Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 
H-GAMEの部屋><ALICE SOFT>RANCE10 已推出
小Ray 01:28 PM 04-24-14
唔知會唔會偷跑呢
Rance 03:27 PM 04-24-14
等送貨
supermanlady 01:08 AM 04-25-14
第4個運命の女

有志律香o係度
マリア都應該唔入到
鐵之侍 09:04 AM 04-25-14
這麼快2CH已劇透了很多出來(雖然有些應會估到),真是……
大破人間 10:49 AM 04-25-14
作者: 鐵之侍:
這麼快2CH已劇透了很多出來(雖然有些應會估到),真是……
正常啊.
因為官方公式通販自己都已經偷跑了, 23號我已經收到發貨通知.
在黑貓速遞追查郵件, 今天25號就送達福岡的朋友家.

這也是福岡的情況, 也就是說一定有人在前天或昨天就收到貨了.
鐵之侍 11:54 PM 04-26-14
暫時打到第8章,正常玩也不算太難(只是有點煩)

上次太多角色使故事很散,今次集中固定數位角色感覺故事好很多

7位女主都是這麼可愛的,不過最可愛還是我的見當啦
小特特 12:48 PM 04-27-14
去到第七章,今集好lovelovebbb
b_boy 02:06 PM 04-27-14
作者: 小特特:
去到第七章,今集好lovelovebbb
黑魔法果件好有驚喜
ayato 04:08 PM 04-27-14
唔鍾意魔想終於就範...
代官 04:38 PM 04-27-14
但志津香條線禁樣扭番好唔錯
鐵之侍 11:57 PM 04-27-14
作者: b_boy:
黑魔法果件好有驚喜
中二病
b_boy 01:26 AM 04-28-14
飛咗d唔重要同h, 淨打主線爆機了
代官 11:08 AM 04-28-14
黑魔條女一定要入去bad end睇下
對依個角色好感大增
Heabatov 08:27 PM 04-28-14
香港有冇game店入貨?
鐵之侍 09:10 AM 04-29-14
昨晚爆了一周目,最後也延感動的,最少今集故事真是好過8很多

二周目選了正常難度(因為只是想收餘下CG和看餘下的故事就算,沒謂麻煩),結果在飛故事兼繼承爆機的能力下大慨20-30分鐘已去到第3章結尾了
ayato 09:41 AM 04-29-14
覺得今集戰鬥SYS 無甘好玩...
始終鍾意戰蘭同8 多D
GUSTAV 03:43 PM 04-29-14
我都覺得唔係咁好玩
b_boy 03:59 PM 04-29-14
作者: GUSTAV:
我都覺得唔係咁好玩
GAMEPLAY OK 普通, 好聽D 叫無RQ咁嘔血, 難聽D就係平平無奇
但故仔唔錯係真, 好過RQM
GUSTAV 04:36 PM 04-29-14
佢乖乖地出隻slg 我會開心d
b_boy 04:54 PM 04-29-14
作者: GUSTAV:
佢乖乖地出隻slg 我會開心d
我想佢出10前出鬼畜王複刻版
鐵之侍 05:07 PM 04-29-14
作者: b_boy:
GAMEPLAY OK 普通, 好聽D 叫無RQ咁嘔血, 難聽D就係平平無奇
但故仔唔錯係真, 好過RQM
玩我覺得還不錯,起碼好過8(個人來說),不過當然還是希望10可以回到戰蘭的slg

故事真是及得上6,最重要很多角色也不是像8那樣佈景版(像巴頓王子、林克、酒鬼等一班男角超型),去掉h場面差不多都可以弄一隻正常向的王道故事

只是都是這類玩法故事才比較好寫,如果下回真是變回slg的話應會好玩,但在很多角色和故事會比較散(自由度關係,如有的話)的情況下也許未必有今集故事這麼好
ayato 05:20 PM 04-29-14
我覺得係整3D麻煩,所以出少D人甘....
代官 10:11 PM 04-29-14
人物無攻擊次數限制
大部份BOSS級人物又用劇情死晒
連最後隻鬥神都係得個盾比你打
仲有兩隻法師禁IMBA
只可以話好玩過隻パステルチャイム3

不過系統上無左堆作業式玩法又幾舒服
Iro 10:02 PM 05-02-14
其實咁多嘢跟Mamatoto 會唔會真接玩返Mamatoto好啲同刺激啲;; (果時Mamatoto最終評價係以總合戰力去定 愈低評價愈高)
b_boy 10:59 AM 05-04-14
諗唔到會係2週目比蘭斯個女屈多次機, 好可愛
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 

返回主題版面