Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-04, 12:32 AM   #1
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
CLAMP「ツバサ (翼)」新章連載開始!

http://jbbs.livedoor.jp/bbs/read.cgi...1057588402/697

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 12:36 AM   #2
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
上期52話1號有重大發表, 果然猜中了 ~

Rice

舊 11-28-04, 12:47 AM   #3
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
真是不錯的說..@@...
在下也期待的說..!!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 02:48 AM   #4
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
漫畫感覺還是剛開始...........
動畫化不是太早了嗎?

舊 11-28-04, 02:48 AM   #5
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
難硬尾啦.

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 02:53 AM   #6
oldletter
Crazy Gamer

Wii U IDOldLetter
PSN  IDoldlet
XBox Live GamertagOldletter
會唔會太過早???????

舊 11-28-04, 02:55 AM   #7
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: mikemike
難硬尾啦.
我估佢點都補完埋X先爛卦.........
現在漫畫講咁耐都未入o的大伏線.........
動畫出的話睇怕條主線都係老作居多~

舊 11-28-04, 02:04 PM   #8
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

動畫化......果然是搶$計劃補完......
看看大川如何改編翼應該有有趣

舊 11-28-04, 04:02 PM   #9
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
太快動畫化…
等多二三年都唔駛咁快出 …一定爛尾沒人有

舊 11-28-04, 04:09 PM   #10
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
駛唔駛咁急呀~

舊 11-28-04, 04:12 PM   #11
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: 銀色流星
駛唔駛咁急呀~
搵錢當然是貴神速啦 ~

Rice

舊 11-28-04, 04:14 PM   #12
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: riceking
搵錢當然是貴神速啦 ~

Rice
可以叫搶~

舊 11-28-04, 04:18 PM   #13
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: 銀色流星
可以叫搶~
從CardCaptorSakura 開始討厭Clamp手法,去到太盡

舊 11-28-04, 04:22 PM   #14
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: 武藤遊戲
從CardCaptorSakura 開始討厭Clamp手法,去到太盡
是講談社的手法吧
編輯主導 ~

Rice

舊 11-28-04, 07:35 PM   #15
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

漫畫我都已經冇心機追,反而 xxxholic 仲好睇
不過小櫻會搵邊個配音呢?

舊 11-28-04, 07:37 PM   #16
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有小櫻咩都冇所謂啦/\

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 07:38 PM   #17
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
漫畫都唔係出得耐,咁快………

小櫻應該用返丹下櫻

舊 11-28-04, 07:39 PM   #18
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 千野衛
小櫻應該用返丹下櫻
但係佢唔係引退左啦咩? 請佢出山?
引用:
作者: jaVaj ◣
有小櫻咩都冇所謂啦/\
但我唔想見到小狼

舊 11-28-04, 07:43 PM   #19
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: 神秘過客
但我唔想見到小狼

當確定佢地o既關係冇可能有進展的時候,冇所謂啦 \/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-28-04, 08:11 PM   #20
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
吓?~咁快??
不過E套野我幾鈡意
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 08:12 PM   #21
Kaede楓
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
漫畫一早cut書沒看.......動畫都沒太大興趣看
咁快出動畫.....實爛尾收場
Kaede楓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 10:10 PM   #22
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

應該冇咁易爛.....掛......呢套係一個個單元咁去....幾時停都得.........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-28-04, 10:26 PM   #23
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: jaVaj ◣
應該冇咁易爛.....掛......呢套係一個個單元咁去....幾時停都得.........
但留o佐個o的伏線呢?全部唔使解釋?

舊 11-28-04, 11:41 PM   #24
Bahamut

看來動畫又是大改/自創劇情了
好似鋼鍊, chrno crusade等...
不過點都會睇下
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 11:50 PM   #25
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

引用:
作者: Asurada
但留o佐個o的伏線呢?全部唔使解釋?
這套有伏線嗎?阿師奶君

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
Clamp 的 Clover 6eo 日本動漫畫討論版 1 09-25-06 11:26 PM
clamp改名? Hayami 日本動漫畫討論版 23 07-10-04 05:14 PM
Clamp作品 強化人間ですの~★ 日本動漫畫討論版 25 04-06-04 11:37 AM
clamp月刊!? Hayami 日本動漫畫討論版 1 02-17-04 11:28 PM

現在的時間是 10:12 AM

手機版 | APP版