Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 08-12-05, 11:45 AM   #1
CoolMan
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
3DS Friend Code4253 4406 8510
28日後 (28 days later)

邊度有得買ar?????????

舊 08-12-05, 12:43 PM   #2
traveller
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: CoolMan
邊度有得買ar?????????
好多度都有woo~ 你想要邊區呀??

舊 08-12-05, 03:03 PM   #3
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
一套我睇完都唔知講咩既戲~

可能我理解能力低
~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-05, 04:26 PM   #4
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: ~飛彈~@@

可能我理解能力低
人既恐懼同憤怒比病毒更可怕.
唔好亂咁做好心放d實驗動物.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-05, 06:45 PM   #5
辦公室潛水專家

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: ~飛彈~@@

可能我理解能力低
睇呢d戲洗乜咁認真~
辦公室潛水專家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-05, 09:47 PM   #6
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
套戲好MV feel......
最好都係空蕩蕩的London o個幕

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-05, 01:17 PM   #7
CoolMan

引用:
作者: traveller
好多度都有woo~ 你想要邊區呀??
葵青有無ar???
幾$$$$????

舊 08-19-05, 12:32 PM   #8
traveller
Crazy Gamer

引用:
作者: CoolMan
葵青有無ar???
幾$$$$????
早前o係葵涌廣場二樓見過, 一手二手都有, 唔係太記得賣78定88...
但記住唔係報紙傍嗰間, 小心店來的...

舊 08-19-05, 02:36 PM   #9
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
早前o係葵涌廣場二樓見過, 一手二手都有, 唔係太記得賣78定88...
但記住唔係報紙傍?黧, 小心店來的...
咦, 我都成日去葵涌廣場... 但只買一手碟. 以前去二樓多, 但佢改左又租又賣後就多數去樓下果間.

二樓報紙攤旁間2手有幾黑?
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-05, 04:39 PM   #10
CoolMan

引用:
但記住唔係報紙傍嗰間, 小心店來的...
VCD有無ar????

舊 08-22-05, 01:54 AM   #11
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: wing
咦, 我都成日去葵涌廣場... 但只買一手碟. 以前去二樓多, 但佢改左又租又賣後就多數去樓下果間.

以前同學經歷係買隻新的VCD
係過膠包好晒的
但入面有好多塵同碟有d花

舊 08-23-05, 01:18 PM   #12
traveller
Crazy Gamer

引用:
作者: wing

聽其他forum講, o係嗰度買標咗價o既碟就無咩問題. 但佢地會放一D比較難買, 但又唔係真係太真貴的二手vcd or dvd o係收銀旁, 無標價的. 當你問價就會開個天價俾你, 如果你要考慮, 轉頭再去問的話, 佢地會立即再mark up .....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
HUNGRY DAYS 討論區 : 5th Single : オレンジ・スペクトラム On Sale Now Marco Neo Music UNIVERSE 29 05-09-06 05:47 PM
[NEWS]iTunes Japan sells 1M songs in 4 days Kaga 手機資訊/電腦軟硬討論 1 08-09-05 07:22 AM
[PS2]鉄人28号圖片,預定7月1日發售(Enix PS2 Gigantic Drive開發商,可4P) 神祕人1號 電視遊戲討論版 28 07-02-04 01:38 PM
a film likenesses 生化危機----28 Days Later(28日後) GLOCK 17 Neo Entertainment TREND 17 09-17-03 07:43 PM

現在的時間是 11:48 PM

手機版 | APP版