 全數捐去版聚基金
你驚盲鬼會突然show部psp打mon Hun 好過啦
舊 08-03-11, 12:18 PM   #215
綾小路雷太

引用:
作者: sunhikari 查看文章
你驚盲鬼會突然show部psp打mon Hun 好過啦
你捨得覆我
你單拖的話去定唔去未

舊 08-03-11, 12:28 PM   #216
綾小路雷太

另外一間都覆左我...

大家今晚準備收PM投票去邊間...三日內我要BK場...

舊 08-03-11, 02:28 PM   #217
碧克

註冊日期: Aug 2003
太貴的話我個後補位可以褪返出來

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 03:02 PM   #218
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
你捨得覆我
你單拖的話去定唔去未
如果真係銅鑼灣的話我唔去了
睇左更表第二朝要返工,如果旺角的都應該OK...
舊 08-03-11, 03:49 PM   #219
Godfather教父

引用:
作者: 碧克 查看文章
太貴的話我個後補位可以褪返出來

引用:
如果真係銅鑼灣的話我唔去了
睇左更表第二朝要返工,如果旺角的都應該OK...
希望有位比DREAMER.BO後補啦
舊 08-03-11, 04:47 PM   #220
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
咁要睇雷太選左乜野地點先
舊 08-03-11, 04:56 PM   #221
綾小路雷太

引用:
SORRY...我諗就算有位退出黎都好難後補

除非有六七個人退落黎......

同埋跟大家交代一下哦!
今次會嚴格執行有關出席名單的制度
如果有出席名單以外的朋友想WALK-IN,就算到達門口,我們都不予出席哦。
如有必要,我們會對違規的朋友仔作相應的處理...

希望各位留意。

此篇文章於 08-03-11 04:59 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-11, 05:47 PM   #222
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
咁要睇雷太選左乜野地點先
應該係我地揀咩地點先岩XDDD

舊 08-03-11, 09:53 PM   #223
綾小路雷太

SUNHIKARI:

已發PM最後通牒,如果兩個小時內唔回覆我上文問題,當你決定唔參加論。

謝謝。

舊 08-03-11, 10:30 PM   #224
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
SUNHIKARI:

已發PM最後通牒,如果兩個小時內唔回覆我上文問題,當你決定唔參加論。

謝謝。
唔駛用到通碟呀......
可能之前個POST寫得唔清楚
單一個人的話,唔係出港島區都OK
否則唔參加了
舊 08-03-11, 11:49 PM   #225
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
都話你實唔記得
JAM演唱會都見過幾次啦
比多過「貼士」你:mon Hun 2G有兩個Hikari
咁都唔記得我都無符了
呀...知道了, 不過不記得樣子了

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:12 PM

手機版 | APP版