Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-02-15, 01:54 AM   #926
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 忍者 查看文章
7劍開始就有買
第一次見係9XX,因為我想要OOR所以冇買
之後見到會出飛機所以先拿拿林買返

之後基本上隻隻都有買(拖垃圾,油淋淋版冇買)

金天本身覺得太中二所以冇訂
諗住出個陣有先算
結果咁岩到貨個下我人在信和就入左
7劍咪又係我叫你衝
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 02:01 AM   #927
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 小嘉 查看文章
7劍咪又係我叫你衝
然後叫人衝戈位反而冇買....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 07:07 AM   #928
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
買玩具買到打仗咁
引用:
作者: ★星人44★ 查看文章
相反
通常係網上有折(如あみあみ或1999)
門口就定價+回point多
現金特價秋葉原多数得LAOX同sofmap
今日亦都係sofmap做SF¥21800同天迷¥22000
就係見1999一出就會
回point都係次後有優惠(?)都ok啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 06:52 PM   #929
杯具土怒羅
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2013
行左轉188問過孤仔同精粉都話隻sf未開訂:0)
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 07:12 PM   #930
Hunter

有間開SF 訂價16XX, 一個鐘被秒
之前同佢訂合金魂GGG都無咁顛

睇黎又要買現貨

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 07:31 PM   #931
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
問左信和幾間
基本上全部都未開訂
唯一搵到間都要問先答

我訂果間講明依家未有實價
可能要去到發售前先知
而且貨量未知

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!

此篇文章於 07-02-15 09:22 PM 被 埃及使者 編輯。
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 07:42 PM   #932
杯具土怒羅
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2013
而家想訂隻玩具都咁辛苦
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 09:38 PM   #933
x10a
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
希望有二次出荷~~~
x10a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 09:49 PM   #934
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
睡記都未出價,你地訂條毛咩!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-15, 10:52 PM   #935
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013
之前隻GGGG咪又係個個搶住訂,D網都訂爆晒,結果咪貨多到水浸
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-03-15, 04:39 PM   #936
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: bbdaishogun 查看文章
之前隻GGGG咪又係個個搶住訂,D網都訂爆晒,結果咪貨多到水浸
之前隻迪迪尼咪又係一街11XX-12XX
個個報晒價冇人買
結果一水賣晒之後宜家個個都想後追

舊 07-03-15, 09:35 PM   #937
鳳熾魂
紅蓮の焔神

想確保有貨咪訂lor,想現貨咪現貨lor
無人會知道到時係點

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 07-03-15, 09:37 PM   #938
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
有緣自會買到

舊 07-03-15, 09:45 PM   #939
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: Sar8 查看文章
有緣自會買到
無錯早排路過買到PLAYARTS

舊 07-04-15, 04:18 AM   #940
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: mikemike 查看文章
睡記都未出價,你地訂條毛咩!
今天有了⋯嗯⋯⋯⋯

舊 07-04-15, 11:05 AM   #941
忍者

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
想確保有貨咪訂lor,想現貨咪現貨lor
無人會知道到時係點
事實就係成個seres,除左公認做得最差O既自由,同埋普及度唔高O既ARX8炒唔起之外
連最普通O既exia都可以升價過2千
我個陣買完exia再買楊過都有諗過會唔會買得太多
宜家睇到O既結果就係MB高達系列「有買貴,冇買錯」
拎隻完全唔關事O既SR合金黎比...邊有得講

舊 07-04-15, 11:18 AM   #942
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
事實就係成個seres,除左公認做得最差O既自由,同埋普及度唔高O既ARX8炒唔起之外
所以咪話想要就訂左先

舊 07-04-15, 11:18 AM   #943
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
唔知係咪因為出SF
最近FREEDOM係日本都升番上16000左右

舊 07-04-15, 11:22 AM   #944
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
佢講果隻應該係3g超合金魂
Sr超合金4g都係仲貴的

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-15, 02:59 PM   #945
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
exia一出果時唔貴$11XX,出咗就公報出R1楊過連R2配件,我立刻掃咗3隻返來!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-15, 03:01 PM   #946
x10a
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
還是未見開訂~~~~
x10a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-15, 03:02 PM   #947
小嘉
The One

D FREEDOM 個價上番晒啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-15, 03:04 PM   #948
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Thumbs up

其實香港bandai會唔會有得訂

見之前零零都有得訂

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-05-15, 02:38 AM   #949
忍者

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
所以咪話想要就訂左先
原來QUOTE錯人

舊 07-06-15, 01:40 PM   #950
カンザキ
Senior Gamer
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
孤仔SF開左訂
$1750, 毎人限訂1隻

Fate/GO
村人A
ID: 650137825
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 07:33 PM

手機版 | APP版