Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-11-12, 06:41 PM   #276
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
之前早朝停果單野唔係好明顯講左係乜關係喇咩, 都唔明點解仲有人當新聞.....
未參選之前已經分清楚佢只係教主信徙, 唔係人力既人, 只係教主叫佢用普羅(人力)牌頭選

舊 09-11-12, 06:41 PM   #277
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: YHW 查看文章
我去開嗰個GROUP, 睇慣佢地啲說話模式, 皇上既意思好明顯係曲線要佢地收火啦...

對家最鐘意CAP佢地一句半句大做文章, 都唔係第一次. 本身對人力有成見既人, 好容易中招...
無公眾人物既自覺就已經係死火
你用第二個ACC講,人地都吹你唔脹

黃洋達要做大事既話,希望會注意同學到呢點

後退,三思而後行/=/屈服架。。。。

此篇文章於 09-11-12 06:46 PM 被 某F 編輯。
某F 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 06:49 PM   #278
ahleung
The One
Bannnned

的確佢以前做淫網節目時都有講過類似說話 (只係支持癲狗, 淫力既野唔關佢事)

不過選舉時掛正淫力招牌, 我以為佢地之間無乜野.

點知原來係不和果隻.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 06:50 PM   #279
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
温馨提示:

立法会Lee邊選完大局巳定
各位有時間的話不如多去了解中共『現時』的權力架構
比較急切的有國教>新界北>一行多簽(←這実際上是一套連招、比人入佐會唔見好多HP的)

_(:3 」 ∠)_
計中計中計~自問腦力不足~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 07:03 PM   #280
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: ahleung 查看文章
的確佢以前做淫網節目時都有講過類似說話 (只係支持癲狗, 淫力既野唔關佢事)

不過選舉時掛正淫力招牌, 我以為佢地之間無乜野.

點知原來係不和果隻.
唔似係人力入面有不和
不過係方向相同,有少少群而不黨FEEL。。。。

舊 09-11-12, 07:06 PM   #281
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: ★星人40★ 查看文章
温馨提示:

立法会Lee邊選完大局巳定
各位有時間的話不如多去了解中共『現時』的權力架構
比較急切的有國教>新界北>一行多簽(←這実際上是一套連招、比人入佐會唔見好多HP的)

_(:3 」 ∠)_
而家中共江派(集權中央)同改革派(權力下放)鬥到出晒面
希望改革派鬥得蠃

權力下放有利民主進程

舊 09-11-12, 07:06 PM   #282
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 某F 查看文章
唔似係人力入面有不和
不過係方向相同,有少少群而不黨FEEL。。。。
特立獨行丫麻

舊 09-11-12, 07:09 PM   #283
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
睇緊TVB講選戰, 陳樹英, 劉慧卿真係冇眼睇, 好火
新西俾共產黨攻陷, 保唔到李永達真係多謝呢兩位小女人

見謝超人同公聯會條人粉(黃國健?)握手, 無恥極了

此篇文章於 09-11-12 07:18 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 11:15 PM   #284
劍路
Crazy Gamer
GWF社工

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDmcfung427
才子呢幾日關鍵時刻潛左水, 一上水就講誠品

劍路 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 11:21 PM   #285
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
可以熄機

先頭聽佢個廣告鐵頭講左D咩.......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-11-12, 11:49 PM   #286
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235

回帶

舊 09-11-12, 11:53 PM   #287
xmencool
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011

謝票!
xmencool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 12:14 AM   #288
xmencool
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: メソウサ 查看文章

回帶
點解會咁? 仲激進過人民力量 XDDDDDDDDDDDDDD
xmencool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 12:22 AM   #289
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: xmencool 查看文章

謝票!
開web 搞政治bb班

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 12:23 AM   #290
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
飯民オワタ…
歷史係冇任何教育意義。

「不是生野你不戒煙 不是失禁你不戒酒 不是爆擦你不戒粗口 不是輸曬你不會走…」

舊 09-12-12, 12:26 AM   #291
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
src="http://www.youtube.com/embed/UTD1BmepRt4"
回帶
救命!! 咩節目黎?!
呢條八婆訓醒咩? 到今時今日都唔知道自己衰咩, 死不悔改都算...
家陣連真正敵人係邊個都搞唔清楚
我真係相信如果提出更改議事規則, 呢條八婆會投贊成票

舊 09-12-12, 12:32 AM   #292
nefrezx

註冊日期: Mar 2006
http://mytv.tvb.com/news/tuesdayreport/134774
係選前告急大會入面講, 不過今日睇返佢地講既野都好好笑
nefrezx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 12:35 AM   #293
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
引用:

回帶
叫開戰但後面班友都好似未訓醒咁......

舊 09-12-12, 12:35 AM   #294
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 12:39 AM   #295
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
救命!! 咩節目黎?!
呢條八婆訓醒咩? 到今時今日都唔知道自己衰咩, 死不悔改都算...
之前民主黨告急大會黎
好似話個個大粒佬o係講野之前都會鬧下人力先
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 12:45 AM   #296
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
哦, 係選前講的話都仲好少少....
選後仲咁講的話, 就真係天祐香港了

舊 09-12-12, 12:45 AM   #297
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
救命!! 咩節目黎?!
訓醒未?
人地不知幾清醒
你唔記得佢地投共之後向邊班支持者揮手致意?

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 12:53 AM   #298
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
原來選前回帶啫,頂…9月11日真係混淆視聽…

舊 09-12-12, 09:30 AM   #299
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
薇莊唔夠票落選...
睇完星期二檔案
偶家陣重係泛淚光...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-12, 10:22 AM   #300
GundamMan
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
睇左禁耐,有少少結論

泛民點都係不和,等佢地合作真係死得

要發表自己聲音就只有靠自己,越過議會,上街抗爭

good example:學民

此篇文章於 09-12-12 10:26 AM 被 GundamMan 編輯。
GundamMan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[本週:有線直播選舉論壇] 立法會議事堂 Vol.9 [選完先開新vol.] メソウサ ~清談館~ 4011 09-10-12 06:57 PM
[笑話一則]人X力量注冊"泛民"公司註冊和社團登記,控告其他人盗用"泛民"者侵權。 ZlWS ~清談館~ 23 01-09-12 10:59 AM
[TVB] 幸福的抉擇 [藍正龍、劉心悠、林立雯、 陳宇凡、曾少宗、莎莎、邵美琪] 12月27日星期一至五18:00-19:00播出, 11:30-0:30重播 高清翡翠台 N0T51B Neo Entertainment TREND 8 12-26-08 08:09 AM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #3 「悲情城市」 (2005.09.27-2005.10.18) winner: KKH 「沒脂肪的生日蛋糕...」 KKH 照相館 54 10-20-05 12:04 AM
估波遊戲VOL.43 龍寶寶 體育版 21 03-23-04 05:55 PM

現在的時間是 10:28 AM

手機版 | APP版