Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-16-17, 09:46 PM   #10151
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
舊奶CHOCO版OLIVE打強敵最有用,補給同一堆BUFF,剩兩珠時又出到必殺
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-17, 09:50 PM   #10152
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 王蛇 查看文章
正樹:在主流陣前,第一個死亡確定 征霸用
突登做到無防技同迴技,今期古鐵有呢個BUFF但只限射機,但遲早都會出
而家同古仔一齊做數值王
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-17, 09:51 PM   #10153
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
呢排打強敵我都好懶,是但出晒堆凸爆大器唔卡珠搭FD特效就打到幾百萬,上次搭主角凸1都1珠打到LV300
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-17, 10:13 PM   #10154
ShinDou

好堅,1隻0凸純白都爭D屈得死3神,凸多下應該殺得切,食左愁哥防衛技死,同埋我又出錯陣,應該出死BUFF

隻2式有冇SET錯野﹖獎品都勁成咁既﹖@@

此篇文章於 10-16-17 10:51 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-16-17, 11:20 PM   #10155
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
親生仔既野...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-17, 11:42 PM   #10156
ShinDou

而家應該冇人會再擺3神速陣,1隻凸1純白穩食,之前狂俾3神速陣洗,而家開始洗番佢地先,淨係揀3神速陣打 XD

遲D應該個個都擺隻硬血牛落去屈純白
舊 10-17-17, 09:07 AM   #10157
ShinDou

終於試到點用純白屈死3神搭13號機 XD 純白太正,洗珠仲爽過黑兔
舊 10-17-17, 10:14 AM   #10158
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
終於揾到比超V更穩定3珠必過到征26B WAVE2嘅機.

原來突爆射閣夠力放佢7成血, 雖然無時停, 但如果夠力普攻WAVE1應該幾易試到個TIMING.

只差WAVE3.....
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-17, 10:18 AM   #10159
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
而家試緊3p+大老馬buff爆擊...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-17, 10:33 AM   #10160
Crazy Gamer

有報告係突爆DC必連發過WAVE3, 用麥波LEADER有大老馬.
試緊用響介LEADER無大老馬3突DC......但好似差好遠咁.

都係要用三人機或大老馬DC先有可能必死隻野.

此篇文章於 10-17-17 10:44 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-17, 10:53 AM   #10161
J+1
望過黎呀!!!!!!

Dc娘? 盾機喎...
由手機版發出
舊 10-17-17, 11:02 AM   #10162
Crazy Gamer

2 WAVE拳BOSS用射閣, 3 WAVE紫BOSS先用DC

此篇文章於 10-17-17 11:04 AM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 10-17-17, 11:51 AM   #10163
J+1
望過黎呀!!!!!!

問題我嗰隊係拳隊為主...好難儲盾珠...
由手機版發出
舊 10-17-17, 12:34 PM   #10164
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
請問pvp打響介兩公婆+ks/13號+炮灰指之類有沒凡人對策?
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-17, 12:41 PM   #10165
J+1
望過黎呀!!!!!!

炮灰指淫巴佬??

呢個禮拜我落番下面刷連勝,星期6先算
由手機版發出
舊 10-17-17, 12:42 PM   #10166
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

係, 仲有尼婭, cc之類, 不過而家見到兩公婆我基本都唔打....
舊 10-17-17, 12:55 PM   #10167
J+1
望過黎呀!!!!!!

而家鬥雞每期威得半個月就出新機打面...只好有機就衝,冇就縮...
由手機版發出
舊 10-17-17, 01:28 PM   #10168
ShinDou

今次鬥雞挑戰og上級超級用純白好易,1take過晒

lovelove隊搭ks你要有大力拳秒到佢,純白用閣下封佢珠

13號你搵機頂佢條線,純白企第2邊,佢1隻屈得死13號機

岩岩打lovelove,射戰國,射閣下,盾ks

爭少少贏,打剩古鐵少少血,俾佢開技秒左純白,下次搵部13號機頂佢1陣應該打到

此篇文章於 10-17-17 01:43 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-17-17, 01:57 PM   #10169
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

我最大問題係沒大力拳, 用舊美少年命中低又打唔到分身
舊 10-17-17, 02:02 PM   #10170
ShinDou

純白用番純白打就得,頭先我都冇出大力拳,我係盾閣下兩下秒左ks,我另外出左2隻死buff,純白前面係琉璃,食左次散彈就秒左,冇做過野咁濟,琉璃換13號應該打到
舊 10-17-17, 02:19 PM   #10171
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: ShinDou 查看文章
純白用番純白打就得,頭先我都冇出大力拳,我係盾閣下兩下秒左ks,我另外出左2隻死buff,純白前面係琉璃,食左次散彈就秒左,冇做過野咁濟,琉璃換13號應該打到
沒盾閣點秒KS, 同埋我E姐0突...
舊 10-17-17, 02:50 PM   #10172
ShinDou

你有邊d拳or盾大器?冇咁易死果d,你唔係有盾創性咩?

我純白都係凸1,都係慢慢磨,不過郁得快又狂洗滿珠
舊 10-17-17, 03:03 PM   #10173
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
你有邊d拳or盾大器?冇咁易死果d,你唔係有盾創性咩?

我純白都係凸1,都係慢慢磨,不過郁得快又狂洗滿珠
沒盾創, 拳大器隻隻都易死, 拳超力V型之類都無, 盾硬既得古仔4G巨靈妹, E姐磨唔死KS盾閣之類
舊 10-17-17, 03:40 PM   #10174
ShinDou

你試下純白洗珠俾gggg開必打,其他出死buff

我都係要出多隻打勁盾既機先打到
舊 10-17-17, 05:12 PM   #10175
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
你試下純白洗珠俾gggg開必打,其他出死buff

我都係要出多隻打勁盾既機先打到
4G肯定打唔死13號, KS之類吧...

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:24 PM

手機版 | APP版