Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-15, 11:44 PM   #701
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: fami~yan 查看文章
唔關事啦....對基神同sf呢兩樣野提唔起丁點興趣...
基神無問題係部SF本身唔討好我

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-15, 12:23 AM   #702
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
係都唔出Gundam Wing 果堆

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-15, 05:30 PM   #703
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-15, 05:34 PM   #704
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇落唔錯⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-15, 05:39 PM   #705
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-23-15, 06:01 PM   #706
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
秋季,意外地快

舊 05-23-15, 06:21 PM   #707
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
呢隻同Hulk Buster下星期日本魂展應該有版睇
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-15, 11:44 PM   #708
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
呢隻同Hulk Buster下星期日本魂展應該有版睇
SF必入!....如果做得靚

離題
Hulkbuster唔知買SHF/HT好,HT好似DETAIL D,但貴+不太喜歡破損痕跡
未買過HT野,想問問HT版停左訂未?訂是否一定要信和20/F訂?今天膽粗粗上去見排晒隊是訂野嗎?我見裡面有野DISPLAY,唔訂野入去看要不要排隊?
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-15, 01:02 AM   #709
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
SF會入…問題幾多隻好

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-15, 03:42 PM   #710
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
http://tamashii.jp/special/metalbuild/strikefreedom/

舊 05-25-15, 05:54 PM   #711
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

ZOOM 大左霸氣好多
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
SF會入…問題幾多隻好
水區答案:一箱

舊 05-25-15, 06:39 PM   #712
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
重出自由2.0啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-25-15, 06:55 PM   #713
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

隻自由真係幾垃圾

舊 05-25-15, 07:05 PM   #714
T.K.
很黃很暴力

手腕關節唔得,提槍有問題

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 05-25-15, 09:03 PM   #715
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

再版都係咁?

舊 05-25-15, 10:07 PM   #716
T.K.
很黃很暴力

我隻係初版

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-25-15, 10:44 PM   #717
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
乜自由咁多問題架?

等天出搵現貨算
SF真心有興趣,不過等多D圖先

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 12:44 AM   #718
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
乜自由咁多問題架?

等天出搵現貨算
SF真心有興趣,不過等多D圖先
自由很差嗎?我因為買了冇位DISPALY,玩左幾次放回盒都未拿過出來了
反而隻命運真系好正,完全喜出望外,型到
不過把劍太長,我成日擺舉劍POST,肩膀關節開始鬆
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 07:55 AM   #719
埃及使者
玻璃般的存在

我等緊命運再販

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 05-26-15, 08:23 AM   #720
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
我等緊命運再販
等到出埋模型都未有,依家我買模型版算
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-15, 01:26 PM   #721
埃及使者
玻璃般的存在

如果有心機砌我都會買
但除左素組、滲下線就真係乜技術都冇

GGF - 棄坑

舊 05-29-15, 05:13 PM   #722
money
◆.西野司命.◆

此篇文章於 05-29-15 05:16 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-15, 05:19 PM   #723
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
不意外的紅藍骨(噴煙)
但藍骨不會出得這麼簡單吧?

舊 05-29-15, 05:19 PM   #724
money
◆.西野司命.◆

舊 05-29-15, 05:29 PM   #725
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
不意外的紅藍骨(噴煙)
但藍骨不會出得這麼簡單吧?
梗係咁簡單
武器準備魂Shop見啦
骨反而好過隻SF

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 12:50 PM

手機版 | APP版