Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 12-17-08, 09:44 AM   #101
棍棍有力
Junior Member

註冊日期: Jul 2008
呢個叫價真係叫得好,一叫就叫醒樓主...sosad
between識個港女都唔駛個個月兩皮
棍棍有力 目前離線  
舊 12-17-08, 10:13 AM   #102
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
一個月二萬... o係香港日日玩新野都得啦 =.="

樓主你都係收手把拉. 個女仔唔係要人幫, 係想搵水魚咋.

舊 12-17-08, 10:22 AM   #103
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: loser 查看文章
一個月二萬... o係香港日日玩新野都得啦 =.="

樓主你都係收手把拉. 個女仔唔係要人幫, 係想搵水魚咋.
一早就有人咁講啦
只不過樓主當時埋頭於佢既世界裡

不過而家終於覺醒,都算醒得早

舊 12-17-08, 10:34 AM   #104
Villasaki
Ultimate Gamer
現正播放: 賴床

註冊日期: Dec 2003
XBox Live GamertagDie Zauberflote
歡場無真愛呀, 施主.

阿沙奇發燒球會 2010 FC de TORO Eleven 魚腩十一:
:今晚要打好D.

賴床 - Kay
想於被窩植根 如可將我家變賣化作這份氣溫
不消半秒資產盡賣 來購取這無價品
Villasaki 目前離線  
舊 12-17-08, 10:41 AM   #105
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
半夜起身睇下佢係唔係度,終於見到佢啦......
佢問我有什麼保護她,我們一直說一直說.......我問她需要什麼可以說,最後她說一個月要2萬就下線了.....
這下子打擊真大,我估唔到佢真係咁想要錢....我.....係唔係要停下來呢!!
我覺得佢算係咁啦, 夠直接
好過佢呃你幾千, 出面又收埋幾個佬

大陸, 一個冇學歷o既人搵千零蚊一個月, 讀過大學識英文, 有2,3千已經幾叻下
依家佢出黎做分分鐘都月入過萬, 可以話係高收入人仕

你可以做到d咩? 搵份工比佢? 月薪少10倍, 比你都唔制啦

舊 12-17-08, 10:45 AM   #106
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
荒木, 我地話晒都係舊戰友 (only on we, 不要諗歪), 我勸你都係玩下we算, 我唔敢話佢呃你錢, 但為救一個你同佢曾作交易既cc, 而用盡盤川, 值得嗎?
有時錢, 唔係咁用囉, 一個月2萬, 我假設你日日北上, 每日一個, 依家好似$600已包埋按摩 (唔好誤會我, 只因網上資訊發達), 當一個月有30日, 都係18000, 仲可以日日唔同專業人士為你服務, 淨低果200可以用黎買下game, 幾好呀!!

唔好諗咁多喇, 回頭是案, 斬斷一段唔應該有既情絲啦!!
卡柏 目前離線  
舊 12-17-08, 10:55 AM   #107
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
祝君安好......是也

舊 12-17-08, 10:58 AM   #108
小光
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
好認真: 二萬蚊一個月在非洲你已經可以幫到幾百上千人, 為可以拿去幫一個你唔知係咪玩弄緊你的人?!

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線  
舊 12-17-08, 11:08 AM   #109
ELT
Lunar使者

引用:
作者: 小光 查看文章
好認真: 二萬蚊一個月在非洲你已經可以幫到幾百上千人, 為可以拿去幫一個你唔知係咪玩弄緊你的人?!
人地冇玩佢, 係佢自己玩自己之麻

舊 12-17-08, 11:15 AM   #110
delkong
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDdelkong
XBox Live Gamertagdelkong
其實你試試比個女仔個BLOG我、我幫下你問佢、我會盡量幫你

舊 12-17-08, 11:20 AM   #111
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
sex141個度大把等緊你拯救
黃金史提芬 目前離線  
舊 12-17-08, 11:21 AM   #112
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
佢問我有什麼保護她,我們一直說一直說.......我問她需要什麼可以說,最後她說一個月要2萬就下線了.....
這下子打擊真大,我估唔到佢真係咁想要錢....我.....係唔係要停下來呢!!
一個月2萬唔係好多姐...
佢話廿萬你就真係絕望啦..
雷火武 目前離線  
舊 12-17-08, 11:24 AM   #113
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
我之前都講左.
如果你話幫佢搵工,脫苦海,佢唔接受
仲要出口講明要你用錢幫佢,你都係放棄依個女仔啦....
你唯一可以做既就係幫佢祈禱&祝福

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線  
舊 12-17-08, 11:25 AM   #114
littleyip
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDlittleyip
XBox Live Gamertagyip616
歡場唔好認真呀!
littleyip 目前離線  
舊 12-17-08, 11:46 AM   #115
Vice
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
唔... 即使係情侶都唔可以因為對方的工作要迫對方轉的...
只有接受或不接受...

