Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-03-18, 03:06 PM   #13176
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Nc美少年
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-18, 03:08 PM   #13177
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
冇左個POOL啦 @@ 而家見拍片果D個個都係CC3下盲,CC係咪已經係最平民用既機﹖@@ 要夠運16隻盲晒再16隻CRI到秒﹖@@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-18, 03:11 PM   #13178
J+1
望過黎呀!!!!!!

之前16機麻都係咁玩啦

努力啦..
由手機版發出
舊 07-03-18, 03:42 PM   #13179
J+1
望過黎呀!!!!!!

第二張千日飛又一堆奶...
由手機版發出
舊 07-03-18, 03:43 PM   #13180
ShinDou

又派千日飛了,中射胸鳥,盾忍,盾EXIA,擔傘紫奶,強火短髮奶

有兩隻白胸鳥可以凸叫做有少少用,不過而家唔加行動淨係加回避冇乜用,盾忍廢得濟,都係唔晒凸移植了

見人用落黑人隻大佬上盲,我果隻賣左,唔知點解用優子射極都射唔中,已經開埋狙擊 @@ 隻落黑人大佬必中﹖

此篇文章於 07-03-18 04:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-03-18, 06:49 PM   #13181
ShinDou

試左成日都未得,唔試住了

V精30D應該要等凸爆左天元先試得﹖號拍住天元,號前面太陽之牙,應該夠﹖
舊 07-04-18, 12:40 PM   #13182
ShinDou

終於CC3下盲晒再GB踢完場 @@ 試左幾十次都有

仲落左紅落黑人諗住可以擋反大DAM,點知唔扣,唔知係擋冇效定大DAM冇效﹖綺羅同南十字星好似都有擋反大DAM,有冇效﹖

本身仲諗住唔得既話就試WAVE加回,睇下有冇邊部避左會上盲 @@

爭V精30D了,仲諗緊可以點過,唔通真係要凸爆天元﹖ @@ 有冇人試過太陽牙擋號,號拍天元,天元中線,擋得晒俾天元過﹖

我有多3,死BUFF多3唔知夠唔夠避晒﹖多3最盡380%

此篇文章於 07-04-18 12:46 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-04-18, 02:04 PM   #13183
ShinDou

咦岩岩見人 號,新古,天元,拳CC,大激勵哥過到30D喎

估佢應該都係號拍新古天元,另外兩隻前面死BUFF﹖即係天元BUFF到盡夠過﹖
舊 07-04-18, 02:29 PM   #13184
ShinDou

驚趕唔切試,凸了,見有32石,射埋STEP2同3諗住搏多隻,STEP 3中左標西=.=
舊 07-04-18, 04:19 PM   #13185
ShinDou

試黎試去最盡都係去到WAVE2,但號1中強化SLOW就死得,死完好快俾5隻秒,同埋冇左號果50%反擊執唔到雞

諗唔明佢個陣係點過,2隻死BUFF,號又唔打得,得天元新古打,唔通天元儲珠俾新古再動縮退再普攻殺﹖

平時鬥雞又成日BUG2連,唔知點解而家1下BUG都未出過 @@ 仲諗住慢慢等BUG過,其實而家知點出BUG未﹖

試緊掛機殺佢99次過 XD 入到WAVE2都係俾3隻大佬磨死左 XD

紫大器暫時得隻天元,又唔係打幾下,正常應該都過唔到WAVE2,應該都要等遲D有隻多段紫大器先試都得了﹖

諗諗下多3BUFF到盡都快架喎又減行動可能得喎,凸1下開技試下先

今次入到WAVE2 號1死搞到多3都死,同埋多3唔夠血好易俾人打到開免死 @@ 可能谷血/甲先好D

此篇文章於 07-04-18 05:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-04-18, 07:58 PM   #13186
ShinDou

終於搞掂埋V精30D了 XD

原來多3 1隻死BUFF30%回已經夠0% XD

不過WAVE2都係出意外,太陽牙死完之後號中電強化SLOW埋俾人磨磨下死埋

結果靠天元普攻再多3鞭殺 XD

原來WAVE2後面兩隻射大佬廢好多又唔加行動,殺到前面3隻白大佬就過到

WAVE3都試左好耐先殺到,要天元第1下唔CRI扣3萬幾,第2下CRI扣8萬幾,大佬未郁到之前多3直感鞭先殺到 XD

應該得我會用多3過 @@

不過真係要快D有隻勁多HIT紫大器先得,個個月咁試法人都顛

原來太陽牙未改爆 @@

此篇文章於 07-04-18 08:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-04-18, 11:16 PM   #13187
J+1
望過黎呀!!!!!!

好評..........

