Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-11-17, 09:05 AM   #1176
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: jerry 查看文章
請問電話突然死左開唔到機,未做得切引繼,只記得 game id 有無辦法䦕得返舊 ID 玩架?

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bs...95%8F%E9%A1%8C

自己試試
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 09:17 AM   #1177
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
請問電話突然死左開唔到機,未做得切引繼,只記得 game id 有無辦法䦕得返舊 ID 玩架?
ios 的話
用番icloud ,電腦備份就得嘛

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 07:41 PM   #1178
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
我係 an 机之前有課過幾百蚊,會唔會易少少拎得返呢?而家部 v10 拎左去比人整,要星期ㄧ先有得拎!希望到時整得返開到机拎返D data 啦
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-17, 08:03 PM   #1179
okabe

引用:
我係 an 机之前有課過幾百蚊,會唔會易少少拎得返呢?而家部 v10 拎左去比人整,要星期ㄧ先有得拎!希望到時整得返開到机拎返D data 啦
有無課金記錄時間日期等等?
拎唔拎得返好睇你俾幾多資料佢
舊 05-24-17, 12:34 PM   #1180
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
好多新限都抽唔到, 真係有排玩....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-17, 02:20 PM   #1181
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: HON HON 查看文章
好多新限都抽唔到, 真係有排玩....
你指新煙花比達騎龍悟飯個啲?

舊 05-28-17, 11:48 AM   #1182
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 神名レオ 查看文章
你指新煙花比達騎龍悟飯個啲?
唔止, 我連超17都無, 跟住嗰D我都只係抽到隻知格比ONLY...

舊 05-29-17, 11:20 AM   #1183
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
天下一之前升爆左隻新大布
再加好友大布,跟本係秒過天下一
但隻game點搞落去呢,今次真係得大布就得天下.....
搞到要儲石準備下次抽新邪念波(本身冇諗過抽),咁我隊力隊就完滿

舊 05-30-17, 08:27 PM   #1184
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 神名レオ 查看文章
天下一之前升爆左隻新大布
再加好友大布,跟本係秒過天下一
但隻game點搞落去呢,今次真係得大布就得天下.....
搞到要儲石準備下次抽新邪念波(本身冇諗過抽),咁我隊力隊就完滿
唔止大波, 係有晒LR就掂晒...

玩到今時今日, SSR又出到咁多, 石照儲, 不過唔強求LU.

舊 07-07-17, 04:37 PM   #1185
okabe

7.7蛋機.....
7隻都有齊又可以SKIP等新限
隻GAME愈來愈悶,
唔怪得笨大18年打算出新一隻DBZ手遊
舊 07-08-17, 08:39 PM   #1186
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
7夕真係多謝佢先 (有優惠石方面)戈7隻限定 7隻都已經全潛解
買來等等2億下載突破出新野

另外希望好似1億突破戈陣咁 用左幾多石回贈番d卷俾我地

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-17, 05:36 PM   #1187
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
抽女撒亞人姊妹蛋機,10連竟然中5張ssr
雖然唔係咩勁卡,不過都開心既,好難得一次中5張

家姐x1, 藍神悟空x1, 比魯斯x2, 維斯x1

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-17, 01:55 AM   #1188
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

2億突破

聽日派卷⋯今次有幾多張呢⋯

舊 07-29-17, 07:15 PM   #1189
okabe

60卷5SSR ,全部重複
今次運營都重手,每日20石
等抽超4 格古達
舊 08-02-17, 11:32 PM   #1190
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

一早黎料就200石抽中... 開心到瞓唔返.

此篇文章於 08-04-17 07:09 AM 被 HON HON 編輯。
舊 08-04-17, 03:21 PM   #1191
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
12個10連都無超4合...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-17, 03:45 PM   #1192
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
超4合體POOL,200石中超4格比達+2張知超格比達

超一星龍POOL,150石射晒落海,中晒重複又用唔著既SSR

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-17, 04:47 PM   #1193
okabe

引用:
作者: tsddr 查看文章
超4合體POOL,200石中超4格比達+2張知超格比達

超一星龍POOL,150石射晒落海,中晒重複又用唔著既SSR
我150攪掂 中超4格比達同知超格比達
超一星龍諗緊抽唔抽,中到都未必齊腳
舊 08-04-17, 08:22 PM   #1194
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

超4格比達仲差兩張先全潛解....但優惠石就用哂

超一星龍...中左就算了

舊 11-15-17, 02:54 PM   #1195
yorkyork

註冊日期: May 2010
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1510717731.A.F22.html

笨大真係正
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-17, 04:10 PM   #1196
okabe

引用:
作者: yorkyork 查看文章
我個a/c 睇來好多角色都無實裝
佢好似下年會出另外一隻,咁尼隻不如快手摺左去吧喇
反正愈玩愈悶
舊 11-15-17, 10:34 PM   #1197
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

300石w
超消火作業

舊 11-16-17, 12:57 AM   #1198
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam

開新AC有321石,玩左幾次ALL IN,D卡越抽越差

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)

此篇文章於 11-16-17 01:55 AM 被 zzzdx 編輯。
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-18, 12:13 AM   #1199
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
三周年唔知仲有無人玩緊呢?登入ㄧ千日有五張 LR 悟空好勁
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-18, 01:46 AM   #1200
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

都係戈句

仲玩緊 但冇人出聲所以自己都唔出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1283 今天 03:23 PM
[iOS/AN] DOC港版事前登錄? 一寸短一寸險 手機平板遊戲討論版 0 11-04-14 03:44 PM
[多機種] ドラゴンボールZ BATTLE OF Z │ PS3, XB360, PSV │ 14年1月23日發售 草薙さん 電視遊戲討論版 79 03-04-14 07:46 PM
[日本] ドラゴンボールZ 神と神 8月香港上映 ZlWS 電影版 0 06-20-13 06:43 PM
iOS 5.1 是否香港未有得update呢 minekaoru Mac 討論區 7 03-08-12 11:12 PM

現在的時間是 04:57 PM

手機版 | APP版