Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-15-06, 09:49 PM   #76
肥陸行鳥
Eternal Flame™
↓壓倒的存在感

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code4957 2283 8472
PSN  IDelfultima
XBox Live Gamertagelfultima
引用:
作者: 藍莓咖啡
burger king????享邊架? 多分店架?
前排山頂開左間
機場禁區都有

老M 再加價就真係貴過去其它地方食飯...巳經無一個餐低過20蚊

村名: ペンキン
特產: 橙
肥陸行鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 10:00 PM   #77
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 肥陸行鳥
前排山頂開左間
機場禁區都有

老M 再加價就真係貴過去其它地方食飯...巳經無一個餐低過20蚊
晚餐去買飯合好過喇
好難明點解一個包好地地會比佢整到咁高熱量
原來佢個雪糕 已經2.5 N年前食仲係2蚊..
最好笑有個朋友 做M記 好似比人洗左腦咁
一放假就番M記,放學又番
係度係咁講M記D用料點好點好
最記得話芝士真係美國空運過黎架 用料一流 抵食架!
如果真係真材實料 杯可樂就唔會咁難飲喇..
又話咖啡真係用足料落足粉..咖啡都整唔掂就真係死啦

此篇文章於 08-15-06 10:06 PM 被 SANG2003 編輯。
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 10:22 PM   #78
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
樓上個同學如果講真話,咁麥記就係將d一流食材煮成不好食的食物了。浪費!
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 11:39 PM   #79
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
>我只想將軍漢堡長期供應....

唔係不嬲都係o既咩??
(杏花村果間)

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 11:42 PM   #80
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 廢人
>我只想將軍漢堡長期供應....

唔係不嬲都係o既咩??
(杏花村果間)
係咩....問過幾次d人答冇喎
舊 08-15-06, 11:45 PM   #81
§阿萊§
Junior Member

註冊日期: Aug 2006
M記成都都加價架喇
次次加少少,等人唔多覺
§阿萊§ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 11:46 PM   #82
廢人
The One

>係咩....問過幾次d人答冇喎

冇佐啦??
依家冇去開杏花村
要特登去又冇其他野做所以冇去好耐

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 11:57 PM   #83
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
已經N年無買M記野食(軟雪糕除外...都已係上年既事)
係偶屋企人有買M記...有份食...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 12:03 AM   #84
メ小萌.琉璃メ
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
又加價
上次加完,我已經覺得貴,冇之前買得咁多,
而家又加,咁我未以後唔洗旨意食m記~

我想問薯餅都加價嗎?有冇人知加幾多錢?

馬太福音5:48:所以你們要完全,像你們的天父完全一樣。
樂意做自己不喜愛的事情~
メ小萌.琉璃メ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 12:14 AM   #85
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
趕客
野食又唔...
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 12:24 AM   #86
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
大家快d申請番張會員card, 每次食set都送多一樣野~

引用:
作者: 基路亞
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=144817

不過真係越黎越唔抵食...

但係d 細路識咩... 咪又係成日扭計食M 記...
金仔咪係囉~~~

cut緊都要食薯條~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 12:26 AM   #87
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: KIM
大家快d申請番張會員card, 每次食set都送多一樣野~

金仔咪係囉~~~

cut緊都要食薯條~~~
自己炒薯條都唔去買
舊 08-16-06, 01:15 AM   #88
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: clie
當一個餐20蚊冇得找o個陣已經少食
m記加價既理由唔應該以其他國家既價格作比較
hk人多,營業額補番晒,再加上人工平
至少if真係難做既應該會有執笠既情況
但咁耐以黎只有開店冇關店
我覺得應該用返hk o既食肆o既加價幅度黎比

一碗麵店o既xx麵,xx河十1年前都係10蚊左右
宜家頂盡咪又係$15
m記 o個陣全部餐都係$17.3

宜家閒閒地最平o既都要$20收多幾毫子...
我去食碗麵+杯野飲分分鐘$20搞掂

舊 08-16-06, 01:36 AM   #89
Nina
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
奶昔有冰, 係新個隻朱古力咖啡奶昔至有~
真係落好多冰, 飲完仲係勁多冰, 覺得特別難溶....
m記我會有6折卡先會食囉~
正價真係又貴又唔抵~
其實kfc都有加價.........
可能冇m記加得咁密啦~
Nina 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 03:04 AM   #90
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: 藍莓咖啡
所以我一於幫襯kfc同埋哈迪斯 如果wendy's仲健在 wendy's都有份
嗚嗚 jollibee亦可憐地消失了 仲有我從未食過的jack in the box 已經成為夢幻

麥記!!!!!!!!!!!你好賤呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
呢家香港仲淨返幾多間哈迪斯??

我淨係知馬鞍山&灣仔有....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 03:09 AM   #91
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: 啤梨王子

以前西灣河都有間 唔知執左未!
舊 08-16-06, 03:14 AM   #92
DQGUNDAM

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID4752 8991 7789
3DS Friend Code3308 4518 9604
PSN  IDDQGUNDAMHK
XBox Live GamertagDQGUNDAM
引用:
作者: SANG2003
以前西灣河都有間 唔知執左未!
執左好耐了,而家係大快活

做人要有責任,衰左要認,錯左要道歉

做人要有品德,不要強詞奪理,生安白做

動森夢番地:3600-0295-3743
DQGUNDAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 03:24 AM   #93
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
作者: DQGUNDAM
執左好耐了,而家係大快活
哈仔真係執淨冇幾....

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 07:53 AM   #94
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
哈仔真係執淨冇幾....
冇左牛仔芝堡就少食好多

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 08:25 AM   #95
clie

自從有哈迪斯小弟就成為佢既支持者
不過d飯餐又係越黎越貴,飯既份量仲少得可憐
所以最後都少食左喇
但始終最愛哈迪斯
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-16-06, 08:38 AM   #96
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: clie
自從有哈迪斯小弟就成為佢既支持者
不過d飯餐又係越黎越貴,飯既份量仲少得可憐
所以最後都少食左喇
但始終最愛哈迪斯
我覺得佢d雞好食過kfc|||

舊 08-16-06, 01:08 PM   #97
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
最近已經沒去老麥很久

=>要食的話寧願存錢去delifrance或其他小吃店餐館之類

除非沒時間及處於極度飢餓之下

舊 08-16-06, 01:22 PM   #98
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Nina
奶昔有冰, 係新個隻朱古力咖啡奶昔至有~
真係落好多冰, 飲完仲係勁多冰, 覺得特別難溶....
m記我會有6折卡先會食囉~
正價真係又貴又唔抵~
其實kfc都有加價.........
可能冇m記加得咁密啦~
6折卡

舊 08-16-06, 01:31 PM   #99
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: suger_ohkawa
最近已經沒去老麥很久

=>要食的話寧願存錢去delifrance或其他小吃店餐館之類

除非沒時間及處於極度飢餓之下
delifrance自從旦沙律牛角個餐由基低29升到去35之後好少去食....

舊 08-16-06, 01:37 PM   #100
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:

荃灣新都會 都有間

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 12:34 PM

手機版 | APP版