兩部?

https://twitter.com/unit_pandora/sta...622171138?s=19
由手機版發出
舊 07-05-18, 09:58 AM   #13188
J+1
望過黎呀!!!!!!

今次主要目標達成,可以hea打了

理論值最高(?)的435%迴避陣,一陣隻cc仲要改強,諗起都high

由手機版發出

此篇文章於 07-05-18 10:18 AM 被 J+1 編輯。
舊 07-05-18, 10:01 AM   #13189
ShinDou

我中得隻盾NIER,其他都係垃圾機
舊 07-06-18, 02:51 PM   #13190
J+1
望過黎呀!!!!!!

竟然有人放上面個朱雀陣

先唔講我唔會殺晒4隻buff隻朱雀..
其實只要一把火燒就咩都冇晒...
由手機版發出

此篇文章於 07-06-18 02:53 PM 被 J+1 編輯。
舊 07-06-18, 03:14 PM   #13191
ShinDou

我之前都屈好多死BUFF陣,其實死BUFF對面正常都淨係會殺企你前面2隻,落4隻都冇用,佢1定會逐隻打你唔出MAP砲架啦

就算BUFF到盡4隻我都試過天元打得中,都未BUFF到盡,好似都係行左幾次

而家應該玩唔到避

終於識打UC3連星陣,雖然我得殘陣,不過可能係D人唔識擺 @@
舊 07-06-18, 04:11 PM   #13192
J+1
望過黎呀!!!!!!

朱雀陣我用嚟攻咋(唔會有守陣特登buff 命中,天元如果速攻到都可以用),守陣根本冇可buff盡之餘仲要太多機可破...
由手機版發出
舊 07-07-18, 03:59 PM   #13193
ShinDou

下期活動獎品派焰龍號星﹖不過派既應該唔會有500行動BUFF啦,應該得兩3百

殺到280隻唔打上去了得閒清下,再打上去又得D垃圾,而家S CHIP都冇用咁少水換,肥又鬥滅大把跌

而家有幾十張BASE飛冇野好射,手上冇大器有POOL岩射

D精霸飛睇住佢到期都射唔到,唔夠3百冇理由亂咁射,不過精霸POOL多數廢

此篇文章於 07-07-18 04:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-07-18, 04:15 PM   #13194
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
月尾個精pool有拳3p至少叫值抽少少.....已經儲到可以抽兩次......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-18, 04:22 PM   #13195
ShinDou

但我冇白3P射黎冇用,本身想射而家個盾EUREKA因為本身有THE END,但又唔夠3百 @@
舊 07-07-18, 05:19 PM   #13196
ShinDou

嘩OMG天元拍行動BUFF如果俾佢拖到1陣真係冇得打咁濟喎,佢又開左OMG高攻好多,我殺剩佢1隻果陣5隻都未死但俾佢屈死左號,之後我隻天元俾佢1下6萬幾秒左,多3又得凸2唔夠力,不過唔凸爆啦多3呢D應該遲早冇得出
舊 07-07-18, 07:50 PM   #13197
ShinDou

竟然守得贏千7分人 @@ 原來佢用死BUFF朱雀陣打我,點知16TURN就俾天元普攻扣萬4殺左 @@ 應該都冇咩點BUFF到喎

而家真係刷晒成個活動都升唔到1個RANK,鬥雞D珠唔可以亂用1陣冇珠反擊 @@
舊 07-08-18, 09:39 AM   #13198
ShinDou

尋晚俾人打,竟然有人玩多3死BUFF陣守,俾佢BUFF到盡天元打到佢冇晒6次免死之後都100%廿幾萬咁秒 XD

岩岩3隻DEVIL連射3個彩COIN,竟然中到DX同紫00Q @@ DX有用喎我而家,凸兩野用下先,反正冇晒石有其他勁機出都係得個睇字

估唔到個POOL會有DX呢D咁新既機 @@ 不過冇PILOT PART冇得幸運,淨係可以玩必中OR魂

有冇人試過DX開左技之後補番血仲有冇個BUFF係度﹖

而家先知SUN ATTACK係射黎,仲以為佢有飛腳當格 @@ 咁可以用DESTROY屈佢喎

嘩DX真係超大力喎,凸2得隻DESTROY BUFF佢,開左技之後魂月光砲打盾美少年扣成5萬幾 @@ 不過冇幸運都係易死,開完1次砲基本上死得,又冇PILOT PART又少左25%攻,不過都超大力

此篇文章於 07-08-18 01:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-08-18, 01:42 PM   #13199
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
一發流好易死....仲要而家咁多殘血機.... (冇dx )

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-18, 01:47 PM   #13200
ShinDou

係易死,冇計,我得D歷史文物,除左天元我最新果隻已經係多3 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:10 PM

手機版 | APP版