Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62  ... 最後
~清談館~>立法會議事堂 Vol.10
小昭Teddy 06:41 PM 09-11-12
之前早朝停果單野唔係好明顯講左係乜關係喇咩, 都唔明點解仲有人當新聞.....
未參選之前已經分清楚佢只係教主信徙, 唔係人力既人, 只係教主叫佢用普羅(人力)牌頭選
某F 06:41 PM 09-11-12
作者: YHW:
我去開嗰個GROUP, 睇慣佢地啲說話模式, 皇上既意思好明顯係曲線要佢地收火啦...

對家最鐘意CAP佢地一句半句大做文章, 都唔係第一次. 本身對人力有成見既人, 好容易中招...
無公眾人物既自覺就已經係死火
你用第二個ACC講,人地都吹你唔脹

黃洋達要做大事既話,希望會注意同學到呢點

後退,三思而後行/=/屈服架。。。。
ahleung 06:49 PM 09-11-12
的確佢以前做淫網節目時都有講過類似說話 (只係支持癲狗, 淫力既野唔關佢事)

不過選舉時掛正淫力招牌, 我以為佢地之間無乜野.

點知原來係不和果隻.
(=v=)b 06:50 PM 09-11-12
作者: ★星人40★:
温馨提示:

立法会Lee邊選完大局巳定
各位有時間的話不如多去了解中共『現時』的權力架構
比較急切的有國教>新界北>一行多簽(←這実際上是一套連招、比人入佐會唔見好多HP的)

_(:3 」 ∠)_
計中計中計~自問腦力不足~
某F 07:03 PM 09-11-12
作者: ahleung:
的確佢以前做淫網節目時都有講過類似說話 (只係支持癲狗, 淫力既野唔關佢事)

不過選舉時掛正淫力招牌, 我以為佢地之間無乜野.

點知原來係不和果隻.
唔似係人力入面有不和
不過係方向相同,有少少群而不黨FEEL。。。。
某F 07:06 PM 09-11-12
作者: ★星人40★:
温馨提示:

立法会Lee邊選完大局巳定
各位有時間的話不如多去了解中共『現時』的權力架構
比較急切的有國教>新界北>一行多簽(←這実際上是一套連招、比人入佐會唔見好多HP的)

_(:3 」 ∠)_
而家中共江派(集權中央)同改革派(權力下放)鬥到出晒面
希望改革派鬥得蠃

權力下放有利民主進程
小昭Teddy 07:06 PM 09-11-12
作者: 某F:
唔似係人力入面有不和
不過係方向相同,有少少群而不黨FEEL。。。。
特立獨行丫麻
KUTAR# 07:09 PM 09-11-12
睇緊TVB講選戰, 陳樹英, 劉慧卿真係冇眼睇, 好火
新西俾共產黨攻陷, 保唔到李永達真係多謝呢兩位小女人

見謝超人同公聯會條人粉(黃國健?)握手, 無恥極了
劍路 11:15 PM 09-11-12
才子呢幾日關鍵時刻潛左水, 一上水就講誠品
亍 ◣ 11:21 PM 09-11-12
可以熄機

先頭聽佢個廣告鐵頭講左D咩.......
メソウサ 11:49 PM 09-11-12

回帶
xmencool 11:53 PM 09-11-12

謝票!
xmencool 12:14 AM 09-12-12
作者: メソウサ:

回帶
點解會咁? 仲激進過人民力量 XDDDDDDDDDDDDDD
ZlWS 12:22 AM 09-12-12
作者: xmencool:

謝票!
開web 搞政治bb班
Dyhalt Rushifar 12:23 AM 09-12-12
飯民オワタ…
歷史係冇任何教育意義。

「不是生野你不戒煙 不是失禁你不戒酒 不是爆擦你不戒粗口 不是輸曬你不會走…」
神秘過客 12:26 AM 09-12-12
src="http://www.youtube.com/embed/UTD1BmepRt4"
回帶
救命!! 咩節目黎?!
呢條八婆訓醒咩? 到今時今日都唔知道自己衰咩, 死不悔改都算...
家陣連真正敵人係邊個都搞唔清楚
我真係相信如果提出更改議事規則, 呢條八婆會投贊成票
nefrezx 12:32 AM 09-12-12
http://mytv.tvb.com/news/tuesdayreport/134774
係選前告急大會入面講, 不過今日睇返佢地講既野都好好笑
超合Game魂 12:35 AM 09-12-12

回帶
叫開戰但後面班友都好似未訓醒咁......
cloud 12:35 AM 09-12-12

dust11 12:39 AM 09-12-12
作者: 神秘過客:
救命!! 咩節目黎?!
呢條八婆訓醒咩? 到今時今日都唔知道自己衰咩, 死不悔改都算...
之前民主黨告急大會黎
好似話個個大粒佬o係講野之前都會鬧下人力先
神秘過客 12:45 AM 09-12-12
哦, 係選前講的話都仲好少少....
選後仲咁講的話, 就真係天祐香港了
加瑪 12:45 AM 09-12-12
作者: 神秘過客:
救命!! 咩節目黎?!
訓醒未?
人地不知幾清醒
你唔記得佢地投共之後向邊班支持者揮手致意?
Dyhalt Rushifar 12:53 AM 09-12-12
原來選前回帶啫,頂…9月11日真係混淆視聽…
Busconcamp 09:30 AM 09-12-12
薇莊唔夠票落選...
睇完星期二檔案
偶家陣重係泛淚光...
GundamMan 10:22 AM 09-12-12
睇左禁耐,有少少結論

泛民點都係不和,等佢地合作真係死得

要發表自己聲音就只有靠自己,越過議會,上街抗爭

good example:學民
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 22 62  ... 最後

返回主題版面