Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-27-11, 01:47 AM   #526
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
開完大沖埋涼浮水面

感謝雷太的努力,今晚時間其實真係過得好快,影完大合照都唔知原來已經十點幾.
亦辛苦晒咁多位比我試手勢的美女們,你地聽日可能痛到起唔到身

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 01:56 AM   #527
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 碧克 查看文章
。。。亦辛苦晒咁多位比我試手勢的美女們,你地聽日可能痛到起唔到身
北斗神拳。。。。
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
多謝雷太百忙中搞呢個聚。
因為要搞一個15人以上既meeting,當中所付出既心力,其實真係會令人短幾年命

評分:10分

本來扣咗1分:係因為俾某會員一拳打中鼻尖(E+仲痛緊 )
之後再扣多1分:每樣嘢都有佢既優點同缺點,優點我已經講咗,缺點就等大家去發掘啦 (謎~)
不過因為睇到空中少爺既無格閃卡,值回票價,所以加番滿分

咩事?
中了3星都冇事~勁呀!

空中少爺有大把聯合國閃中閃~!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 02:15 AM   #528
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
雷太對不起,這幾天都天昏地暗,
你的留言也是剛剛才聽到;
但見大家似乎都玩得開心,那就好了 =)

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 02:39 AM   #529
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
正在歩行回家中~
雖然攰不過去左久違嘅網聚咩都值得(對上一次好似係幾年前XD)
希望好快再有gathering啦~~
有d日語問題想請教shiro b不過錯過左T__T

btw有一拳如果唔中下雪就會中我XD
由手機版發出
豆腐 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 02:54 AM   #530
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
GAF真係才子才女人才輩出
我係時候改名了

BTW, 今晚笑到我好攰

空少張閃卡真係天下無敵

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:01 AM   #531
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
多謝雷太付出心機同時間去攪。
玩得開心到要發出怪叫。

舊 08-27-11, 03:19 AM   #532
LAMR
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2011
引用:
開完大沖埋涼浮水面

感謝雷太的努力,今晚時間其實真係過得好快,影完大合照都唔知原來已經十點幾.
亦辛苦晒咁多位比我試手勢的美女們,你地聽日可能痛到起唔到身
謝謝碧克~不過沒想到簽名檔色色的本人卻很好人(喂

引用:
作者: KIM 查看文章
北斗神拳。。。。
我 , 已經死了 囧

引用:
.........恕刪
咩事?
我是說被踩到好痛(笑

好久沒玩得這麼爽, 大家都很有趣~~謝謝零號, 謝謝大家

我除了有出同人誌的幾個同學之外, 其他可以講動漫的朋友全是台灣人
所以有時候還滿憋的
看來說話真的會比用打的暢快, 謝謝你們給我機會講我好high喔
然後今天人好多~我也很久沒有跟這麼多人玩了~~也不知道要說什麼只說好開心了(呆

這次食物跟安排都很不錯我給10分/10分

我還是打中文抱歉, 常常這樣打幾千字部落格文章&MSN 所以還是改不過來抱歉 (其實是不想改)
有推文有真相(今天這推文讓我暗爽XD)

推 swan1234:推! 原PO好可愛~ 請問你是香港人嗎?(看不落格猜的) 08/26 17:05
推 swan1234:但你的文章為什麼不會像一些香港用字文法不太一樣呢(好奇 08/26 17:11

可以問有誰跟我一樣在玩瑪奇英雄傳嗎=W=

阿光你快爬出來給我抱走回家(笑
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:19 AM   #533
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 豆腐 查看文章
btw有一拳如果唔中下雪就會中我XD
由手機版發出
中你都唔會有事啦。豆腐出晒名骨格精奇、防禦力強,係學武既好材料……
引用:
作者: 才子 查看文章
GAF真係才子才女人才輩出
我係時候改名了
我諗你真係要改過第二個名喇……
今晚有某會員私下細細聲問我:「果位……係咪就係畫神龍刺青果位才子?
引用:
作者: beagleflash 查看文章
多謝雷太付出心機同時間去攪。
玩得開心到要發出怪叫。
你果陣好似叫得好舒服吓喎
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:22 AM   #534
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
我諗你真係要改過第二個名喇……
今晚有某會員私下細細聲問我:「果位……係咪就係畫神龍刺青果位才子?
我決定左係前面加個偽字

改左個名我先知道出事

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:29 AM   #535
碧克

引用:
作者: LAMR 查看文章
-skip-
你fb搵到我未

\  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
舊 08-27-11, 03:34 AM   #536
LAMR

註冊日期: Apr 2011
引用:
你fb搵到我未
是CUHK的那個嗎, 不行我要睡了~~不然肝火會UP UP A___A
LAMR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:34 AM   #537
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
我決定左係前面加個偽字

改左個名我先知道出事
我當場笑死XD

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:36 AM   #538
碧克

引用:
是CUHK的那個嗎, 不行我要睡了~~不然肝火會UP UP A___A
你見到兩個人在烽火台前對打就係果個.

