Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 66 106 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 126  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
次期Cekehe 03:50 PM 01-28-18
今集菲利食完破壞力量之後走返出來果一幕,
同當年娜美星食完元氣玉之後走返出來果一幕好似~
細路翔 05:21 PM 01-28-18
nicinico素材回
小昭Teddy 03:10 PM 01-29-18
佢地班人根本係超晒班.....
Kain 07:48 PM 01-29-18
作者: 次期Cekehe:
今集菲利食完破壞力量之後走返出來果一幕,
同當年娜美星食完元氣玉之後走返出來果一幕好似~
呢d野之前飲茶玩志在攪下笑就OK
呢度無啦啦加落去堅覺得反感
成套動畫都無靈魂
D對白又係,特別係比達
揸住佢以前d設定黎寫對白俾佢
係唔係都燥定底先
好似無正常溝通能力咁

呢個情況機戰成日見,永遠揸住一兩句特別對白做標準
之後所有講既野都係呢個pattern
呢d情況特別常出現喺希羅果類不正常人類度
次期Cekehe 06:26 PM 01-31-18
呢個追加設定真係夠晒衝擊~

qwe 08:49 PM 01-31-18
作者: Kain:
呢d野之前飲茶玩志在攪下笑就OK
呢度無啦啦加落去堅覺得反感
成套動畫都無靈魂
D對白又係,特別係比達
揸住佢以前d設定黎寫對白俾佢
係唔係都燥定底先
好似無正常溝通能力咁

呢個情況機戰成日見,永遠揸住一兩句特別對白做標準
之後所有講既野都係呢個pattern
呢d情況特別常出現喺希羅果類不正常人類度
就無溝通能力呢點,係撒亞人民族特徵黎,就好似可以變超西咁⋯
casio 11:04 AM 02-04-18
型咗半集,比達唔囂嗰陣真係好男人,你都係去全職做煮飯佬把啦
~Sau~ 03:08 PM 02-04-18
比達今集堅型
托破(動畫版) 就咁出局+俾比達串到應一應, 真係愉悅

但今集最後都話比達已經用晒體力 + 得返4分鐘
但下集預告比達咁快又可以變返超藍2.0...
家陣無限體力咩 ....
zzzdx 04:12 PM 02-04-18
下回菲利終於可以潛水一回?
鈴蘭 05:07 PM 02-04-18
今回︰比達已經用晒力量企係度都已經盡左力啦!
下回︰變做超藍2既比達飛出去開拖
喂劇本可唔可以努力少少呀.........
怪盜小G 02:33 AM 02-05-18
作者: 鈴蘭:
悟空都已經係廿分鐘內力盡左幾次啦
鈴蘭 03:33 AM 02-05-18
作者: 怪盜小G:
悟空都已經係廿分鐘內力盡左幾次啦
未來篇都仲講緊悟空好小心超藍界王拳會有亂氣既後遺症所以唔到最後關頭都唔出一下仲要只係開一下即刻停
而家好似開免費咁 越開越難睇
Thaws 09:32 AM 02-05-18
真係想腦補番漫畫短時間開兩次超藍實力會大趺o既設定都唔得.....

設定上王子件衫o既物料應該係同褲一樣, 點解會爆衫唔爆褲:0(
由手機版發出
赤兵尉SETH 11:54 PM 02-08-18
作者: 次期Cekehe:
呢個追加設定真係夠晒衝擊~
照呢個設定, 即係人造人21號同20號係夫婦......
stevenfan 12:01 AM 02-09-18
作者: 赤兵尉SETH:
照呢個設定, 即係人造人21號同20號係夫婦......
20號好像係博士自己
gingq7 11:44 PM 02-09-18
好明顯龍珠超世界的1分鐘大約等如現實世界30分鐘
所以比達抖30秒=現實世界的15分鐘,就已經回氣是很合理的
鈴蘭 01:08 AM 02-10-18
作者: gingq7:
好明顯龍珠超世界的1分鐘大約等如現實世界30分鐘
所以比達抖30秒=現實世界的15分鐘,就已經回氣是很合理的
我寧願佢加個設計係呢個比賽入面全部人回復能力都上昇十倍
Rance 02:03 AM 02-10-18
我寧願佢加個設計係呢個比賽入面全部人回復能力都上昇十倍
咁龜仙人可以狂放魔封波吉連都唔夠佢玩
Kain 09:25 AM 02-11-18
其實...
掉番轉唔擋硬食死左佢咪得囉
Thaws 11:22 AM 02-11-18
大王.....插flag禁句

次期Cekehe 12:58 PM 02-11-18
作者: Kain:
其實...
掉番轉唔擋硬食死左佢咪得囉
係囉......
不過如果死晒三件,吉連被罰,
大王就會獨贏,成為MVP......
Sar8 01:14 PM 02-11-18
冇錯,
但入面全既人全部都係戰鬥腦來
一定係鬥拳頭大
zzzdx 05:30 PM 02-11-18
大王咁都要出黎30秒呃SHOW錢

BTW我都係覺得最後係大王獨嬴
Rance 05:01 AM 02-12-18
17號唔係真係爆死左下嘩,又無飛返去坐唔通最後出返黎做MVP?...
Sar8 11:16 AM 02-12-18
最後第7宇宙贏左用超級龍珠復活返哂全部人
大家咁高興,當打和啦,super
一係絕D第7宇宙輸,第7宇宙消滅
龍珠完:0)
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 16 66 106 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 126  ... 最後

返回主題版面