Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-14-16, 01:54 PM   #626
Squall-Lucifer
God of Gamer
懶人一個

註冊日期: Oct 2008
兩者啦,G4本身問題多多加上玩這遊戲真的熱得很

換機吧,正好Note 7快出但應該貴一貴,而且香港用的應該是行S820而不是三星自家CPU
還有香港應該沒6GB RAM+128GB Storage版本....

16冬、17冬、17春、17秋、18冬、19冬、19春、19夏、19秋、20桃之節句、20夏、20秋冬、21春、21夏、21秋、22冬、22春、22夏秋、23春、23夏、24春:21甲提督
18年3月、11月、12月、19年3月、4月、6月、11月、12月、20年5月、7月、11月、12月、21年5月、6月、11月、12月、22年3月、6月、11月、12月、23年5月、6月戰果提督,新艦尚缺:N/A
Squall-Lucifer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 03:34 PM   #627
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
其實係我女朋友架G4
我用wp XDDD 所以佢借左部s4我玩,而家我無得玩,佢用住S4,我都係受害者XDD
可恨的LG \。/
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 06:36 PM   #628
yorkyork

註冊日期: May 2010
http://forum.gamer.com.tw/C.php?page...=9555&subbsn=0

呢篇有潛力,
台灣第一飛人戰個痛快
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 06:53 PM   #629
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
玩POKE GO部機真係勁熱我都擔心會燒底板不過zf2燒就由佢燒 反正都無6.0更新

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 07:39 PM   #630
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
今日城門河玩左三個鐘都算有dd收獲, 4隻迷你龍, 一隻哈古龍, 火蔥鴨 原本有隻迷你龍在對岸都懶得走過去捉,,點知行到橋底gps一收吾到即飄左我過去對岸

我吾夠努力,仲未見過啟暴龍

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
玩POKE GO部機真係勁熱我都擔心會燒底板不過zf2燒就由佢燒 反正都無6.0更新
我反而有興趣知無得換電d機,幾快會玩死粒電

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 09:15 PM   #631
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
今日城門河玩左三個鐘都算有dd收獲, 4隻迷你龍, 一隻哈古龍, 火蔥鴨 原本有隻迷你龍在對岸都懶得走過去捉,,點知行到橋底gps一收吾到即飄左我過去對岸

我有兩隻啟暴龍,一隻搭巴士係順利村冬菇亭捉到,一隻係屋企XDD
我d同事個個用外掛,有一個30lv,但未捉過啟暴龍。

無得換電d機,我諗最慳電耐用都係iphone,我比較過同事架機,真係無咁熱。
由手機版發出
舊 08-14-16, 09:34 PM   #632
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章

我終於見到一隻搭車見到,我女友同我講有果時見佢mon係傻鴨仲話佢呃我
同我見到起巴士仲大聲講 X,啟暴龍丫
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
我有兩隻啟暴龍,一隻搭巴士係順利村冬菇亭捉到,一隻係屋企XDD
我d同事個個用外掛,有一個30lv,但未捉過啟暴龍。

無得換電d機,我諗最慳電耐用都係iphone,我比較過同事架機,真係無咁熱。
由手機版發出
呢隻game叫人出去玩d人用外掛都痴痴地

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 08-14-16, 09:41 PM   #633
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
我終於見到一隻搭車見到,我女友同我講有果時見佢mon係傻鴨仲話佢呃我
同我見到起巴士仲大聲講 X,啟暴龍丫

呢隻game叫人出去玩d人用外掛都痴痴地
但係真係好猖獗,我公司一有人用外掛,好似病毒咁,一個傳一個,結果9成人用外掛。
我就享受同女朋友一齊出去捉精靈樂趣,但見到佢捉唔到唔開心都心痛,仲要燒埋機。。
今日去維修部同佢等左2個鐘,原來並不孤單 XDDD
由手機版發出
舊 08-14-16, 10:00 PM   #634
yorkyork

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...A=9949&tnum=11

巴哈仔:我真係冇開掛,
我只係黎問下點解掛完會比人鎖

下面幾篇有圖,樓主刪左文
舊 08-14-16, 10:22 PM   #635
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
用緊IP5S, 覺得隻手俾部機低溫慢煮緊如果玩足全日玩完隻手會慶慶地...
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-16, 10:39 PM   #636
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
但係真係好猖獗,我公司一有人用外掛,好似病毒咁,一個傳一個,結果9成人用外掛。
我就享受同女朋友一齊出去捉精靈樂趣,但見到佢捉唔到唔開心都心痛,仲要燒埋機。。
今日去維修部同佢等左2個鐘,原來並不孤單 XDDD
由手機版發出
我寧願唔齊慢慢捉好似琴日搭車見到啟暴真係超興奮

