Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-05, 10:23 AM   #26
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
成功同npc過左dragon's lair
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-05, 06:48 PM   #27
BlackWing
World Order
↘本氣度0

off左隻戰士之後連唔到線
舊 06-23-05, 06:50 PM   #28
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
login ng dor orz

舊 06-23-05, 06:51 PM   #29
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 搖搖
login ng dor orz
orz....岩岩見到你睇post仲想叫你幫手話比aika知,,,點知你都中埋招
舊 06-23-05, 06:54 PM   #30
繪夢
Ultimate Gamer
長谷部 繪夢

PSN  IDbarryhasebe
引用:
作者: 摩亞
orz....岩岩見到你睇post仲想叫你幫手話比aika知,,,點知你都中埋招
我仲係隻game入面
繪夢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-05, 06:56 PM   #31
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 繪夢
我仲係隻game入面
陰陽相隔啦
舊 06-23-05, 06:57 PM   #32
繪夢
長谷部 繪夢

引用:
陰陽相隔啦
ok,咁我都休息下先
等陣做咩好?
舊 06-23-05, 06:58 PM   #33
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

PSN  IDARMY_Momo
引用:
arm arm back home ja

舊 06-23-05, 07:01 PM   #34
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
ok,咁我都休息下先
等陣做咩好?
唔係話farm咩?
到宜家都未好刻意咁儲過錢
但去左cap skill先啦,你話有skill要cap

休息時間岩岩過左

此篇文章於 06-23-05 07:03 PM 被 BlackWing 編輯。
舊 06-23-05, 09:47 PM   #35
monketsu
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
A Monketsu <--- Me/Mo 新人來的 XDDD
請加加 A_A

PS: 終於考完試~~~可以狂玩~~~~XDDDD
monketsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-05, 12:37 AM   #36
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
打mission又遇到極品
全team死晒得反佢一個,又唔衝,又唔死,企係原地跳舞

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-05, 01:00 AM   #37
繪夢
長谷部 繪夢

引用:
作者: monketsu
A Monketsu <--- Me/Mo 新人來的 XDDD
請加加 A_A

PS: 終於考完試~~~可以狂玩~~~~XDDDD
你之前原來要考,
果日突然OFF就係因為俾屋企人話呢?

引用:
作者: Pandahahaha
打mission又遇到極品
全team死晒得反佢一個,又唔衝,又唔死,企係原地跳舞
依幾日唔知點解勁多極品
我地都係team返自己人好d
舊 06-24-05, 02:32 AM   #38
阿邊個
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
救命呀!隻game玩到嘔血咁制...

成日盪失路,跟住個箭咀行晒成個map先發覺走錯左,有時啲quest連個箭咀都無,問路又無人應,帶路既又要收錢
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-05, 02:49 AM   #39
阿邊個
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
順便問吓 Hero's Audience 同 Seeker's Passage 點去?

(吾好似我個朋友咁同我講喺 Augury Rock 付近自己去揾,d hydra 黐線架,我個party被秒到九彩...Orz)
阿邊個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-05, 03:27 AM   #40
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
ward against melee + ageis
對melee 有差唔多10秒無敵

e重有d乜可以用
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-05, 07:17 AM   #41
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
你之前原來要考,

依幾日唔知點解勁多極品
我地都係team返自己人好d
team返自己人都可以話cheap精遊戲,等自己友死左之後lalala+dance
舊 06-24-05, 10:27 AM   #42
繪夢
長谷部 繪夢

引用:
team返自己人都可以話cheap精遊戲,等自己友死左之後lalala+dance
邊個會做埋d咁無聊的野?!
舊 06-24-05, 10:37 AM   #43
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
邊個會做埋d咁無聊的野?!
正是在下
舊 06-24-05, 01:51 PM   #44
BlackWing
World Order
↘本氣度0

女神大人命令:
http://www.gwonline.net/page.php?p=75
舊 06-24-05, 05:17 PM   #45
繪夢
長谷部 繪夢

引用:
睇黎得Mo同N先有
舊 06-24-05, 07:19 PM   #46
monketsu
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
引用:
你之前原來要考,

係呀 真係對唔住 orz

最後一個mission 好難做 睇黎要有排先過得到
monketsu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-05, 10:18 PM   #47
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
爆左
個ending真係
個lass boss真係
(有人話要打3次,冇人要打3次?)

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-05, 12:29 AM   #48
BlackWing
World Order
↘本氣度0

orz...今日終於見同到真正既極品組隊,同平時果d簡直差天共地
舊 06-26-05, 12:46 AM   #49
『庭』

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
呢隻game 既quest真係好多...
相信無人解得晒,
好多quest item係到但唔知係咩quest用的... 舊世界都有
唔知有無攻略本會list得晒所有quest出黎
好想做晒...咁先完滿

今日玩game 怪怪的
有d人顯示唔到個樣呀..
會變左白色發光正方體...? 有無人知我有乜問題?
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-05, 12:49 AM   #50
繪夢
長谷部 繪夢

引用:
orz...今日終於見同到真正既極品組隊,同平時果d簡直差天共地
點極法?

別,
估唔到先玩R...
而家最先爆係隻W
好鍾意套knight armor,加左purplr dye,
成件冥衣咁

此篇文章於 06-26-05 12:56 AM 被 繪夢 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 01:33 AM

手機版 | APP版