Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-08-14, 09:48 PM   #576
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: ouki 查看文章
的確係社工

後面出埋都唔知有冇5個老師(我睇到雙7)

社工動畫改到好肥....明明小說同漫畫都畫得OK.....好似動畫禁GE樣....正副業都唔覺得她會找到食
肥婆份兼職唔需要賣樣

舊 05-11-14, 04:18 AM   #577
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 05-11-14, 08:02 AM   #578
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
一個二個都中二全開

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 11:00 AM   #579
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: mikemike 查看文章
一個二個都中二全開
好明顯係思覺失調,唔關中二事

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 11:16 AM   #580
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
擊敗恐怖份子之後都係交俾警察, 唔通張佢地殺晒?

舊 05-11-14, 11:25 AM   #581
細路翔
The One

不要問只要信

老實正常邏輯黎講真係一間特殊教育機構擠滿晒天才兒童,大家天賦差別唔大既時候,
教育方針一定係要佢地了解團隊合作既重要性而唔係單純實力至上主義或者比班學生去處理恐怖分子(笑)

作者睇佢文筆表現同d網路留言就令人覺得佢係讀書時肯定係唔識睇人眉頭眼額講野得罪人
然後出社會(實際唔知佢有無)後仲係覺得自己永遠正確果類人

永遠覺得人地唔同佢合作係人地問題

英國說大家抱團死
舊 05-11-14, 11:38 AM   #582
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

連我呢位無乜所謂嘅動畫垃圾桶都頂唔順,呢套大作嘅劇情都算極品。

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-11-14, 11:51 AM   #583
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
原來一個性無能o既神不會去插旗原來係咁唔好睇

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 11:56 AM   #584
細路翔
The One

我覺得動畫本身製作完全ok,但原作本身先天就係殘廢水準所以無計

同吉野弘幸一樣

英國說大家抱團死
舊 05-11-14, 12:09 PM   #585
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: mikemike 查看文章
連我呢位無乜所謂嘅動畫垃圾桶都頂唔順,呢套大作嘅劇情都算極品。
其實我覺得劇情都算係咁,不過最頂唔順係兩兄妹明明已經立於人類頂點都仲要成日「懶」不幸

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 12:18 PM   #586
leungky1

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 細路翔 查看文章
我覺得動畫本身製作完全ok,但原作本身先天就係殘廢水準所以無計

同吉野弘幸一樣
吉野玩設定唔嚴謹同發癲嘅野時可以好好~

呢位就......佢出到套無咩設定嘅野先算

此篇文章於 05-11-14 12:21 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 12:41 PM   #587
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 細路翔 查看文章

同吉野弘幸一樣
吉野弘幸無超展開才唔好睇

舊 05-11-14, 12:47 PM   #588
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
其實覺得套野禁垃圾味唔好睇LO。。。仲有咩好講

入學好似公認係唔好睇。。。各章最下位的一章
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 02:23 PM   #589
ouki
戸松控

引用:
作者: Gallardo 查看文章
擊敗恐怖份子之後都係交俾警察, 唔通張佢地殺晒?
最後....都係交俾警察...上帝只係入去操作情報....修改資料...再加上十文字家的家權所以解決

以故事設定達也的性格他絕對會入去殺光對面....
舊 05-11-14, 02:55 PM   #590
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: ouki 查看文章
最後....都係交俾警察...上帝只係入去操作情報....修改資料...再加上十文字家的家權所以解決

以故事設定達也的性格他絕對會入去殺光對面....
.......
本來只係覺得擊敗恐怖份子, 壬生就唔駛被起訴, 呢個講法有矛盾.....

舊 05-11-14, 03:02 PM   #591
ouki
戸松控

引用:
作者: Gallardo 查看文章
.......
本來只係覺得擊敗恐怖份子, 壬生就唔駛被起訴, 呢個講法有矛盾.....
認該禁講....殺光對面再情報操作.....令壬生由事件的重要成員變為事件的2打6
舊 05-11-14, 04:37 PM   #592
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
其實可唔可根據商品說明條例告佢貨不對辦………

舊 05-11-14, 09:09 PM   #593
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: 尼路 查看文章
其實可唔可根據商品說明條例告佢貨不對辦………
呢套除佐主角全世界都係劣等生,所以無問題

舊 05-11-14, 09:38 PM   #594
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Asurada 查看文章
呢套除佐主角全世界都係劣等生,所以無問題
啊,用這角度觀感當堂fit曬

舊 05-11-14, 10:31 PM   #595
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
上帝......................OTL

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-14, 10:50 PM   #596
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
上帝無雙幾好睇,

無咩不滿, 講完

舊 05-11-14, 11:50 PM   #597
小忍~~
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 尼路 查看文章
啊,用這角度觀感當堂fit曬
原來個書名係咁解
小忍~~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 01:44 AM   #598
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
果然係中二病的劣等生.

因為攪亂左個妹生活?!

因為鍾意既人被恐怖份子影響左劍術?!

仲有班人人去你又去唔知為乜去賭命就去剷上恐怖份子據點掃場?!

成班人行動理由都痴線.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 05:13 AM   #599
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
我比較在意op臨尾果件朱雀? 乜朱雀黎左魔劣客串咩? 幾時倒有得睇?XD

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-14, 05:14 AM   #600
FREDDY@o@

PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
仲有班人人去你又去唔知為乜去賭命就去剷上恐怖份子據點掃場?!

成班人行動理由都痴線.
除左艾莉卡同里奧, 其他人都知為乜要去掃場...
艾莉卡係一個超級八婆, 最勇鬥狠+愛管閒事, 有得搞事最開心, 唔關佢事都要插隻手入去
里奧同艾莉卡差不多, 只係無咁自以為是同無咁多事

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[PSV] 魔法科高校の劣等生 Out of Order 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 30 12-16-14 08:22 PM
出售日文輕小說(魔法科高校の劣等生/変態王子と笑わない猫),同人誌 sam55699 買賣專區 3 08-27-14 05:55 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM

現在的時間是 09:35 PM

手機版 | APP版