Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後
收藏品討論版>TRANSFORMERS(變形金剛專區,05年星際之力GF)
黃昏之魔彈 12:32 AM 10-19-06
作者: 斯羅少尉:
我琴日睇sino 9/f...
黃蜂,astrotrain--$98
星星,火棒--$108
兩位頭頭--$170
arm arm去拎已加左十蚊
冇astrotrain,火棒
同場2樓有賣美tf,只畀一set一set咁買
想入火棒同大佬文
難得有火棒...仲要咁正...點知
LonelyBlue 08:11 AM 10-19-06
作者: 黃昏之魔彈:
想入火棒同大佬文
難得有火棒...仲要咁正...點知
我估遲一個星期到百貨返貨掛
買唔到又唔知等幾時,上次隻alt Mirage
我7月中搵,搵到上個月先有
classic沒必既
redfish 11:45 AM 10-19-06
作者: 斯羅少尉:
我估遲一個星期到百貨返貨掛
買唔到又唔知等幾時,上次隻alt Mirage
我7月中搵,搵到上個月先有
classic沒必既
就算百貨返貨, 多數會一上架就畀人掃晒d火棒
Rance 05:30 PM 10-21-06
買左星星叫,真係正到爆,如果噴返個packing隻金屬色一定好睇過MP-03
LonelyBlue 06:13 PM 10-21-06
作者: Rance:
買左星星叫,真係正到爆,如果噴返個packing隻金屬色一定好睇過MP-03
我個隻塊臉俾d波浪膠搞到唔清唔楚
刻d位又淺
睇下有冇神人出手勒....
黃昏之魔彈 02:21 AM 10-24-06
TF movie的玩具

http://tformers.com/ig.php?mode=albu...ze=800&start=0
索羅 08:07 PM 10-24-06
我想問下Classic係咪得美版冇日版呢??
雪舟等楊 08:14 PM 10-24-06
作者: 黃昏之魔彈:
TF movie的玩具

http://tformers.com/ig.php?mode=albu...ze=800&start=0
呢套未上畫,我都想當係黑歷史
marspeople 11:29 AM 10-28-06
我想知果套萌女+柯柏文同埋萌女+火棍係咩東東黎嫁
黑咪 破壞大王 04:18 PM 11-26-06
MP輪到麥加登

黑咪 破壞大王 08:08 PM 11-26-06
作者: marspeople:
我想知果套萌女+柯柏文同埋萌女+火棍係咩東東黎嫁
Kiss Players系列
Rance 08:26 PM 11-26-06
o個對咁o既香雞腳...
LonelyBlue 11:34 PM 11-27-06
classic又黎料....
不過今次冇咩睇得上眼
grimlock,ok既
幻影又有alt板....
黃昏之魔彈 12:17 AM 11-28-06
隻MP大帝真係
kog 04:46 PM 11-29-06

トランスフォーマー マスターピース MP-5 メガトロン
メーカー: タカラトミー
サイズ: -
詳細: 変形フィギュア・クレームジーク・フィギュア・スコープ・レイザーメイス・コンボイを倒した武器各種
発売日: 2007年3月下旬発売予定
定価:10,290円
魔神虎王丸 11:47 PM 11-29-06
音波 2 4 9 信和10樓 報告完畢
黃昏之魔彈 11:49 PM 11-29-06
作者: 魔神虎王丸:
邊隻音波
Rance 12:02 AM 11-30-06
美版classic包裝o既復刻版?
LonelyBlue 09:27 AM 11-30-06
作者: 魔神虎王丸:
係wave 2美復定舊cybertron?
魔神虎王丸 03:36 PM 11-30-06
係!!!!
魔神虎王丸 03:39 PM 11-30-06
係美版classic包裝復刻版
雪舟等楊 04:21 PM 12-06-06

係咪相片正中個隻
雪舟等楊 04:34 PM 12-06-06
ALT系列是啥米來的

係網睇圖又幾OK
pwacock 06:31 PM 12-06-06
作者: 雪舟等楊:

係咪相片正中個隻
部cassette機超正喎
teamkiller 02:46 AM 12-08-06
真係咁好炒咩??
我覺得唔多靚.....

星期一返左一箱六隻音波....比人一次過掃左五隻囉去抄....一隻我同事要左
今日返左五箱....set出去連價錢都未印就已經賣左兩箱.....

隻鋼鎖pack法灰到爆.....一箱六隻...但四隻係F1......@@....
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26  ... 最後

返回主題版面