\  /

舊 08-27-11, 03:46 AM   #539
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
終於回到家了。
一如我在FB所說:
「作為告別二十時代的最後一作,我總算幹得漂亮吧。
多謝大家,與我合作幹好這場小大事。」

首先多謝幾位幫我過手的版友,沒有你們,剛才可能「拿手唔成勢」
也要多謝咁多位賞位出席,一如上述,沒有你們,這場步入三十前的「小小大事」也不能順利結束。
一直也有點不安,怕太白爛、不懂控制,令到大家未能盡興。
多虧大家包容,彼此也可以渡過一個輕鬆的夜晚。

另外,我也明白不是每一件事也能盡如人意。
如果過程當中令版友不快,希望受影響的版友見諒。
不過我高興的是,在一段小時間內,已經見證少許進步。
先不論手法管用與否,但至少小弟善意的意見被採納了,其實心裡也有點高興。

希望再有下次機會的話,大家也能盡興。

引用:
作者: Middle 查看文章
雷太對不起,這幾天都天昏地暗,
你的留言也是剛剛才聽到;
但見大家似乎都玩得開心,那就好了 =)
我還在害怕你是否嫌我對你太兇所以不回我啦T^T
難得你有消息我也安心一點。

但你沒有事吧?天昏地暗...要保重>_<!!!

ps 其實在office有一兩個冇來電顯示的MISS CALL,係咪你黎>_<

舊 08-27-11, 03:57 AM   #540
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
我都回到家了~今晚真盡慶呢~~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 03:57 AM   #541
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
謝謝碧克~不過沒想到簽名檔色色的本人卻很好人(喂

我 , 已經死了 囧

我是說被踩到好痛(笑

好久沒玩得這麼爽, 大家都很有趣~~謝謝零號, 謝謝大家

我除了有出同人誌的幾個同學之外, 其他可以講動漫的朋友全是台灣人
所以有時候還滿憋的
看來說話真的會比用打的暢快, 謝謝你們給我機會講我好high喔
然後今天人好多~我也很久沒有跟這麼多人玩了~~也不知道要說什麼只說好開心了(呆

這次食物跟安排都很不錯我給10分/10分

我還是打中文抱歉, 常常這樣打幾千字部落格文章&MSN 所以還是改不過來抱歉 (其實是不想改)
有推文有真相(今天這推文讓我暗爽XD)

推 swan1234:推! 原PO好可愛~ 請問你是香港人嗎?(看不落格猜的) 08/26 17:05
推 swan1234:但你的文章為什麼不會像一些香港用字文法不太一樣呢(好奇 08/26 17:11

可以問有誰跟我一樣在玩瑪奇英雄傳嗎=W=

阿光你快爬出來給我抱走回家(笑
其實沒關係,只要看得懂就可以不是嗎XD
以後還要多多指教m(__)m

舊 08-27-11, 04:45 AM   #542
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
總算沖完澡, 把雜事都完成可以好好坐在電腦面前....
今天的聚會滿有趣的, 認識了幾位朋友(需然以本鬼的認人能力...大慨三天後就會忘個一乾二淨吧...
也跟幾位好久不見的朋友相聚

多點幾會大家出來聊天也滿不錯的

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 08-27-11, 04:46 AM   #543
綾小路雷太

引用:
因為要搞一個15人以上既meeting,當中所付出既心力,其實真係會令人短幾年命

評分:10分

本來扣咗1分:係因為俾某會員一拳打中鼻尖(E+仲痛緊 )
之後再扣多1分:每樣嘢都有佢既優點同缺點,優點我已經講咗,缺點就等大家去發掘啦 (謎~)
不過因為睇到空中少爺既無格閃卡,值回票價,所以加番滿分

咩事?
em.....10分...滿分幾分?大人請明示!-_-

舊 08-27-11, 04:48 AM   #544
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
em.....10分...滿分幾分?大人請明示!-_-
值回票價,所以加番滿分<<<<

下面都有E句都要問?

舊 08-27-11, 04:50 AM   #545
綾小路雷太

引用:
作者: PTX-003C 查看文章
值回票價,所以加番滿分<<<<

下面都有E句都要問?
俺又腦殘sosad

明顯俺已是驚弓之鳥sosad x 2

舊 08-27-11, 05:36 AM   #546
綾小路雷太

引用:
作者: Norm 查看文章
good!安排得很好呢
安排得好的其實是大家彼此。
我只是放膽一搏,用了較冗長的時間主持破冰後再開飯然後讓大家自由發揮,再來自己躲在周遭冗罷了。

舊 08-27-11, 05:56 AM   #547
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
去o左四年情版聚,暫得見得兩頁feedback,算係歷年最薄a

BTW,幾時PM版聚相?/
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
俺又腦殘sosad

明顯俺已是驚弓之鳥sosad x 2
X 腦殘
O 腦殘+眼殘
d/\b

此篇文章於 08-27-11 06:00 AM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 08:05 AM   #548
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
thank you ~~~
法宮大人接受你呈上嘅物證嗎?

引用:
我決定左係前面加個偽字

改左個名我先知道出事

再唔係改做財子都得~~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~

此篇文章於 08-27-11 08:07 AM 被 Lilith 編輯。
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 08:15 AM   #549
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
/

是晚聚版總分:10分/100分

食物飲品全部都係放心落肚型。上次個灘凍唔變味意粉,今次可以轉型做半冷熱有汁嚼蠟味,係一個幾突破o既新開始。

係一個好成功o既回歸原點聚。大前年睇住芭比開半外掛,狼落街做萌狼同沖水唔濕腳,雷太被高腰褲呢D往事成功變做個人專享腦內回味file。

改將正常爆笑卡game放o係正檯面版友眼前,都可以無損廿六個版友吹水興緻,專心一致有講有笑,我都放心打道回府打感想。

文畢,goodnight

尋晚嘅美中不足就係玩唔到你個糟糕card game~~~~ 希望之後有機會一齊玩~~~~

另靈異照片希望~~~~~~

fallen_lilith2015@hotmail.com

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-11, 08:29 AM   #550
Noyeah

註冊日期: Aug 2009
碧克~~開鋪頭喇~~
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具