Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-18-15, 09:23 AM   #2526
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: JMi 查看文章
15星? 少年你想多了 XD
下次努力啦
我已經沒有下次

舊 11-18-15, 09:27 AM   #2527
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
Cool

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
我已經沒有下次
集齊三色就算? 今次桃井唔係打分喎 XD

舊 11-18-15, 09:34 AM   #2528
AkaIITO
Game Master

引用:
集齊三色就算? 今次桃井唔係打分喎 XD
JMI大而家先來+我XD
話說我諗住棄機

舊 11-18-15, 09:37 AM   #2529
JMi

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
JMI大而家先來+我XD
話說我諗住棄機
之前無留意簽名 XD
你打太多啦... 想棄唔奇
我頹打都已經無咩特別野想打
仲要諗起下次event要對住巨人......

舊 11-18-15, 09:42 AM   #2530
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
巨人就算...只要給我姊妹丼就好
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 09:44 AM   #2531
AkaIITO
Game Master

引用:
之前無留意簽名 XD
你打太多啦... 想棄唔奇
我頹打都已經無咩特別野想打
仲要諗起下次event要對住巨人......
被動技能巨像殺手

舊 11-18-15, 02:37 PM   #2532
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
15星? 少年你想多了 XD
下次努力啦
唯有下次睇運啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 03:01 PM   #2533
JMi

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
唯有下次睇運啦
唔洗睇運爆石打 一日唔夠兩張唔收手 XD

多左兩舊桃 10:6 奏姐無得追了

舊 11-18-15, 03:35 PM   #2534
yorkyork

註冊日期: May 2010
20號換pool希望有みりあssr,
留左萬5石等抽佢,
下次冇唔知要等到幾時
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 03:38 PM   #2535
JMi

下次PA真係睇清楚先抽... 一係留到聖誕算 lol
拜託排名獎品係巨人啦 咁就可以hea打 XD

舊 11-18-15, 05:56 PM   #2536
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
頭兩次個大獎都係前輩組....如果呢次唔係家姐我會棄game
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 06:04 PM   #2537
JMi

家姐打萬五兩張算啦 唔好咁辛苦...

舊 11-18-15, 06:16 PM   #2538
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
家姐要衝

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 07:55 PM   #2539
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
臨完前幾分鐘終於刷到第15星桃了
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 07:56 PM   #2540
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
今日衝tp衝到15:1

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 08:02 PM   #2541
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
最後結果10:1
下次打氣隊換血後戰力應該可超絕強化, 就可穩定刷master了
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 08:14 PM   #2542
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
9:3

反而最大收獲係杏同SR前川都LV10
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 08:18 PM   #2543
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
埋單無湊姐但一堆升技用R卡……

舊 11-18-15, 08:27 PM   #2544
元首KFC
Senior Gamer
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
R卡一大堆
您們都將肥料升上多少等級才拿來升技?
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 08:34 PM   #2545
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
而家仲係比回血卡升到5星....都未駛谷肥住......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 10:45 PM   #2546
JMi

event賽果/杏的點心

舊 11-18-15, 10:47 PM   #2547
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
順便試下sr 餵肥之後效益如何???我已經食晒上星

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-18-15, 10:54 PM   #2548
axe1292
Game Master
AXE

唔知係鬆手定點,杏同SR前川都下下成功

杏就6開始20張上, 全成功(上次活動+每日60石升到LV9)
前川6開始50%/51%/52%/33%/60%全成功, 桃都去到LV6
舊 11-18-15, 10:58 PM   #2549
JMi

試左 目測係每高1lv多0.5倍
即是本身技1時6% 技2就9% 技3就12%咁上
r同sr都係咁

舊 11-18-15, 11:00 PM   #2550
axe1292
Game Master
AXE

引用:
試左 目測係每高1lv多0.5倍
即是本身技1時6% 技2就9% 技3就12%咁上
r同sr都係咁
即係加效果唔係加時間或發動%?

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:59 PM

手機版 | APP版