Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53  ... 最後
街機遊戲討論版>「機動戦士ガンダムエクストリームバーサスマキシブースト」
クラウド 02:16 PM 04-02-14
FREEDOM一向回彈慢架喎
呆王 03:14 PM 04-02-14
作者: クラウド:
FREEDOM一向回彈慢架喎
想搵部格勁又可以浪射既2500洗下
GUSTAV 03:17 PM 04-02-14
作者: 呆王:
THE O

再唔係GP02 浪射頭炮
クラウド 03:21 PM 04-02-14
GIR

格得又射得
多3囉
zzzdx 03:28 PM 04-02-14
http://www.nicovideo.jp/watch/sm23189881

呢部
Thaws 04:17 PM 04-02-14
作者: クラウド:
GIR

格得又射得
多3囉
格唔得啦, 普通萬能機級數, 橫發生慢, N判定弱
由手機版發出
mario0606 04:19 PM 04-02-14
Freedom今集射擊回彈上修左架…
AB改左7定8秒,CS就1.5秒叉完
反而格鬥補正劣化左(不過有格鬥延伸上升既報告)
由手機版發出
sugihara 04:24 PM 04-02-14
A廚2
兩個形態回槍任射+變態特格
mario0606 04:32 PM 04-02-14
25部ZZ其實都幾好射,仲有分體大劍www
由手機版發出
阿魚 04:36 PM 04-02-14
用乜鬼S drive, 用F drive埋去斬啦
Thaws 04:39 PM 04-02-14
TG3: F? ノーおおおおおおおおお
由手機版發出
森羅 04:52 PM 04-02-14
乙乙十秒先得一下格鬥好唔開心
呆王 05:09 PM 04-02-14
最衰廢GOD上左3000搞到2500唔知開咩好;0)..
其實2500好想開炮手雷人~但冇勇氣入8蚊玩
mario0606 06:25 PM 04-02-14
等閃光
(雖然可能2000)
seed0.0 06:56 PM 04-02-14
黑西a

" target="_blank">
VICT 10:45 PM 04-02-14
你不是還有忍者嗎
gun2506 04:37 AM 04-03-14
跪求新安洲應對方法...

每次看到新安洲...完全走不過去...

對方僚機越追越被新安洲抽水

常用機有EYPON..三鋼...其次兩台00都有用...
怪盜小G 08:01 AM 04-03-14
開師父
忍者 08:42 AM 04-03-14
作者: mario0606:
Freedom今集射擊回彈上修左架…
AB改左7定8秒,CS就1.5秒叉完
反而格鬥補正劣化左(不過有格鬥延伸上升既報告)
由手機版發出
D鎗唔見洗好明顯係因為難中左所以開多左
jamsquare 09:44 AM 04-03-14
其實架仔用手機做pass

要開通咩service嫁, 定睇手機型號
怪盜小G 10:10 AM 04-03-14
張張卡放係機殻入面
阿魚 10:11 AM 04-03-14
作者: 忍者:
D鎗唔見洗好明顯係因為難中左所以開多左
用下其他機換下風格...
怪盜小G 01:14 PM 04-03-14
作者: jamsquare:
其實架仔用手機做pass

要開通咩service嫁, 定睇手機型號

石原夏織 02:50 PM 04-03-14
有冇多三player
除左格慢左…判定同發生都好似
Nab好似快左
Nnn>nab>前n mb連唔到
Sb連槍 個時間後左
後ab>n
横ab好似無咩大改…未試過連到格 前/横
有冇錯/漏
fb多三1000分都無 4星
唔知自己有冇記錯
Thaws 03:22 PM 04-03-14
格鬥同FB一樣ga wo, fb連到o既mb一樣連到
橫sub快左, sb多左一下(最速8下)
sb槍你用橫定前sb? 橫sb有機會會出收break動作槍出慢左(轉身槍判定), 前sb同以前一樣
由手機版發出
第一 ... 33 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 53  ... 最後

返回主題版面