Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-08-18, 01:37 PM   #1351
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: pet3 查看文章
看著 #1323

只有你
睇來要搵日走去驗眼

舊 04-08-18, 09:17 PM   #1352
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
因外遊期間睇到,以為香港都有播而引起誤會,抱歉。

------

1. 女「店長」屬「好相與」類型,落埋場暫時機會唔大
2. 男主角明明有幾部機「砌咗」,點解硬係要另外買部?
3. 個學校係咪叫「V計劃」?
4. 一開始以為又有「祼聊」添~(誤)
5. 個 lobby 好鬼 PSO 啫
6. 居然有 00 入面個「不死身」cameo
7. 啲力奧改得好型
8. 男主角好明顥係好易畀電話騙案呃嗰隻嚟,人哋叫佢撳乜都聽話,完全唔理撳緊乜
9. 原本 GM III 把劍唔係放嗰度噃
10. 個基本設定好明顯受咗GBFT 最好睇嗰話嘅影響,群揪加啲RPG 元素,照睇就好多嘢可以玩,唔似前兩輯,呢個設定畀到個故仔可以有真奸角嘅存在,睇佢點寫,唯一担心佢唔㥤嘫

此篇文章於 04-08-18 09:27 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 08:01 PM   #1353
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
https://www.youtube.com/watch?v=Owa7gPS5Sjg

一星期了
大家都有vpn了吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 08:04 PM   #1354
ゆり

註冊日期: Nov 2004
仮面の男一体何者なんだ.....(棒)
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 08:34 PM   #1355
pet3
The One

那境界是指控制技術還是做模型技術呢

主角做模型技術很普通吧

ACE-2 的假面人 ....

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 04-10-18, 09:07 PM   #1356
肉羊哩咖
griffin611

第二話:三個小生去旅行

用自己方法睇,焗睇英門字幕

-----

- 以為無咗 GBFT 嗰啲死鬼做功因素,點知今次又有
- 識感受到部機?係咪最終出現戰國魔神嘅精神攻擊?
- 估唔到玩埋名地點
- 不死身之男又再 cameo
- 打得算幾好,出大魔原型估唔到,Mass Diver/Break Decal係乜水嚟?好似無作品有呢樣嘢
- 部 獨眼巨人 GNX 係見到咁多部,最型嗰部!
- 不過啲主角威能好礙眼
- 好想知條友真係唔理直插把刀落去會點?(喂)
- 下回,除咗有返哈佬,又有面具男?!
- 仲未組得成隊,故仔慢咗少少噃

此篇文章於 04-10-18 09:26 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 09:33 PM   #1357
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔想睇字幕 日文又OK既話 其實用官方個GUNDAM FAN CLUB APPS就睇得
電視放映一小時後就會上載

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-18, 08:45 AM   #1358
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
#2...人妖同sale姐姐同時間出現game內game外...睇黎又唔似同一個人??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-18, 10:03 AM   #1359
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
頭2集都好普通....睇埋而家好似成日夾硬塞D設定入去,反正最後未又係開大賽,打完未完....
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-18, 10:28 AM   #1360
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
可能同一人設關係⋯⋯
見到主角、人妖大哥、肥仔就諗起鐵華團個3個主角

但店長就成個文奈轉生咁,咪以為染返啡色頭髮認你唔到呀?

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-18, 02:41 PM   #1361
pet3
The One

引用:
作者: fortel 查看文章
頭2集都好普通....睇埋而家好似成日夾硬塞D設定入去,反正最後未又係開大賽,打完未完....
格硬塞設定是指什麼?

模型做得唔好用TA會爆?
這個模型問題一代已經講過
做工影響性能

FGO 目標預算
舊 04-12-18, 08:08 AM   #1362
肉羊哩咖
griffin611

引用:
作者: 呂鳳仙 查看文章
但店長就成個文奈轉生咁,咪以為染返啡色頭髮認你唔到呀?
文奈萌好多~

以為你講面具佬,小女一眼見到佢就話佢係 Avalon 個隊長

舊 04-12-18, 03:36 PM   #1363
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
人設太小朋友⋯
跟返GBF咁會好D
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-18, 01:20 PM   #1364
fortel
Game Master

引用:
作者: pet3 查看文章
格硬塞設定是指什麼?

模型做得唔好用TA會爆?
這個模型問題一代已經講過
做工影響性能
我講D玩法,咩無雙模式,漫遊模式
舊 04-14-18, 09:07 AM   #1365
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
可唔可以講佢地砌模型 , 而唔係講佢地玩ONLINE GAME呀...
今時今日仲彈個UI出黎SEND FRIEND REQUEST 仲OUT唔OUT呀
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-18, 01:23 PM   #1366
ゆり

註冊日期: Nov 2004
套野就係olg你叫人砌模型?
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-18, 07:57 PM   #1367
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: ゆり 查看文章
套野就係olg你叫人砌模型?
由手機版發出
我期望佢今集知道自己砌模型技術不足下集砌好D架

ONLINE GAME唔係問題 , 仲解說咩接任務呀就真係好老土囉
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-18, 09:51 PM   #1368
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
其實係咪想出OLG呢套係事前廣告來的呀……

舊 04-16-18, 09:26 PM   #1369
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 08:01 PM   #1370
fortel
Game Master

https://www.youtube.com/watch?v=ZPoX-M-CGHo

可惡,又真係型幾
舊 04-17-18, 08:11 PM   #1371
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: fortel 查看文章
我轉VPN都睇唔到

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-18, 08:31 PM   #1372
pet3
The One

https://www.youtube.com/watch?v=ZPoX-M-CGHo

第3話就能和假面哥哥 交好友名單

真爽死了

日本vpn看不到了
我現在選英國看了(同一程式

FGO 目標預算
舊 04-17-18, 08:33 PM   #1373
pet3
The One

引用:
作者: HONDA 查看文章
我轉VPN都睇唔到
和之前我說的程式一樣
但這次轉其他國家就得 (選一些字幕上寫的國家)

快慢就自己選吧

我選美國好慢
之後選英國就起碼唔洗等即播

FGO 目標預算
舊 04-17-18, 08:50 PM   #1374
fortel
Game Master

引用:
作者: HONDA 查看文章
我轉VPN都睇唔到
日本都比人BAN左,轉法國吧朋友
舊 04-17-18, 09:31 PM   #1375
肉羊哩咖
griffin611

第三話:咪以為戴咗面罩就唔認得你!

- 咁多高達品牌嘅酒:紅彗、Zeta、連邦⋯⋯
- 冠軍原來有好呢味~
- 百合同人預期
- 可惡!有女就居然無祼體場面!
- Guest account 好會整人
- 「不死身之男」繼續有客串,係咪終須有集佢有戲呢?
- 0083 大廈?!
- 哦 MASS-DIVER,啫係開外掛
- 隻黑積根好型
- 以為有多啲團戰睇吓,點知都係出大招收工
- 個劇情無太多進展,好似仲未有重心出到嚟,有少少悶

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 394 03-29-24 10:06 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 12:51 PM

手機版 | APP版