Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-06, 11:03 PM   #376
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我最唔明ge係愛瑪 mk-II 換子彈 彈盒撞倒隻腳果幕想點

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 11:34 PM   #377
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
引用:
作者: 真!DC
我最唔明ge係愛瑪 mk-II 換子彈 彈盒撞倒隻腳果幕想點
好似係愛瑪唔小心Reload 左
曬左d子彈掛
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 11:36 PM   #378
ianbbhoho
Crazy Gamer

引用:
作者: msz006
有無人知zeta劇埸版一共係用左幾多首歌同歌名係乜??
thx
http://www.amazon.co.jp/gp/product/B...lance&n=561956
呢隻碟應該有曬
舊 05-22-06, 11:38 PM   #379
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: ianbbhoho
thx , 但我係想知d 名...
因為我d 可能連個名都唔知

thx
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 11:39 PM   #380
小加
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2002
?
莎娜同嘉美尤既戲份最多?
嘉美尤對佢果d係咩愛
一諗起路人科就
小加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 11:40 PM   #381
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
好似係愛瑪唔小心Reload 左
曬左d子彈掛
我想講ge係, 佢個咁萌(?)ge反應想點

舊 05-22-06, 11:41 PM   #382
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: 小加
?
莎娜同嘉美尤既戲份最多?
嘉美尤對佢果d係咩愛
一諗起路人科就
嘉美尤好似係女都愛咁

舊 05-22-06, 11:42 PM   #383
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
我想講ge係, 佢個咁萌(?)ge反應想點
我覺得係攪笑位o尼

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 11:42 PM   #384
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
嘉美尤好似係女都愛咁
佢比較博愛XDDDDDDDDDD

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 11:44 PM   #385
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
愛瑪唔係唔小心reload左...
係reload果陣彈夾撞到架機...
好明顯係想俾個女人左0既愛瑪你地睇

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 11:46 PM   #386
鳳熾魂
紅蓮の焔神

其實我想知日札果句你有你問題,我有我原因,本身日文原文係咁講定係香港個字幕自己改成咁

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 05-22-06, 11:47 PM   #387
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: Hitomi
佢比較博愛XDDDDDDDDDD
唔曼佢唔愛

舊 05-22-06, 11:49 PM   #388
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
唔曼佢唔愛
因為哈曼已經名花有主
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-06, 11:51 PM   #389
小加

名花有主lol
心之共振Orz
舊 05-22-06, 11:52 PM   #390
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: Eternal Wind
因為哈曼已經名花有主
但老馬見佢唔係蘿莉就唔要左佢啦

舊 05-22-06, 11:52 PM   #391
小加

引用:
作者: 蛋卷王
其實我想知日札果句你有你問題,我有我原因,本身日文原文係咁講定係香港個字幕自己改成咁
我諗起巴士判官
舊 05-22-06, 11:55 PM   #392
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
但老馬見佢唔係蘿莉就唔要左佢啦
不過哈曼無忘記老馬

整個掃把頭激老馬
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 09:22 AM   #393
superexcuser
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
由重力中解放o尼個唔係馬沙認為咩
馬沙係TV版達卡演說有講過
superexcuser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 04:49 PM   #394
Prince Max
Max

註冊日期: Jan 2004
上星期六去沙田UA時, Z2已經落畫
之前我很忙的麻, 哪有時間去看
錯過了, 真失望, 未看2又不能去看3
不能欣賞大銀幕, 除非立即出港版Z2的碟

舊 05-23-06, 06:25 PM   #395
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: msz006
thx , 但我係想知d 名...
因為我d 可能連個名都唔知

thx
我只知o個幾首主題曲o既名:
ZI OP:Metamorphoze~メタモルフォーゼ~
ZI ED:君が待っているから
ZII ED:Mind Forest
ZIII ED:Love Letter

不過ZIII ED播完Love Letter後有首好rock o既歌唔知咩o黎

引用:
作者: sugihara
愛瑪唔係唔小心reload左...
係reload果陣彈夾撞到架機...
好明顯係想俾個女人左0既愛瑪你地睇
我都係咁諗,今次套o野比TV版多o左好多愛瑪同肯格耍花槍o既鏡頭

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 06:27 PM   #396
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
引用:
作者: 呂鳳仙
我只知o個幾首主題曲o既名:
ZI OP:Metamorphoze~メタモルフォーゼ~
ZI ED:君が待っているから
ZII ED:Mind Forest
ZIII ED:Love Letter

不過ZIII ED播完Love Letter後有首好rock o既歌唔知咩o黎
應該係Dybbuk

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 07:10 PM   #397
ianbbhoho
Crazy Gamer

出左本咁ge 野
http://www.kadokawa.co.jp/comic/bk_s...d=200511000106
劇場版Z 補元計劃開始?

此篇文章於 05-23-06 07:14 PM 被 ianbbhoho 編輯。
舊 05-23-06, 09:43 PM   #398
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
今早係朗豪坊see 全場30人內全男班.............陽味超重
我都未試過睇戲d人個個坐定定睇完ed先走,平時d人一到ed就閃ga la,
唔知係咪少人睇得濟,個個都唔敢起住.
首ed好難聽
d劇情去得好快..........
有一幕zeta無端端攞住白旗出黎......
中間交代佢地交涉既野,講到好亂甘........
長d應該會好d,次次都得90幾分鐘..........
日本d動畫劇場版係咪定左90分鐘ga 睇the first又係甘

此篇文章於 05-23-06 09:45 PM 被 williamsiusuper 編輯。
williamsiusuper 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 10:07 PM   #399
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: Coquelicot
應該係Dybbuk
係呀係呀,我印象中o向cast度見過
引用:
作者: williamsiusuper
今早係朗豪坊see 全場30人內全男班.............陽味超重
我都未試過睇戲d人個個坐定定睇完ed先走,平時d人一到ed就閃ga la,
唔知係咪少人睇得濟,個個都唔敢起住.
首ed好難聽
d劇情去得好快..........
有一幕zeta無端端攞住白旗出黎......
中間交代佢地交涉既野,講到好亂甘........
長d應該會好d,次次都得90幾分鐘..........
日本d動畫劇場版係咪定左90分鐘ga 睇the first又係甘
係……我都覺首歌好難聽……又嘈到死,
原本我諗住聽Love Letter聽到尾,估唔到播o左陣就轉歌

不過個ED真係超好睇~~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-06, 10:27 PM   #400
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
出左本咁ge 野
http://www.kadokawa.co.jp/comic/bk_s...d=200511000106
劇場版Z 補元計劃開始?
我勁鐘意呢條友

硬係覺得佢勁過小林
再加上 女間諜潛入事件
同埋係Z 果陣的型爆登場
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三浦建太郎 劇場版「ベルセルク(烙印戰士) 黄金時代篇Ⅲ 降臨」 2013年正月公開決定 Vol.2 elmond 日本動漫畫討論版 505 10-03-23 05:01 PM
[動畫] 「魔法少女まどか★マギカ」総合THREAD丨虚淵玄:「今、必死にシャフトと一緒に続きを考えている最中。」 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1142 12-14-21 09:57 AM
[動畫] P.A.Works10周年記念作品「劇場版 花咲くいろは HOME SWEET HOME」BD&DVD 発売中 vol.2 supermanlady 日本動漫畫討論版 694 05-14-21 10:26 PM
[動畫] 「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 2017 05-25-18 12:17 AM
收 魔法少女小圓 劇場版 淨戲飛 一張 YALIU 買賣專區 2 11-03-13 10:56 AM

現在的時間是 07:30 PM

手機版 | APP版