Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 02-21-08, 11:29 PM   #26
KUTAR#
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
連續玩左3個鐘online battle……
愈玩愈正,不過都係做炮灰多

頭先又同八爺對上了
最後當然是輸了
只能怪自己死蠢,唔拋手榴彈

不過玩的時候,只有6人,
唔夠頂癮!
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 11:34 PM   #27
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
Plasma手榴彈如果扔得近自己會唔會自己中埋招

舊 02-21-08, 11:43 PM   #28
7ming_格鬥苦手
小霸王

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDme7ming
有一局.....好有趣.....
2v2
blue team係hk player
red tem係我同韓國player...
點之..韓國player一開波走左....
1v2....係龜縮打法之下....勝出.....=_="...

GuitarFreaks V5 Skill Point list<---Hot! 9/7 Updat!!
GuitarFreaks V4 Skill Point list
GuitarFreaks V3 Skill Point list
DurmMania V3
7ming_格鬥苦手 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 12:02 AM   #29
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
oldletter / oldlet / 19:00-25:00/ 語音:不可

日本acc各位唔好見怪
oldletter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 12:10 AM   #30
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: hgckelvin 查看文章
Plasma手榴彈如果扔得近自己會唔會自己中埋招
所有投擲武器,
扔得近都會自殺的。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 12:12 AM   #31
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: oldletter 查看文章
oldletter / oldlet / 19:00-25:00/ 語音:不可

日本acc各位唔好見怪
頭先就係你?
開波之際被彈了出去。(汗)

之後你們仲玩到嗎?

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 12:13 AM   #32
KUTAR#

引用:
作者: oldletter 查看文章

日本acc各位唔好見怪
歡迎
我都係用日本帳號

有機會一齊玩
舊 02-22-08, 12:15 AM   #33
oldletter
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
引用:
作者: 八仙果 查看文章
頭先就係你?
開波之際被彈了出去。(汗)

之後你們仲玩到嗎?
無錯 同唔到你玩
oldletter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 12:46 AM   #34
吉村小音郎
Game Master

註冊日期: Feb 2003
吉村小音郎 / slugsuper / 03:00 after / 語音 :不可
吉村小音郎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 12:59 AM   #35
the0746
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDpanda_kk
入手!!~
the0746 / panda_kk / 不定時 / 語音 :可

此篇文章於 02-22-08 01:54 AM 被 the0746 編輯。
the0746 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 01:59 AM   #36
the0746

頭先同八爺玩左半舖~仲有幾個香港人添~
但我玩玩下冇啦啦cut左line~T_T
希望多d香港人玩啦~
聽日再玩過
舊 02-22-08, 03:13 AM   #37
hopeless
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch ID8345-4959-4970
岩岩玩左一陣,好似拎左個隱藏角色
係邊度用?

玩online見到香港人
不過無人入佢個room...
hopeless 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 01:13 PM   #38
red
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
入手...360爆左offline...只玩online..

red/ Hunghk / 不定/ 語音:可
red 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 01:47 PM   #39
LKC

註冊日期: Nov 2006
抵到震!!!~~推介俾所有想買[咪]玩PS3既你!!~
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=377
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 03:33 PM   #40
wtmak

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDwtmak
XBox Live Gamertagwtmak
wtmak / wtmak / 不定時 / 語音 :可
wtmak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 07:34 PM   #41
LKC

入手了~
因為無得轉[國旗]
玩LP會用返hk a/c

LKC/ LKC/ 約21:00 - 0:30/ 語音:可

此篇文章於 02-22-08 07:43 PM 被 LKC 編輯。
舊 02-22-08, 09:02 PM   #42
ryanktk

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDRealRyan
ryanktk / RealRyan / anytime / 語音 :不可

想知level 高低有冇咩影響

此篇文章於 02-22-08 09:22 PM 被 ryanktk 編輯。
ryanktk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 09:06 PM   #43
hin8yuen

註冊日期: Feb 2008
hin8yuen / ayumi8yuen / anytime / 語音 :不可
hin8yuen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 10:12 PM   #44
the0746

岩岩睇榜~八爺香港第一~哈哈
舊 02-22-08, 10:34 PM   #45
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
pet3 / pet666 / 不定時 / 語音 :可(有咪點唔知點整)

我是日服

此篇文章於 02-22-08 11:41 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 10:41 PM   #46
KUTAR#

引用:
作者: the0746 查看文章
岩岩睇榜~八爺香港第一~哈哈
頭先同你玩左舖,你地真係好勁……
你開房好難連,試左五次先入到...a
又見你一開波就被踢落線,係唔係你的network唔太好?

見你地成班香港人用mic傾計,自己又用日本帳號
有種被孤立的感覺 a
唔得,聽日去買mic先得……

此篇文章於 02-22-08 10:43 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 02-22-08, 10:45 PM   #47
LKC

引用:
作者: pet3 查看文章
pet3 / pet3 / 不定時 / 語音 :可(有咪點唔知點整)
我是日服
[設定]>[設定周邊機器]>[設定聲音裝置]度set就ok
無分日服/港服(即不分sever)
只係不同地區帳戶,不同[國旗]
舊 02-22-08, 10:48 PM   #48
KUTAR#

引用:
作者: LKC 查看文章
[設定]>[設定周邊機器]>[設定聲音裝置]度set就ok
無分日服/港服(即不分sever)
只係不同地區帳戶,不同[國旗]
係喎,頭先同香港人玩
聽到佢地話用BT咪,每次都要重新connect過
好煩喎…… 係真唔係?
舊 02-22-08, 10:49 PM   #49
the0746

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
頭先同你玩左舖,你地真係好勁……
你開房好難連,試左五次先入到...a
又見你一開波就被踢落線,係唔係你的network唔太好?

見你地成班香港人用mic傾計,自己又用日本帳號
有種被孤立的感覺 a
唔得,聽日去買mic先得……
我都唔知bor~我有時入人room都比人踢走~哈哈
我用bb100
唔會~見到你個gaf名就知你係香港人啦~
買咪啦~好多game都用到~
舊 02-22-08, 10:54 PM   #50
LKC

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
係喎,頭先同香港人玩
聽到佢地話用BT咪,每次都要重新connect過
好煩喎…… 係真唔係?
其他game唔係,依隻唔知,
可能係個別問題~?!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Lost Planet - Extreme Condition (李秉憲演出) poppop 電視遊戲討論版 792 04-15-08 02:34 AM
lost planet問題... MR_CHEUK PC電腦遊戲討論版 0 11-17-07 12:08 AM

現在的時間是 07:06 AM

手機版 | APP版