Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 
電視遊戲討論版>異度神劍 Xenoblade3 (ゼノブレイド3)
fantasy俊仔 09:40 AM 04-19-23
426咁早

https://www.nintendo.co.jp/switch/az...campaign=az3ha

馬尾妹同焰光一樣聲優

rubyyu 01:03 PM 04-19-23
有關Soundtrack,Trinity Box 係 Xenoblade 3嘅歌會唔會同獨立Xenoblade 3 ost一樣?
我見獨立OST有講連咪DLC嘅歌,但Trinity Box好似無講,請問有人知道嗎?
野良猫 01:40 PM 04-19-23
咁突然
Zelda之前唔知爆唔爆到喎
[X-MEN] 03:38 PM 04-19-23
作者: 野良猫:
咁突然
Zelda之前唔知爆唔爆到喎
我一定玩唔切,火紋又未爆,芒亨又就嚟更新,XB3之前啲DLC都未玩,唯有慢慢清啦
野良猫 05:18 PM 04-19-23
作者: [X-MEN]:
我一定玩唔切,火紋又未爆,芒亨又就嚟更新,XB3之前啲DLC都未玩,唯有慢慢清啦
之前啲dlc我都冇理
特登等埋個前傳諗住打埋佢先開二週玩,留多啲新鮮感二週

不過已經乜都唔記得哂啲嘢又要重新學過
X&Y 08:21 PM 04-19-23
一樣諗住臨出前玩埋之前既DLC再直落玩前傳
突然間得一星期通知

火紋個DLC都一樣開都未開(厘隻雖然知佢應該上年一早全部做好晒)

兩星期接zelda 我自己肯定趕唔切
極上完美戰士 01:16 AM 04-20-23

頭髮長了...哈
武藤遊戲 03:36 PM 04-24-23

RPG之鬼 07:59 PM 04-26-23
有冇講過DLC4會唔會出碟版?
野良猫 08:02 PM 04-26-23
作者: RPG之鬼:
有冇講過DLC4會唔會出碟版?

RPG之鬼 08:22 PM 04-26-23
THX
咁要駁線DL...
武藤遊戲 08:37 AM 04-27-23
Xenoblade Chronicles 3: Future Redeemed - Final Boss and Ending

https://m.youtube.com/watch?v=NYjB5C...Kk44OJMw%3D%3D
yuhchan5 11:36 AM 04-27-23
唔知DLC有幾長,同埋對比起前傳,我更想知道正傳之後個故事....
野良猫 02:58 PM 04-28-23
每次巫女出加攻嗰招都會令我諗起以前pc當機
野良猫 08:59 AM 05-01-23
DLC爆機

地圖一樣得一幅但入面好多嘢
個人都係鐘意咁好過得個大字嘅地圖

比最終BOSS高差唔多十個LV都磨咗十幾分鐘先死(HARD)
反而初戰白毛全滅咗好幾次先過到,佢招自轉炮掃一下差不多滅團

爆機前彈咗幾隻LV70以上嘅精英怪可以打
爆機後隊伍多一個人同追加挑戰任可以响本篇玩

終於可以開始二週

CA可以自訂義自由度高好多
本篇如果係咁就正囉
野良猫 12:32 PM 05-01-23
新挑戰.蒼係個人幾鐘意玩嘅類型

不過上容易難度去到60層已經唔掂
fantasy俊仔 02:27 PM 05-01-23
黃金國果時又係咁, 出dlc 個系統正到想佢套返落本傳
而家打到開場無耐就浮空怪再shulk+馬修 UNION大招掉素材超爽
chain 可以換裝就算角色role固定都好好玩唔似hero 系統有人會倉管
野良猫 08:43 AM 05-03-23
二週目有個煩處係要經常去調低lv方便升職

然後堆bouns exp變哂做垃圾
二代可以用嚟去強化角色,今集又冇咗
至少用嚟換金幣都好吖
X&Y 10:38 AM 05-05-23
趕得切zelda前玩完

彈琴個度好專心剩係掛住睇字幕
諗住睇下佢有無改setting 變左XBX 都係原本世界的移民團
風間鈴木仁 02:23 PM 05-05-23
https://www.gameapps.hk/news/55439/X...ronicles-3-DLC
《異度神劍3》DLC 第4彈「嶄新的未來」4 月 26 日來臨 最新宣傳片公開

任天堂今天發表了《異度神劍3》DLC 擴充票第4彈「嶄新的未來」預定 2023 年 4 月 26 日 (三) 發布,同步公開了最新遊戲介紹影片。

野良猫 10:15 PM 05-10-23
以為避咗抽嘢系統
點知原來今集都有抽嘢玩
RPG之鬼 01:19 AM 05-11-23
剛剛爆咗
黃金國好好多,呢次有啲夾硬嚟,只係為咗解古同將所有XENO連埋一齊...夠惡趣味
ELT 08:33 AM 05-12-23
作者: RPG之鬼:
剛剛爆咗
黃金國好好多,呢次有啲夾硬嚟,只係為咗解古同將所有XENO連埋一齊...夠惡趣味
故事當係滿足下fans
不過佢個系統係幾好玩
野良猫 09:48 AM 05-12-23
個人反而在意最後一幕影住宇宙加一道光

係咪表示xenx x呢?
RPG之鬼 08:10 PM 05-12-23
個人反而在意最後一幕影住宇宙加一道光

係咪表示xenx x呢?
kosmos
saga3最後kosmos回到失落的耶路撒冷,不過唔知飄咗幾多百萬年

按今次DLC咁樣串法
xb世界分離後到xs時代有4千幾年,假如xs3結果kosmos經"隧道"回歸的話,就好快接上xb3DLC結局,不過也有可能係又幾千百萬年後,始終xb發生後過了N年咁多,基本上無法計算。只可以說即是xs3結局時,宇宙仲未崩壞...至於xg可以說發生係宇宙的某處,影響不太啦

至於xbx個時代更加唔知個定位...要睇下高橋之後怎樣串起來了。
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 

返回主題版面