Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34  ... 最後
影音館>BD討論區 (05)
HON HON 10:16 PM 04-24-13
JONES買到鐵, 不過我覺得遲下買外國版會好d....
C.Ryo 09:11 PM 04-27-13
隔離壇有人插隻一代中屍得DVD畫汁 要多謝果日掃曬啲鐡果位施主免我入錯貨鳥
等海外啲乜版物版算鳥
HON HON 09:21 PM 04-27-13
作者: C.Ryo:
隔離壇有人插隻一代中屍得DVD畫汁 要多謝果日掃曬啲鐡果位施主免我入錯貨鳥
等海外啲乜版物版算鳥
我碟都未拎到手所以唔多清楚, 呢d野靠自己睇左先再評論.
( ゚ω゚)? 06:33 PM 05-02-13
昨日落雨(╯ω╰),大豐收(^ω^)

八仙果 02:58 PM 05-09-13
請問哪裡還有 Life of PI 的 BD 鐵盒 2D+3D 版賣?謝謝。
W!LL 07:50 PM 05-09-13
作者: 八仙果:
請問哪裡還有 Life of PI 的 BD 鐵盒 2D+3D 版賣?謝謝。
有正版藍光賣既舖就一定有, 呢隻唔缺貨, 正常售價係$298
八仙果 04:27 PM 05-10-13
作者: W!LL:
有正版藍光賣既舖就一定有, 呢隻唔缺貨, 正常售價係$298
平時去開的 CD warehouse 沒貨,
最後在另一間見到貨架上最後一隻。
W!LL 10:15 PM 05-14-13
Jack Reacher鐵盒已出, $230入手
HON HON 12:44 AM 05-15-13
作者: W!LL:
Jack Reacher鐵盒已出, $230入手
咁平, 我買269......
W!LL 02:01 AM 05-15-13
作者: HON HON:
咁平, 我買269......
洲立鐵一向定價$248啦, 熟客現金價, 碌卡一定無得平
W!LL 02:55 AM 06-05-13
年代RIP...
SONY既戲以後由洲立代理發行
但包裝無影響的, 一貫SONY鐵有既質素, 呢套有凹凸面
而且拎上手起碼重手小小, 無得利鐵咁輕飄飄

Marco 04:57 PM 06-05-13
呢隻鐵好似都Ok多貨
年代收了皮嗎?
W!LL 06:23 PM 06-05-13
作者: Marco:
呢隻鐵好似都Ok多貨
年代收了皮嗎?
摺左喇, 所以咪話RIP
頭先lunch灣仔已經無哂貨
HON HON 12:24 AM 06-06-13
黑殺令港鐵......出嗰日MK WIDE西大把貨, 依家就唔知LU.
玄武 01:51 PM 06-06-13
黑殺令港鐵......出嗰日MK WIDE西大把貨, 依家就唔知LU.
今日仲晌街見到,連2隻舊鐵一齊買左。
仲見到魔戒三部曲鐵盒
W!LL 01:57 PM 06-06-13
黑殺令叫做無咩人留意仲有鐵唔奇, 但始終SONY鐵點都有些小限量, 見有正常價又O岩心水真係最好入左先
Marco 02:12 PM 06-06-13
我見TDKR既鐵滯到而家都仲有 XDDD
希望遲D THE GREAT GATSBY 都會出港鐵就好
HON HON 05:57 PM 06-06-13
作者: Marco:
我見TDKR既鐵滯到而家都仲有 XDDD
希望遲D THE GREAT GATSBY 都會出港鐵就好
tdkr鐵我見過最平賣190咋....haha
W!LL 01:32 AM 06-07-13
死硬5港版鐵盒$240入手, 今次拎上手"好似"無007果隻咁輕飄飄
HON HON 09:58 AM 06-07-13
死硬5鐵盒買黎擺.....
AshleyYan 12:51 AM 06-08-13
入左熱血喪男BD~
HON HON 09:35 AM 06-08-13
作者: AshleyYan:
入左熱血喪男BD~
呢隻遲下至入, 因為入戲院睇過....
AshleyYan 11:15 AM 06-08-13
呢隻遲下至入, 因為入戲院睇過....
我當時無睇呀~
所以好想睇返~~
HON HON 11:42 AM 06-08-13
作者: AshleyYan:
我當時無睇呀~
所以好想睇返~~
咁就應該入碟睇返LA.

可否到時報告下個畫汁如何.
AshleyYan 12:24 PM 06-10-13
咁就應該入碟睇返LA.

可否到時報告下個畫汁如何.
尋日試左,畫汁ok啦,呢d片都係咁上下無乜特別~
無差左咁啦~
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34  ... 最後

返回主題版面