Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-26-06, 02:24 AM   #1
hidetoshi981
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagmisugi1024
「新テニスの王子様」総合THREAD丨(向世界出發)

點解呢個forum無人討論網王既呢﹖﹖

不二輸得勁唔抵﹐從來無諗過不二會輸波架。。。
勁唔開心。。。

此篇文章於 02-14-08 05:11 PM 被 money 編輯。
hidetoshi981 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-06, 03:18 AM   #2
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
因為我們都很明白網球王子是怎樣的貨色
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-06, 12:23 AM   #3

但係如果你話網王好爛既話
而家既狐忍都唔好得好多。。。超爛
舊 10-27-06, 12:26 AM   #4
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: hidetoshi981
但係如果你話網王好爛既話
而家既狐忍都唔好得好多。。。超爛
那不代表網王不爛,
一套作品爛唔爛同其他作品冇關係

舊 10-27-06, 12:29 AM   #5
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
基本上2套都咁爛\

最經典既就係滅絕恐龍既殺球\
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-06, 12:34 AM   #6
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 我係我
基本上2套都咁爛\

這個只係動畫版先有~~真係可惜

舊 10-27-06, 12:37 AM   #7
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
基本上2套都咁爛\

乜原來打緊波架 #

我以為佢召喚D恐龍黎tim

舊 10-27-06, 12:39 AM   #8
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
基本上2套都咁爛\

段片睇左好多次 , 個個只係平手抽擊

舊 10-27-06, 12:40 AM   #9
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
一個網球能有令恐龍滅絕的威力
我快嚇得躲在棉被內發抖,還要我看嗎?

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-06, 04:17 AM   #10
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
好睇喎
網鬥士龍馬咁好睇你地都唔睇
反而近年足鬥士翅偉冇咁好睇啦

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-06, 12:50 PM   #11
長門有希
Junior Member
以萌為本

註冊日期: Sep 2006
引用:
基本上2套都咁爛\

真係令人無言以對
長門有希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-06, 01:18 PM   #12
暗黑流星cal
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
龍珠網球.. 唔知幾時出超西3....

.我唯一buy 網王既.....係佢既cv同畫風....

....如果當佢係打鬥漫睇,我覺得D畫面唔輸蝕比其它漫....(但拖得很...兩個人打成期都得.. )
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-27-06, 11:56 PM   #13
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 暗黑流星cal
-sjip-但拖得很...兩個人打成期都得.. )
這令我想起足小一場波踼左成5期

舊 10-28-06, 12:00 AM   #14
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 小草
這令我想起足小一場波踼左成5期

Slam Dunk 對山王都係啦...

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-06, 12:01 AM   #15
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
引用:
作者: Asurada
這個只係動畫版先有~~真係可惜
漫畫可能表達唔到尼
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-06, 01:50 AM   #16

其實同足小比﹐網王絕對唔算拖。。。
不過真係太誇。。。唉。。。開左個頭﹐收唔到手
D絕招開頭好勁﹐唯有繼續加強。。。
搞到而家0甘
舊 10-28-06, 02:12 AM   #17
黃昏之魔彈
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
le套野都ok好笑

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-06, 03:05 AM   #18
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
有無我之境甲我都可以接受,有副作用更加冇問題
但係...「臨要出o個下先發動無我之境界」...即係同..「夜晚黑,我要睇野就會自動開燈,其餘時間會關燈省電」一樣咁屈機
已經唔想睇喇

舊 10-28-06, 03:26 PM   #19
teaacgxd

引用:
搞到而家0甘
所以話呢d漫畫主角冇進步空間真係好難畫落去…(默)

以搞笑角度黎講,呢本漫畫真係另一個極致
teaacgxd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-06, 03:28 PM   #20
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
龍珠效應

Rice

舊 10-28-06, 03:46 PM   #21
~昊~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:
搞到而家0甘
因為網王比足少或者狐忍好,
所以你就覺得網王係好漫畫?

舊 10-28-06, 09:21 PM   #22
HikariY
Banned
烏魯木齊之豹

註冊日期: Jul 2004
呢本書其實唔係出來比0的腐女開心既書來既咩!?!?
睇同人重好睇過原作~
HikariY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-06, 07:40 AM   #23
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
新個2條友....我睇到想打佢地..

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-06, 01:08 PM   #24
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
搞到而家0甘
相信網王會步足小後塵
打埋國際賽同費達拿打過

舊 10-29-06, 03:50 PM   #25
霧島雪
Game Master
CC無課玩家

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: POISON
相信網王會步足小後塵
打埋國際賽同費達拿打過
應該唔會....感覺作者畫到全國大賽打完就ending
話唔定個作者想埋尾好耐,只係而家個故事進度唔俾佢咁做
霧島雪 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 米澤穂信「氷菓」総合THREAD丨 京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 687 03-25-24 08:31 AM
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 松本零士 アニメ作品 総合THREAD丨「宇宙海賊キャプテンハーロック」CGアニメ映画化決定 money 日本動漫畫討論版 8 12-19-15 02:18 PM

現在的時間是 01:01 AM

手機版 | APP版