講到尾果個女仔都係為錢咁做...
除非有更好的辦法令佢可以賺到同現在同等的收入...
否則係無o野可以改變到佢...

樓主都係睇開d啦...
佢做呢類工作都應該係經深思熟慮先做(如:染病, d人點睇佢)...
無謂阻止佢啦...
祝佢好運啦...

舊 12-17-08, 12:27 PM   #116
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
ok ,20K直接了當,叫佢上上海企5星酒店,應該有公幹人仕會對佢o黎短包o既

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 12-17-08, 01:31 PM   #117
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
哈 個女仔夜晚先online 佢夜晚唔駛先開工咩??
會唔會online唔係佢本人來架

舊 12-17-08, 01:49 PM   #118
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: 卡柏 查看文章
荒木, 我地話晒都係舊戰友 (only on we, 不要諗歪), 我勸你都係玩下we算, 我唔敢話佢呃你錢, 但為救一個你同佢曾作交易既cc, 而用盡盤川, 值得嗎?
有時錢, 唔係咁用囉, 一個月2萬, 我假設你日日北上, 每日一個, 依家好似$600已包埋按摩 (唔好誤會我, 只因網上資訊發達), 當一個月有30日, 都係18000, 仲可以日日唔同專業人士為你服務, 淨低果200可以用黎買下game, 幾好呀!!

唔好諗咁多喇, 回頭是案, 斬斷一段唔應該有既情絲啦!!
又因資訊發達,正常街價150一次,日日要兩次;一個月都係9000到。

超過50個唔同既對手,超過幾百個既選擇。

又又因資訊發達正常二奶/小老婆價都係五六千一個月費包,有感情可能仲平。

所以兩萬似乎係炒價。

此篇文章於 12-17-08 04:15 PM 被 鐵拳浪子 編輯。
鐵拳浪子 目前離線  
舊 12-17-08, 02:05 PM   #119
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 管家婆 查看文章
晨早已經覺得唔係佢本人,不過始終要當面問佢QQ內容先知真假

舊 12-17-08, 02:20 PM   #120
鐵拳浪子
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
晨早已經覺得唔係佢本人,不過始終要當面問佢QQ內容先知真假
QQ可以手機上嘛!無咩奇怪。
鐵拳浪子 目前離線  
舊 12-17-08, 03:07 PM   #121
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: 管家婆 查看文章
唔係晚晚都俾人揀中架嘛

HIM 目前離線  
舊 12-17-08, 03:16 PM   #122
meijiboy
Junior Member
PhD路痴

註冊日期: Apr 2006
咁o岩行過,搭下訕先
樓主有無試過掉反轉黎諗,就算你真係有錢幫佢
對方係咪真係覺得你幫緊佢?佢可能只認為係一單交易

另按:佢要求既20k可能係指人仔,按今日兌換價,港幣應該係22.7k至真

舊 12-17-08, 03:23 PM   #123
ELT
Lunar使者

引用:
作者: 鐵拳浪子 查看文章
又因資訊發達,正常街價150一次,日日要兩次;一個月都係9000到。

超過50個唔同既對手,超過幾百個既選擇。

又又因資訊發達正常TWO MIKE價都係五六千一個月費包,有感情可能仲平。

所以兩萬似乎係炒價。
我諗佢唔係正式果種....
而係骨場/坐台, 消費完, 有興趣就mark佢過埋夜, 大約6,7百蚊一晚(我都係聽返黎 )

舊 12-17-08, 03:34 PM   #124
司狼神威
Game Master
我懶故我在

註冊日期: Jan 2003
XBox Live GamertagDerekLaw
[路過]
開價2萬? 個女仔算係好人
人地高峰時期一個月可以賺六萬,全身名牌只係碎料
我唔知一個女仔要每日開工幾耐先可以一個月賺六萬
都唔知可以崖幾多個月,不過呢d係佢自己選擇既
想幫人? 可以,但係唔好咁天真
你可以接受佢,而唔係金錢上資助
[/路過]

曹操會消滅之,孫權會讓人過之,劉備會引人隨之...
司狼神威 目前離線  
舊 12-17-08, 03:40 PM   #125
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
樓主應該醒下...不過思想咁單純真係唔好出黎玩啦..

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:51 AM

手機版 | APP版