舊 08-14-16, 10:41 PM   #637
JMi

註冊日期: Feb 2011
我女友個妹都用外掛被人BAN左了
女友都用過 但可能平時都有真係行來行去捉 所以無(未)BAN

舊 08-14-16, 10:44 PM   #638
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
我寧願唔齊慢慢捉好似琴日搭車見到啟暴真係超興奮
係丫,有次同女朋友跑住去捉鐡甲暴龍,雖然事後check返iv唔算好。
但真係好sweet
舊 08-14-16, 10:48 PM   #639
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
係丫,有次同女朋友跑住去捉鐡甲暴龍,雖然事後check返iv唔算好。
但真係好sweet
之前都試過起維園跑去橋M記後面捉尼多后仲要著緊老西真係好多年無咁痴線

舊 08-14-16, 10:58 PM   #640
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
其實係我女朋友架G4
我用wp XDDD 所以佢借左部s4我玩,而家我無得玩,佢用住S4,我都係受害者XDD
可恨的LG \。/
由手機版發出
但LG以外

可換電得入門級機種

不過要玩得盡興相信只有
***J7[6]
ACER Liquid X2(超冷門機)

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 12:43 AM   #641
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
其實用外掛就完全無哂成隻game個精髓
原意就係出外捉野
屋企開個掛邊度都可以飛到去捉
其實咁就已經唔洗再玩隻game.因為外掛玩game真係好無聊
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 12:47 AM   #642
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
Btw 屯門係咪有地點多鬼斯?
成日蒲屯門公園、個邊出既已經捉到8899

仲有六尾鐵腕卡斯小海師都好缺
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 09:17 AM   #643
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
出去行下跑下好過…用掛飛來飛去會好快悶

屯門湖山公園唔係鬼斯巢? 應該無盡咁出
由手機版發出
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 10:21 AM   #644
yorkyork

巴哈尋日成板都係D人用外掛問點解入唔到game

其實班人用外掛係掛黎賣,悶唔悶唔緊要
舊 08-15-16, 10:38 AM   #645
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
用緊G5嘅表示發熱程度可接受,狂玩3個鐘都未煎得蛋

外掛班人基本無視,反正佢地唔明自己用血汗換返黎嘅成功感,道不同不相為謀

乜鬼斯都有巢?呢個真係第一次聽
用地圖觀察下先

舊 08-15-16, 10:48 AM   #646
yorkyork

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...=10179&tnum=21

用外掛做台灣第一事件後續
舊 08-15-16, 10:49 AM   #647
laurance
Insane Gamer
~

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code1891 1504 8314
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
用緊G5嘅表示發熱程度可接受,狂玩3個鐘都未煎得蛋

外掛班人基本無視,反正佢地唔明自己用血汗換返黎嘅成功感,道不同不相為謀

乜鬼斯都有巢?呢個真係第一次聽
用地圖觀察下先
G5+1
熱量真係可接受
換電又好玩XD
laurance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 10:50 AM   #648
半人馬-RigiL-
Game Master

引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
出去行下跑下好過…用掛飛來飛去會好快悶

屯門湖山公園唔係鬼斯巢? 應該無盡咁出
由手機版發出
住將軍澳
不過好有興趣去下, 想要勁耿鬼
舊 08-15-16, 11:09 AM   #649
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
住將軍澳
不過好有興趣去下, 想要勁耿鬼
有無性趣搵日一齊去?
我係過氣屯門人可以帶路
而且一直單槍匹馬,都想同人一齊交流下

地圖睇左陣,真係幾多鬼斯

舊 08-15-16, 11:15 AM   #650
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
有無性趣搵日一齊去?
我係過氣屯門人可以帶路
而且一直單槍匹馬,都想同人一齊交流下

地圖睇左陣,真係幾多鬼斯
幾時帶我捉怪啫
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC]美科學家將致癌因子命名為POKEMON!Pokemon公司提出抗議 neo2046 手提遊戲機討論版 13 12-27-05 08:03 PM
[Pokemon]デオキシス入手 :cwm26: /[/Pokemon] Eugene 手提遊戲機討論版 8 07-03-04 11:29 PM
[機種未定]Pokemon系列最新作發表預定!(係GBA Pokemon Emerald?!) 神祕人1號 手提遊戲機討論版 16 06-28-04 07:21 PM
[GC]GC・GBA用「Pokemon」次回作の構想が! Pokemon FESUTA & E3発表 神祕人1號 電視遊戲討論版 15 01-08-04 10:34 PM
pokemon 唔係有兩隻0既咩? (Pokemon Saphire and Pokemon Ruby )請問邊隻先係好玩? CoCoFan 手提遊戲機討論版 5 01-04-03 06:29 PM

現在的時間是 01:39 AM

手機版 | APP版