Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-06-17, 09:11 PM   #251
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
NS 機能好唔好係期次

Gapcom 技術力同食老本態度先係重點
大部份廠對新機都係咁架啦~ 佢唔出ROCKMAN COLLECTION俾你, 已經偷笑XD

此篇文章於 06-06-17 09:16 PM 被 Eking 編輯。
Eking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-06-17, 10:12 PM   #252
rayho
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
你唔好開口中
出個1-10既dx版比你
引用:
作者: Eking 查看文章
大部份廠對新機都係咁架啦~ 佢唔出ROCKMAN COLLECTION俾你, 已經偷笑XD

Origin ID : sleeperho
rayho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 02:49 PM   #253
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: rayho 查看文章
你唔好開口中
出個1-10既dx版比你
老任機應該出zero吧
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 04:27 PM   #254
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
http://www.capcom.co.jp/cptv
又有實機NS版MHXX示範(唔使理一大輪廢話)

此篇文章於 06-07-17 09:19 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 05:37 PM   #255
Eking

註冊日期: Feb 2006
比較想睇4人時情況

舊 06-07-17, 07:02 PM   #256
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
http://www.capcom.co.jp/cptv
今晚19:00場LIVE又有實機NS版MHXX示範(唔使理一大輪廢話)。好彩嘅話,之後佢哋班友招人入房屠龍會見到我埋堆上鏡

カプコンTV!第65回『MHダブルクロス』ほかを特集
https://www.youtube.com/watch?v=TU6fthOnw74

此篇文章於 06-21-17 10:54 PM 被 neo2046 編輯。
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 08:10 PM   #257
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: neo2046 查看文章
カプコンTV!第65回『MHダブルクロス』ほかを特集
https://www.youtube.com/watch?v=TU6fthOnw74
NS版家陣先又o黎料
舊 06-07-17, 08:26 PM   #258
野良猫
肥倫

猫孃
舊 06-07-17, 08:32 PM   #259
MultiPASS
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
睇極光...BOTW mode...
MultiPASS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 08:57 PM   #260
滅龍士
MHWs↓

del

此篇文章於 06-08-17 09:08 AM 被 滅龍士 編輯。
舊 06-21-17, 05:20 PM   #261
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226

又黎

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-17, 05:40 PM   #262
野良猫
肥倫

引用:
作者: 信長 查看文章
~ youtube ~
又黎
唔睇啦,又唔係新嘢

叫capcom直接放demo出嚟好過啦

此篇文章於 06-21-17 10:54 PM 被 neo2046 編輯。
舊 06-21-17, 05:46 PM   #263
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔睇啦,又唔係新嘢

叫capcom直接放demo出嚟好過啦

仲唔放demo真係搞唔掂
睇完尋日mhw已經對呢隻野冇興趣

舊 06-21-17, 05:55 PM   #264
滅龍士
MHWs↓

認真:咪對NS版MHXX呢碟冷飯菜汁同今晚個廢話live有太大希望話哂crapcom不嬲都係靠店大欺客+劏客揾食

此篇文章於 06-21-17 05:57 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 06-21-17, 07:25 PM   #265
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
咁好笑嘅
又話播switch mhxx
佢地又係度睇返尋晚個發布會
睇到有點胃痛

舊 06-21-17, 07:27 PM   #266
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
又話唔提...

舊 06-21-17, 08:24 PM   #267
滅龍士
MHWs↓

o黎料
舊 06-21-17, 08:25 PM   #268
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
其實大大隻3DS版O係度重有咩需要DEMO呢?
除左解像度高左D同少左個SCREEN之外有咩分別

舊 06-21-17, 08:29 PM   #269
滅龍士
MHWs↓

引用:
作者: Rance 查看文章
操作唔同,話哂係兩種機
舊 06-21-17, 08:46 PM   #270
野良猫
肥倫

引用:
作者: Rance 查看文章
咁DEMO嘅作用唔淨只係試個內容嘅
舊 06-21-17, 08:56 PM   #271
滅龍士
MHWs↓

玩Q完,最後個live根本就係廣告雜誌
舊 06-21-17, 10:48 PM   #272
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

capcom擺到明已經完全放棄啦

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-17, 11:19 PM   #273
kimtam
Game Master
飄銀泣悲哀

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagkimtam
今次比人既感覺係:本身淨係Plan左MHW,見Switch勢頭好就出隻MHXX HD先啦,購多啲奶粉錢

「如果兄長只生在普通人的家庭,不用承繼父親大人的陰陽師地位,說不定,他能抓住平凡人的幸福...」

My Blog:http://himyiktam.blogspot.com
kimtam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 12:29 AM   #274
信長
The Flash

前前後後幾隻Game 的發售日,公佈日 不停打面
尼邊好和平, 出面好多又引戰,罵戰

不過好似唔少鬼佬只求美版XX ...

此篇文章於 06-22-17 12:32 AM 被 信長 編輯。
舊 06-22-17, 08:02 AM   #275
野良猫
肥倫

引用:
作者: 信長 查看文章
前前後後幾隻Game 的發售日,公佈日 不停打面
尼邊好和平, 出面好多又引戰,罵戰

不過好似唔少鬼佬只求美版XX ...
鬧咩?

標籤
Monster Hunter XX, Nintendo Switch, モンスターハンターダブルクロス

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Monster Hunter XX | 日版已售 enishi 手提遊戲機討論版 308 11-11-17 04:10 PM
放 Monster Hunter XX 220$ 11281984 買賣專區 0 05-01-17 03:19 AM
[3DS] Monster Hunter 4G/Ultimate | 已售 enishi 手提遊戲機討論版 2183 10-22-15 07:24 AM
[PSP] Monster Hunter P2ndG Vol.4 [已售] 滅龍士 手提遊戲機討論版 688 06-10-14 07:57 PM
[PSP] Monster Hunter Portable 2nd 已售 Volume 2 古烈特 手提遊戲機討論版 432 04-14-07 11:16 PM

現在的時間是 10:24 PM

手機版 | APP版