Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-12, 01:00 PM   #2126
emoil
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code0731 4714 9827
PSN  IDemoil
點執!?
emoil 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 03:02 PM   #2127
katoru
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
改folder名就得
katoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 04:21 PM   #2128
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: assy 查看文章
見過信和有,靚果d1000yen 成$140-180
入信用卡比較方便
你講FE 果d??

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 04:46 PM   #2129
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
作者: Y.Bird 查看文章
火紋什麼事?
一出360,
現在500?!

唔係遲買平幾舊?
好在一出即買啫。
本來想買,而家唯有寄望二手a

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 09:04 PM   #2130
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
更新後入eshop簡直係神速

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 09:51 PM   #2131
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

188某舖返左堆+Palette版子機袋及TPU機套, 好似都好多色揀

大乱闘X
舊 04-26-12, 10:50 PM   #2132
蝦片人
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
想問日版機而家賣緊幾錢?
蝦片人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 10:58 PM   #2133

好似1250
由手機版發出
801 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-12, 11:01 PM   #2134
蝦片人

引用:
作者: 801 查看文章
好似1250
由手機版發出
而家係唔係出機時候?
會唔會好快出新機
好似lite果d咁
舊 04-26-12, 11:23 PM   #2135
shwl
Game Master

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
引用:
作者: 蝦片人 查看文章
而家係唔係出機時候?
會唔會好快出新機
好似lite果d咁
曾經我都擔心過... 始終當年nds曾創下「年半出新版」既佳績
但最後都係抵唔住毒性
買左日機白色
shwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 12:02 AM   #2136
ゆうたろう
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
聰叔又來Mii廣場了。(日版3DS)

佢冇火紋砌圖(?!),得Mario網球砌圖畀我...

傳說照舊LV.5

此篇文章於 04-27-12 12:10 AM 被 ゆうたろう 編輯。
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 12:02 AM   #2137
蝦片人

引用:
作者: shwl 查看文章
曾經我都擔心過... 始終當年nds曾創下「年半出新版」既佳績
但最後都係抵唔住毒性
買左日機白色
買左幾銀?
舊 04-27-12, 12:03 AM   #2138

我睇佢宜家咁好賣vita又咁弱,短期佢都無須出新机,所以我都早排出咗粉紅
由手機版發出
801 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 12:03 AM   #2139

引用:
而家係唔係出機時候?
會唔會好快出新機
好似lite果d咁
下....你應該無揸過3DS?仲lite點玩啊

P.S 日版機又可以擦到蔥哥.....FE 同Mario tennis puzzle竟然唔全

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 12:11 AM   #2140
蝦片人

引用:
作者: winsonandcyndi 查看文章
下....你應該無揸過3DS?仲lite點玩啊

P.S 日版機又可以擦到蔥哥.....FE 同Mario tennis puzzle竟然唔全
其實我係怕好快出新機姐
lite只係比喻
舊 04-27-12, 12:16 AM   #2141

引用:
其實我係怕好快出新機姐
lite只係比喻
咁驚就等下囉 等到真係有遊戲你要非玩不可先買囉

舊 04-27-12, 01:22 AM   #2142
shwl
Game Master

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID745442910721
3DS Friend Code2234 8106 6594
引用:
買左幾銀?
已是上星期的價
信和1299
shwl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 01:43 AM   #2143
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

聰哥來提你卡比誕生20週年

大乱闘X
舊 04-27-12, 02:13 AM   #2144
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
作者: W!LL 查看文章
仲硬銷埋Gameboy隻卡比
終於收到Mario Tennis的puzzle

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 04:23 PM   #2145
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
8月起在eshop可以買到DL版遊戲(暫時講左得New Super Mario Bro.2同鬼腦鍊)
DL版分成直接在eshop DL同在game鋪買code再上eshop換取兩種方式(後者價錢由game鋪決定)

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 04:34 PM   #2146
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: W!LL 查看文章
唔單止咁,佢仲幫我劈死左兩隻高倫

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 07:51 PM   #2147
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Suda 查看文章
8月起在eshop可以買到DL版遊戲(暫時講左得New Super Mario Bro.2同鬼腦鍊)
DL版分成直接在eshop DL同在game鋪買code再上eshop換取兩種方式(後者價錢由game鋪決定)
睇下到時點定價先
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 08:07 PM   #2148
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: MO 查看文章
睇下到時點定價先
game code運費平d 搞不好有得平o_O?!
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-27-12, 08:25 PM   #2149

引用:
作者: tung999 查看文章
game code運費平d 搞不好有得平o_O?!
你睇下d point card d價錢先....

舊 04-27-12, 08:35 PM   #2150
細細個
sir

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code5198 2371 3757
平少少就唔考慮DL版啦
SD Card位有限,儲唔到幾多隻Game
而且日本Server Download落黎,都唔知要幾耐時間
Download過夜呢D咁side時間既野,不如買隻實體game返黎啦
即買即玩,又可以賣2手,又唔怕部機壞左,買過部機時sd card唔可以直接搬過去玩返隻Game
咁幾舊水一隻game就乜都冇哂囉
細細個 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 08:12 AM

手機版 | APP版