Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後
日本動漫畫討論版>川原礫「ソードアート・オンラインII」総合THREAD丨A-1 Pictures制作 Vol.3
stcdavidhk 08:28 PM 12-06-12
作者: 怪盜小G:
咁其實佢新手裝秒殺果2隻火精靈都無講對方有野跌

正常ONLINE GAME唔係死左復活都照扣架咩??

大不了有D復活術/ITEMS扣少D EXP
其實應該係會扣exp,但唔知有冇分pk同被怪殺有掉裝分別...
外掛掉exp都唔怕la,佢又唔駛升lv
money 01:17 AM 12-08-12

shooter 01:26 AM 12-08-12
11集幾時會有中文版呢?
Wath 04:39 PM 12-08-12
係WOR 11期= =;
money 11:36 PM 12-08-12
二刀流變突撃技
你都有病
24 25又係有監督份
即係死得

24話「鍍金の勇者」
菅原雪絵 伊藤智彦 高橋亨 中村直人&奥田陽介

25話「世界の種子」
中本宗応 伊藤智彦 伊藤智彦 未定

Asurada 02:21 AM 12-09-12
兄腔妹腔劍
講真,睇小說睇到呢part
都會想現實有隻咁的Game
實俾嘈到傻

ps眼鏡仔你死得毫無意義.........
shooter 02:22 AM 12-09-12
前半集感情方面處理得好,戰鬥硬係怪怪的。
HEERO 07:39 AM 12-09-12
桐人:二刀流Hell and Heaven

跟蹤狂自爆後沒人理, 班人打完連門都未知開不開到就趕收工走人...
戰鬥畫面有不少重覆, 今話打鬥很虛沒乜打王破關的氣氛, 不知是演繹力差定是技窮了...
亍 ◣ 09:39 AM 12-09-12
你地唔係要攻略上去的咩,攪咩全員撤退

好虛的戰鬥+1
casio 09:40 AM 12-09-12
作者: HEERO:
桐人:二刀流Hell and Heaven

跟蹤狂自爆後沒人理, 班人打完連門都未知開不開到就趕收工走人...
戰鬥畫面有不少重覆, 今話打鬥很虛沒乜打王破關的氣氛, 不知是演繹力差定是技窮了...
小說桐人明明係用彷二刀流劍技「日蝕」衝過去,依家變成根本係用心念技衝過去
下回桐人最強、最大、最屈外掛登場
Gallardo 10:25 AM 12-09-12
打鬥都幾熱血,
不過上集D箭呢??

二刀流變成一把很大的劍, 幾失望,
好似懶得畫咁.

要開度門, 除左張卡, 仲要有ユイ
次期Cekehe 10:55 AM 12-09-12
今集呢個位完結,硬係覺得怪怪的......
我想像中,應該係開唔到門,之後一大班守衛衝向桐人,然後桐人絕望地向天咆哮,播ENDING~
佐佐木莊尼 10:58 AM 12-09-12
冇左長井龍雪

今集主題: 天元突破

俺のドリル二刀は、天を突くドリル(合体した)二刀だ!
必殺!!ギガドリル二刀流ブレイク!!!

上集 vs 今集的戰鬥

上集: 真係一招一招咁畫晒出黎
今集: 咆哮突擊 -> 劍閃/噴火/放電 -> 鏡頭一轉 -> 目標一開二/大爆炸
東條希 12:30 PM 12-09-12
我的老金突破天際
阿邊個真悲劇,自爆完班大軍先趕到場..結果被忘記
冬雨 03:36 PM 12-09-12
雷根同學自爆,死得冇咩價值orz
想不到會有大隊來幫手!
仲以為桐人上左去,開不到門,被人殺多一次!
minekaoru 03:55 PM 12-09-12
作者: mark20hk:
雷根同學自爆,死得冇咩價值orz
想不到會有大隊來幫手!
仲以為桐人上左去,開不到門,被人殺多一次!
ALO入面既死點都唔會價值架喇
minekaoru 03:55 PM 12-09-12
作者: Wath:
係WOR 11期= =;
咦終於出左?
今日去入手先
imons 03:57 PM 12-09-12
黎到爆機位先發現連門都沒有,
相比都係SAO好d。

局打都好過屈機
Van仔 01:35 AM 12-10-12
失驚無神走一個雷根出黎
失驚無神兩偽兄妹互打
失驚無神走去自爆
再失驚無神走隊援軍
最後仲要失驚無神出招怪技攻入門
marco仔 03:12 AM 12-10-12
螺旋力加二刀直衝 開掛開到想點, 一早就應該用這招 =.=!!! 很多不合理性 成堆軍隊變得很路人一樣!!!
路人自爆 也是攻略不了.
表白抱抱留白比後宮對號入座 桐人的掛力真強勁.

很怪雞下的劇情報局, 還是22話好很多!!!
做唔到無可能打上去的困難感覺, 狂刀亂舞上去頂還好 變了夾刀突擊 唉!!!
money 11:04 PM 12-10-12

埃及使者 11:17 PM 12-10-12
二刀流變突擊技...我以為睇緊CLOUD
突破左後竟然係全員撤退
雷根你都係死多幾次算吧啦

兄妹情結劍?
戰鬥奇頹

開始擔心ALO ENDING唔合會改成點
ouki 11:12 AM 12-11-12
作者: casio:
小說桐人明明係用彷二刀流劍技「日蝕」衝過去,依家變成根本係用心念技衝過去
下回桐人最強、最大、最屈外掛登場
下回桐人最強、最大、最屈外掛登場.....仲有係他的基友
kev00269270 12:13 PM 12-11-12
如果SAO時有這招的話
怎麼還會打輸給團長...

笨蛋桐人為什麼不去買多把劍+買好點的裝備.道具
埃及使者 12:33 PM 12-11-12
作者: kev00269270:
如果SAO時有這招的話
怎麼還會打輸給團長...

笨蛋桐人為什麼不去買多把劍+買好點的裝備.道具
買多把劍既話
咪做唔到前幾集既 摸金髮既屁屁

asuna、幸、西莉卡、莉茲貝特
請自行聯想關係 (基友無視)

其實, 老鼠算唔算係後宮呢?
標籤:ソードアート・オンライン, 刀劍神域
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後

返回主題版面