Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後
日本動漫畫討論版>BLACK CAT~討論區
千野 衛 11:12 PM 07-04-03
勁正!雖然d人話勁似HXH,但我覺得幾好睇!小公主同恭子好可愛、仲有一號又好鬼索!
Kaede楓 11:15 PM 07-04-03
我有睇~
開始睇到小公主有d實力~
期待佢遲d既表現
白薔薇騎士 11:18 PM 07-04-03
BLACK CAT就BLACK CAT似咩hxh!!靠!!!
仲小公主同恭子真的好正!!小公主萬歲!!恭子萬歲!!
11:20 PM 07-04-03
如果同少年jump裡面d較熱門o既漫畫比較
可以清楚睇到black cat o既打戲相當悶
故事我就唔知 我買左幾個月jump佢都仲係打緊同一場...冇故事咁滯
不過畫功真係唔錯 美形至上
貓又股宗 11:25 PM 07-04-03
小公主開始玩頭髮技!
另外這套漫畫真係美形之上!
型男勁多,連好多大配角小配角甚至卒仔都係型型一族!
C@T 11:30 PM 07-04-03
有....
無可否認本野帶有濃烈cowboy bepop影子
T.K. 11:41 PM 07-04-03
>>買左幾個月jump佢都仲係打緊同一場
邊場打到幾個月?
Mage.千砂望 11:49 PM 07-04-03
作者: :
Originally posted by C@T :
有....
無可否認本野帶有濃烈cowboy bepop影子
hxh都有d似~
話佢似cowboy bebop就唔太覺~
燎原-火 12:23 AM 07-05-03
我呀我呀
我之前仲開左blactcat group架
不過摺左啦...
我睇到126...後面都唔知邊到有得睇...

好好睇呀,
不過好多人彈
算啦, 最緊要自己中意
我係我 12:24 AM 07-05-03
有...幾好睇呀
C@T 12:29 AM 07-05-03
Originally posted by 魔術師小望 :

hxh都有d似~
話佢似cowboy bebop就唔太覺~
人物初期設定都幾似架
獎金獵人+前組織幹部+前度partner變宿敵....
同係"主角+技工+細路+女"
lol
Mage.千砂望 12:32 AM 07-05-03
Originally posted by C@T :

人物初期設定都幾似架
獎金獵人+前組織幹部+前度partner變宿敵....
同係"主角+技工+細路+女"
lol
SPIKE唔係幹部黎GA~
佢UNDER VICIOUS GA~
z_plus 12:42 AM 07-05-03
小弟開頭覺得真係幾Cowboy:
一個脫離了秘密組織,槍法及格鬥技均了得的主角
一個單眼(!?)的前警官拍擋
一個與主角們拉上關係的美女盜賊
一個用刀的主角宿敵
主角的宿敵後來背叛秘密組織
主角們是窮酸的獎金獵人
個秘密組織又係由幾個長老話事
一個對主角有莫大影響的女角,而且最後都係死?

雖然故事進度沒有什麼高潮跌起,但畫功總算不錯,男的型,女的索。
C@T 12:45 AM 07-05-03
Originally posted by 魔術師小望 :

SPIKE唔係幹部黎GA~
佢UNDER VICIOUS GA~
唔係同級架咩?
反而spike咩職位我就真係唔知
咁多集都唔見佢提過
12:47 AM 07-05-03
Originally posted by T.K. :
>>買左幾個月jump佢都仲係打緊同一場
邊場打到幾個月?
我都唔知...因為佢幾個月都冇乜講故事...淨係打打打
都唔係叫一場o既
即係一個打完跟住第二個打
但仲係o係同一個場度 而且打左咁耐都冇高潮
C@T 12:49 AM 07-05-03
Originally posted by z_plus :
小弟開頭覺得真係幾Cowboy:
一個脫離了秘密組織,槍法及格鬥技均了得的主角
一個單眼(!?)的前警官拍擋
一個與主角們拉上關係的美女盜賊
一個用刀的主角宿敵
主角的宿敵後來背叛秘密組織
主角們是窮酸的獎金獵人
個秘密組織又係由幾個長老話事
一個對主角有莫大影響的女角,而且最後都係死?

雖然故事進度沒有什麼高潮跌起,但畫功總算不錯,男的型,女的索。
仲有一個有特殊能力既細路
阿棠 12:49 AM 07-05-03
我有睇
睇到第 12期
而家出到幾多呀?
z_plus 01:16 AM 07-05-03
Originally posted by 阿棠 :
我有睇
睇到第 12期
而家出到幾多呀?
中文版前幾日出?鰷臚Q三期。
御緣 01:47 AM 07-05-03
我覺得幾好睇ar,不過我冇睇cowboy bebop,所以唔可以比較,至於hunter,我就唔覺佢似,只要自己鍾意咪得law
Asurada 02:03 AM 07-05-03
我都有睇~~的確頭兩期好似Cowboy.......
不過都係個句~~~抄無所謂~
最重要係抄得好睇~~~不過13期先出現個位超級徹亞人.....唔係好得~~~
杜雷同夏娃都唔錯.......但唔知點解喜歡唔起斯榮~
Yakumo Fujii 05:38 AM 07-05-03
我有追開!!
故事情節的確稍弱
依家同星之使徒打都冇乜高潮可而....

不過個人覺得好睇就得
話之佢抄唔抄

夏娃的"人魚"變化好萌啊!!
莫非我開始步入lolicon!? [木亥火暴]
龍寶寶 11:46 AM 07-05-03
我有睇,只要我覺得好睇就得,係咪抄人都冇所謂
千野 衛 12:35 PM 07-05-03
Originally posted by 龍格堡 :
我有睇,只要我覺得好睇就得,係咪抄人都冇所謂
認同!不過我剛睇到第三期,好想快d睇落去!
爽神 01:47 PM 07-05-03
我都有睇~睇到第13期~~~~
我覺得幾好睇~~~畫功又正~
理得D人點講,自己鍾意就得~
燎原-火 04:38 PM 07-05-03
網上版唔知邊度有得睇呢...
好似140了..
我睇到126jar
1 2 3 4 5 6 7  ... 最後

返回主題版面