Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-15, 09:47 PM   #776
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
好平呀~呀~呀~~~~~
上傳的圖像
檔案類型: jpg FB_IMG_1435153635057.jpg (84.1 KB, 19 次查看)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 05:18 AM   #777
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
金骨派喇派喇,未千七都好衝喇

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 08:51 AM   #778
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
金骨派喇派喇,未千七都好衝喇
咁要出去買啦當初懶鬼唔訂

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 09:58 AM   #779
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
咁要出去買啦當初懶鬼唔訂
見到可否報報價,出唔到去...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 10:07 AM   #780
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
去到訂果陣已經話訂哂
唔通又要挨貴貨

舊 06-25-15, 10:10 AM   #781
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: fami~yan 查看文章
見到可否報報價,出唔到去...
我都未必可以
引用:
作者: Sar8 查看文章
去到訂果陣已經話訂哂
唔通又要挨貴貨
通販都要咁真係咩世界

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 06-25-15, 10:12 AM   #782
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
通販都要咁真係咩世界
其實,而家通販仲麻煩過暈限...

非洲人...
舊 06-25-15, 10:14 AM   #783
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: fami~yan 查看文章
其實,而家通販仲麻煩過暈限...
又有道理唉 買玩具玩到咁好煩
睇下屋企果面有冇算

舊 06-25-15, 10:20 AM   #784
fami~yan
Game Master

引用:
又有道理唉 買玩具玩到咁好煩
睇下屋企果面有冇算
你屋企果邊有都話丫......我最近就油塘奇趣(唔駛諗
遠d九龍灣一扭機會好微...

非洲人...
舊 06-25-15, 12:33 PM   #785
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
拿,係灣仔區返工又想要金天既
食飯好去社團啦
大家明白的
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 12:37 PM   #786
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
D貨係咪少到咁⋯⋯
落3箱 共18隻 結果俾得3隻我⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 12:39 PM   #787
Sar8
The One

佢係咪get錯3箱=3盒

舊 06-25-15, 12:43 PM   #788
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咁戈陣我寫18盒既WW

獅子又係cut到死死下⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 12:47 PM   #789
Sar8
The One

驚冇現貨,炒就又買少隻

舊 06-25-15, 01:16 PM   #790
鳳熾魂
紅蓮の焔神

咁樣放棄屋企有就有無就算

舊 06-25-15, 01:17 PM   #791
Hunter

我都無訂, 諗住買現貨

福X模X FB 1個鐘前話返貨
岩岩FB話已經沽清

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 01:18 PM   #792
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
還有日本水貨未到

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 02:41 PM   #793
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
咁只好睇住amiami 1999果d睇下整唔整到隻了
咁大路貨都斬 bandai搞咩

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 02:42 PM   #794
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: tung999 查看文章
咁只好睇住amiami 1999果d睇下整唔整到隻了
咁大路貨都斬 bandai搞咩
呢d大路野要啃其它貨,果面都係

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 02:44 PM   #795
tung999
Game Master

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
呢d大路野要啃其它貨,果面都係
啃野有貨派都好過斬q晒
斬左=冇貨出=賺少左了吧

舊 06-25-15, 02:56 PM   #796
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: tung999 查看文章
啃野有貨派都好過斬q晒
斬左=冇貨出=賺少左了吧
炒得起就係既
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 02:58 PM   #797
tung999
Game Master

引用:
作者: ゆり 查看文章
炒得起就係既
bandai出貨賺的應該跟炒唔炒冇咩關吧

舊 06-25-15, 03:10 PM   #798
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
作者: Hunter 查看文章
我都無訂, 諗住買現貨

福X模X FB 1個鐘前話返貨
岩岩FB話已經沽清
個度次次po親新貨特價貨永遠都買唔到既
佢個FB既作用就係睇到出左然後去第二度買

舊 06-25-15, 03:33 PM   #799
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
作者: kyo353 查看文章
新貨特價貨永遠都買唔到 x
新貨特價貨永遠唔系比街外人買 o

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-15, 03:53 PM   #800
Hunter

引用:
作者: kyo353 查看文章
原來係咁, 從來唔會去果度買野

另外, 蒸粉 FB 都仲未話返貨

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 07:30 PM

手機版 | APP版