Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
Rance 11:04 AM 01-06-18
頂中伏,收唔到SMS嘅
KUTAR# 11:06 AM 01-06-18
作者: Rance:
頂中伏,收唔到SMS嘅
我11:01入表都未收到SMS, 可能佢個係美國時間
qwe 11:09 AM 01-06-18
11:00:20前reg完
慢慢等啦,佢咁順睇個勢都係填完慢慢做

btw好老定咁排緊第1x個

update1116有人收到sms
Akira 明 11:19 AM 01-06-18
作者: qwe:
11:00:20前reg完
慢慢等啦,佢咁順睇個勢都係填完慢慢做

btw好老定咁排緊第1x個

成功登記 (步驟1) 並不代表成功取得訂購代碼及預留任何產品或套裝,必須收到我們的SMS短訊方可作實。

好可惜係抽唔係排,有人已經收到SMS了
魚伕 11:20 AM 01-06-18
作者: Rance:
facebook 話一間鋪60部喎
係 全線log on 加埋 60部

利申:啱啱落去排左
bryanlakers 11:21 AM 01-06-18
作者: Akira 明:
成功登記 (步驟1) 並不代表成功取得訂購代碼及預留任何產品或套裝,必須收到我們的SMS短訊方可作實。

岩岩收到sms
搞掂
但只可以揀去CWB sony store攞貨
qwe 11:22 AM 01-06-18
作者: Akira 明:

sms都係排,鬥快send到佢張form到
Rance 11:23 AM 01-06-18
抽唔到
KUTAR# 11:24 AM 01-06-18
收到SMS買到
Fungfelix 11:27 AM 01-06-18
收左sms, 攪掂
qwe 11:27 AM 01-06-18
藍田現場得返14個
1個online達陣走左

記得收埋信用卡過數sms先算穩陣
KUTAR# 11:33 AM 01-06-18
收到 Sony store 的 email 應該穩陣啦
唔係間間信用卡都有 sms
血之淚 11:42 AM 01-06-18
CWB我排第18個
半粒鐘左右搞掂
qwe 11:45 AM 01-06-18
好雷聲大雨點小的感覺⋯
不過廿秒先reg都收唔到sms, 真係要電腦前面先得
Rance 11:49 AM 01-06-18
可能根本拎得千零部黎賣,
之前買MGSV都係直接SONY online STORE買駛咩收SMS咁低能
Reishin 11:53 AM 01-06-18
00分交咗form無收到sms
kamkw 11:54 AM 01-06-18
*自膠, 冇野了
Rance 11:55 AM 01-06-18
無啦,成粒鐘都收唔到
96neko 12:01 PM 01-06-18
今次幾易wor
個網無lag,又收到sms
等26號舊個部比個fd 一齊獵龍先
qwe 12:12 PM 01-06-18
輕輕鬆鬆藍店搞掂
比預期中少好多人,藍田12點都係得30個
tylau 12:49 PM 01-06-18
11:00秒入 11:24收SMS 買入主機加兩掣

Sent from my iPhone using Gaforum
魚伕 12:53 PM 01-06-18
去左大埔廣場藍店訂

全數現金訂 : $3680

EPS / 信用卡 : $3780

還有貨

-----------------------------

LOG ON 全線60部....

藍店應該有大貨...有客問仲淨幾多部,我叫朋友落黎買...
藍店店員說: 實數唔講得,依家仲有貨
qwe 01:12 PM 01-06-18
佢放60部出黎,應該派多過60嘅
差在間舖留唔留起當日炒
enishi 01:12 PM 01-06-18
SMS 15 分鐘收到,訂左機,不過仲未決定要唔要買返普通 pro
機...
由手機版發出
shooter 02:45 PM 01-06-18
尋晚 Live 既 walkthrough

https://youtu.be/A2mRHnwkcQo

Accurate visualization of the #MHWorld waiting timeline

標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
1 2 3 4 5 6 7 8 12 52 102  ... 最後

返回主題版面