Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-23-11, 11:41 PM   #26
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
係咪好似話下年年初 OO7劍再販?
無聽過

18000yen
應該無晒7劍D裝備

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 11:43 PM   #27
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔知買唔買好-.-唔係太喜歡TA隻色(成品方面) 但出面 007+OOR 3000先有一套

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-11, 11:51 PM   #28
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
唔知買唔買好-.-唔係太喜歡TA隻色(成品方面) 但出面 007+OOR 3000先有一套
我就一向都唔鐘意Tram
而且之前見過D相就更加反感
而會場限定商品你至少預14-5算
即是換成港幣都要2520-2700

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 10-24-11, 12:01 AM   #29
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: mikemike 查看文章
我就一向都唔鐘意Tram
而且之前見過D相就更加反感
而會場限定商品你至少預14-5算
即是換成港幣都要2520-2700
咁我俾多300幾 買埋D 7劍裝回來算了

舊 10-24-11, 12:30 AM   #30
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
Metal Build 00 Trans-AM Raiser

Tamashii Nation 2011 會場限定商品

另外下一隻MB 係FREEDOM
freedom必入!!!

引用:
咩宜家炒到咁貴?!
O個陣入手2千銀都唔洗喎

舊 10-24-11, 12:41 AM   #31
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 忍者 查看文章
freedom必入!!!

咩宜家炒到咁貴?!
O個陣入手2千銀都唔洗喎
嘛 大大你自己都識講 戈陣時嘛

舊 10-24-11, 02:02 AM   #32
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
嘛 大大你自己都識講 戈陣時嘛
成半年先黎返兜,有貨都執到啦仲想點

舊 10-24-11, 02:05 AM   #33
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

YAHOO都有一定數量 之前係in's point都仲見到有現貨架~XD

舊 10-26-11, 12:06 AM   #34
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

http://tamashii.jp/special/tamashii_..._trans-am.html
隻色好唔掂

舊 10-26-11, 12:21 AM   #35
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

香港我唔知幾多啦 澳門做緊 訂價3000

3000的話 我去香港買007+O-R 都好過佢-.- 仲有400找

舊 11-18-11, 01:59 PM   #36
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
METAL BUILD フリーダムガンダム始動

http://tamashii.jp/special/metalbuild/

舊 11-18-11, 06:53 PM   #37
ゆり

註冊日期: Nov 2004
隻免費大魔做型好fail

舊 11-19-11, 09:13 AM   #38
kiburedo
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDsonictk369
FREEDOM
必入

pixiv:pixiv
kiburedo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-11, 09:35 AM   #39
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
部freedom好型
真係好有興趣入手
希望個系列可以做長少少

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-11, 05:00 PM   #40
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
呢隻自由OK喎
再望返RG個隻...
睇黎都係買呢隻好D

舊 11-23-11, 12:05 AM   #41
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
下年3月出
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-11, 03:45 PM   #42
money
◆.西野司命.◆

価格: ¥ 15,750
2012年3月31日発売予定

舊 12-29-11, 11:38 AM   #43
money
◆.西野司命.◆

http://tamashii.jp/special/metalbuild/index.html

舊 12-29-11, 11:41 PM   #44
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
呢隻野厲害過MG好多!

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-12, 06:58 PM   #45
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

頑童明天有幾盒賣

舊 03-24-12, 09:26 AM   #46
星仔~*
Insane Gamer
迷之物

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code0173 1578 7378
PSN  IDSING_SC
靚仔過MG

舊 03-24-12, 11:42 AM   #47
kk2
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
係灣仔買左!@&*
kk2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 12:59 PM   #48
kyo353
Game Master

好彩我個隻個頭冇SAD到

舊 03-24-12, 02:46 PM   #49
クラウド
死相が見えるぞ

部分個頭出事?

舊 03-24-12, 02:52 PM   #50
kyo353
Game Master

引用:
作者: クラウド 查看文章
部分個頭出事?
塗裝方面比較SAD啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 12:58 PM

手機版 | APP版