Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-12, 03:17 PM   #51
クラウド
God of Gamer
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
我果隻都點左黑點喺裙甲,笨大啲野係咁架啦

此篇文章於 03-24-12 03:44 PM 被 クラウド 編輯。
クラウド 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 09:10 PM   #52
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
星期一拿貨 希望我戈隻正正常常...面部冇事就好了

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 10:07 PM   #53
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
我呢隻QC總算托賴

舊 03-24-12, 10:32 PM   #54
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo

我O個隻都冇爛面

舊 03-24-12, 11:02 PM   #55
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 忍者 查看文章
我O個隻都冇爛面
日本有人係成張面爛左-.-

此篇文章於 03-24-12 11:06 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 03-24-12, 11:47 PM   #56
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
爛面

舊 03-24-12, 11:53 PM   #57
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
似合唔實多喎

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-12, 12:08 AM   #58
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: T.K. 查看文章
似合唔實多喎
我覺得似爛...合唔實的話最多咪面罩戈度甩左 但依家睇落唔似-.--

舊 03-25-12, 01:27 AM   #59
神龍
↘大家比d掌聲

右邊塊灰色上下角度唔同晒
白色面位就咁推返入去都無咩可能得

舊 03-25-12, 01:44 AM   #60
T.K.
很黃很暴力

唔係右眼彈起同口部份左面合唔實咩?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 03-25-12, 01:51 AM   #61
神龍
↘大家比d掌聲

睇佢兩隻眼點都唔係幾個動作搞得掂
推塊面返入去左邊隻眼都唔會彈到返出嚟掛(真係成隻眼zip晒入去
就算無爛都成塊面散晒

fd:佢比人封咗拳a

舊 03-26-12, 07:18 PM   #62
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

人品好 不是sad貨 托賴

舊 03-27-12, 04:27 PM   #63
Minga
Je T'aime

註冊日期: May 2002
到底... 今次魂SHOP會出咩...

舊 03-27-12, 04:46 PM   #64
T.K.
很黃很暴力

Ps armor down ver.

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-27-12, 04:50 PM   #65
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: Minga 查看文章
破損部件+特效set
重視番俾3小強同天意破壞過既部份

舊 03-27-12, 05:17 PM   #66
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
Deactivate Mode 囉

舊 03-27-12, 05:37 PM   #67
Minga
Je T'aime

註冊日期: May 2002
I MEAN... 上次00出飛機PARTS, 今次魂SHOP會出咩PARTS... a

舊 03-27-12, 05:41 PM   #68
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
Meteor unit

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 05:50 PM   #69
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
Meteor unit
佢夠膽出我買來支持下又何妨呢

舊 03-27-12, 11:08 PM   #70
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 草薙さん 查看文章
Meteor unit
如果係出既我又唔驅呀

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-12, 11:18 PM   #71
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
引用:
膊頭冇左Z.A.F.T LOGO既版本

舊 03-27-12, 11:42 PM   #72
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
出meteor既話
我個櫃一定放唔落...
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-12, 02:55 AM   #73
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: kyo353 查看文章
膊頭冇左Z.A.F.T LOGO既版本
反而我鍾意佢係ZAFT機

舊 03-28-12, 02:58 AM   #74
T.K.
很黃很暴力

引用:
I MEAN... 上次00出飛機PARTS, 今次魂SHOP會出咩PARTS... a
俾脈衝插穿既配件

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-28-12, 03:12 AM   #75
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: T.K. 查看文章
俾脈衝插穿既配件
咁不如直情下一隻出impules啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 02:55 PM

手機版 | APP版