Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 04-09-09, 02:28 PM   #876
Metatron
God of Gamer
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
Thumbs up

引用:
作者: Seppie 查看文章
我都覺得網上做friend 好
出離見面都ok
不過, 唔岩傾既, 我會疏遠lor

網上同真實世界根本係2回事
就好像是十年前的forum文化,出來meeting是很大的事
通常都只是網友,很少會有meeting
因為有時一見面,本來網上熟的都多了一些隔閡了
不過十年後的現在好像都沒所謂了

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 04:05 PM   #877
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
出到o黎都係飯照食, 水照吹!!!
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 10:42 PM   #878
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
剛才遇到MD的新任老闆,據他說原來Peter在訪問後有很多女Fans,而且還做了model

舊 04-09-09, 10:48 PM   #879
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: kyu 查看文章
剛才遇到MD的新任老闆,據他說原來Peter在訪問後有很多女Fans,而且還做了model
做了什麼model?!

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-09, 11:04 PM   #880
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
佢都做到model!?

舊 04-09-09, 11:22 PM   #881
kyu
我要搞掂丁力個衰人

引用:
作者: irismong 查看文章
做了什麼model?!
引用:
作者: K死狗(K9999)京 查看文章
佢都做到model!?
這方面真的要去MD問了~
或者看有沒有GAF人遇到他,而去問他了吧~

舊 04-09-09, 11:49 PM   #882
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
我都比人起過底好多,雜誌又登過哂,甘又點呢...生活咪又係甘過,
無影响我正常生活之餘,人氣又高左,仲磨鍊到一身好eq~
我覺得,比人整果個,過唔到,好瘀好唔知點都只係果個人過唔到自己...
但好似黎小姐咁,被班網民害到工都無埋,咁就唔係小事啦。

網路好多暴民架,現實不如意,網上大反擊,小心小心

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 12:03 AM   #883
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Wtak 查看文章

e? 好似~~好好玩wor! \/

舊 04-10-09, 12:26 AM   #884
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
PETER成左名喇
佢個八千五同幾萬儲蓄有人打理喇
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 02:30 AM   #885
kyu
我要搞掂丁力個衰人

引用:
作者: Wtak 查看文章

引用:
作者: POKA 查看文章
PETER成左名喇
佢個八千五同幾萬儲蓄有人打理喇
所以,這次受害的最終都是黎三萬了。
Peter真的因禍得福了~
不過,Peter應該都不會追黎小姐了

舊 04-10-09, 03:08 AM   #886
POKA
Banned

引用:
所以,這次受害的最終都是黎三萬了。
Peter真的因禍得福了~
不過,Peter應該都不會追黎小姐了
以PETER條件 講真佢有心識女一定會搵到女朋友
係TVB上一上電視就有如係TVB賣廣告徵婚咁
點會搵唔到女
舊 04-10-09, 10:44 AM   #887
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: POKA 查看文章
以PETER條件 講真佢有心識女一定會搵到女朋友
係TVB上一上電視就有如係TVB賣廣告徵婚咁
點會搵唔到女

都要睇d人既性格係點架ma
如果佢係好平常既待人接物技巧都冇
又唔識尊重人
有女都唔會長啦

舊 04-10-09, 11:22 AM   #888
Chiasuka
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDChiasuka_Aki
XBox Live GamertagChiasuka Aki
都做左model, 不如tvb請埋peter做藝員, 叫佢跳涼官舞sell J2啦~~
或者主持下d 年青人節目啦 !
Chiasuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 11:33 AM   #889
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
估唔到入黎望一望,事情竟然發展到咁
真係幾出乎意料

anyway,希望peter可以keep住落去啦
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 11:38 AM   #890
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
咩model先? 可能係佢近黎有人氣, 雜誌搵佢影下硬照咁o者. 例如電腦雜誌介紹新產品話好適合電車男用, 咁咪叫佢託住件產品影相咁囉. 點都唔會係全職果種model o掛?

此篇文章於 04-10-09 11:47 AM 被 ahleung 編輯。
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 11:44 AM   #891
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: ahleung 查看文章
咩model先? 可能係佢近黎有人氣雜誌搵佢影下硬照咁o者. 例如電腦雜誌介紹新產品話好適合電車男用咁咪叫佢託住件產品影相咁囉. 點都唔會係全職果種model o掛?
x2
不過趁機賺多個錢都好ge

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-09, 01:02 PM   #892
二階堂青丸
Game Master
世界和平

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Chiasuka 查看文章
都做左model, 不如tvb請埋peter做藝員, 叫佢跳涼官舞sell J2啦~~
或者主持下d 年青人節目啦 !
但會唔會出左街後很多C9投訢呢~

二階堂青丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-09, 01:07 AM   #893
Chiasuka
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDChiasuka_Aki
XBox Live GamertagChiasuka Aki
引用:
作者: ahleung 查看文章
咩model先? 可能係佢近黎有人氣, 雜誌搵佢影下硬照咁o者. 例如電腦雜誌介紹新產品話好適合電車男用, 咁咪叫佢託住件產品影相咁囉. 點都唔會係全職果種model o掛?
因為我地既百年「電車」賣左俾法國人, 連帶「電車男」都高檔左~~
Chiasuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-09, 12:54 PM   #894
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
因為我地既百年「電車」賣左俾法國人, 連帶「電車男」都高檔左~~
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
咁港鐵呢??
港女搭既鐵路叫港鐵嗎

舊 04-12-09, 01:05 PM   #895
二階堂青丸
Game Master
世界和平

註冊日期: Dec 2002
引用:
但係電車男如果無乜銀,好大機會比人叫"電車poor guy"

二階堂青丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-09, 05:21 PM   #896
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
今期新假期有電車男落車指南,請到Peter大改造,

最後衣著由毒男>>>>MK

夜D先scan左果幾頁佢

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-09, 05:23 PM   #897
POKA
Banned

引用:
作者: windart 查看文章
今期新假期有電車男落車指南,請到Peter大改造,

最後衣著由毒男>>>>MK

夜D先scan左果幾頁佢
勁期待
舊 04-13-09, 05:41 PM   #898
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
Scan好啦/

圖大都係出link啦\

其實成篇野都OK既,係教著衫果part好有問題0者\

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-09, 05:48 PM   #899
POKA
Banned

PETER 真係好似生意失敗咁既樣
又叫佢保濕又要叫佢執樣剪頭
樣樣都係錢喎
叫佢洗錢買衫我覺得佢都仲未接受到

此篇文章於 04-13-09 05:53 PM 被 POKA 編輯。
舊 04-13-09, 06:16 PM   #900
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
好教唔教教佢著到成件MK咁

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:18 PM

手機版 | APP版