Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#5
01:07 PM 06-08-11
作者: 滅龍士:
o個度直頭係版聚黑歷史,屠龍先去啦大佬...#
真係想去番20081122聚o個日,旺角砵蘭街106號地下間TC2 CAFE。樓上包場o個晚真係經典 db
要多幾個人o黎唔係問題我可以召喚多幾個
果間很好
我間中去旺角都會特登再去
Middle 01:57 PM 06-08-11
真係想去番20081122聚o個日,旺角砵蘭街106號地下間TC2 CAFE。樓上包場o個晚真係經典 db
每次版聚你先會係度出 post ......

果間一樣,星期六閣樓包場 $3000 起,
有興趣可以打電話去問下: 2388 9772

另外,一個月前去訂場都未必有
碧克 08:16 PM 06-08-11
其實真係好睇聚來為乜
可能因為難定位,所以有幾次情版聚氣氛都的確係怪怪地,一係變左機聚,一係就分成兩三圈人各自吹各自玩.
雖然以前有黑歷史,但每次都有兩三個新朋友而且不乏年輕男女,真係好玩好多
>>>>>劉伯<<<<< 08:33 PM 06-08-11
作者: 碧克:
其實真係好睇聚來為乜
可能因為難定位,所以有幾次情版聚氣氛都的確係怪怪地,一係變左機聚,一係就分成兩三圈人各自吹各自玩.
雖然以前有黑歷史,但每次都有兩三個新朋友而且不乏年輕男女,真係好玩好多
我老了
碧克 08:35 PM 06-08-11
作者: >>>>>劉伯<<<<<:
我老了
過左幾年我都老啦
綾小路雷太 08:39 PM 06-08-11
我老了
過左幾年我都老啦
你地老咁我叫乜
碧克 08:39 PM 06-08-11
作者: 綾小路雷太:
你地老咁我叫乜
死老鬼
滅龍士 09:07 PM 06-08-11
講開又講,老野佢幾個月連影都唔見a
>>>>>劉伯<<<<< 10:01 PM 06-08-11
你地老咁我叫乜
老油條
綾小路雷太 10:37 PM 06-08-11
死老鬼
你好野...
老油條
你直頭變老油石啦m9
講開又講,老野佢幾個月連影都唔見a
我成日都見到佢- -
才子 10:43 PM 06-08-11
grand d得唔得...
>>>>>劉伯<<<<< 11:08 PM 06-08-11
作者: 才子:
grand d得唔得...
請舉例
PTX-003C 11:24 PM 06-08-11
乜事搞到變黑歷史?
綾小路雷太 12:51 AM 06-09-11
作者: PTX-003C:
乜事搞到變黑歷史?
我諗佢想講次次上親去Ease都係太悶旦......

BTW,我同意Ease係屠龍既好地方,而唔係網聚。
LAMR 01:30 AM 06-09-11
我沒在這討論串發過言

說要參加會不會太奇怪了XD

因為我還是比較習慣看獨立的一個POST嘛
PTX-003C 01:48 AM 06-09-11
我諗佢想講次次上親去Ease都係太悶旦......

BTW,我同意Ease係屠龍既好地方,而唔係網聚。
不如搵日出來屠呀
近來成日想屠不過唔係冇人得閒就我唔得閒....灰到爆
綾小路雷太 01:56 AM 06-09-11
作者: PTX-003C:
不如搵日出來屠呀
近來成日想屠不過唔係冇人得閒就我唔得閒....灰到爆
另文再約

而家講左情版聚先XP
雷火武 04:23 AM 06-09-11
作者: LAMR:
我沒在這討論串發過言

說要參加會不會太奇怪了XD

因為我還是比較習慣看獨立的一個POST嘛
凡事總有第一次
綾小路雷太 10:18 AM 06-09-11
作者: Deviantnip:
凡事總有第一次
但唔知今次有冇POST數限制-3-"
碧克 12:19 PM 06-09-11
但唔知今次有冇POST數限制-3-"
以前都係100 posts之嘛,仲出現過為出情版聚怒洗版既傻仔
綾小路雷太 12:28 PM 06-09-11
以前都係100 posts之嘛,仲出現過為出情版聚怒洗版既傻仔
誰?
碧克 12:29 PM 06-09-11
誰?
威佬時代,當時bam左就消失埋啦,鬼記得咩
綾小路雷太 12:39 PM 06-09-11
威佬時代,當時bam左就消失埋啦,鬼記得咩
果真年代久遠。

咁我地仲試唔試下搞聚?
碧咸廿三 01:04 PM 06-09-11
果真年代久遠。

咁我地仲試唔試下搞聚?
搞聚有冇囡囡去?會唔會又係得洗潔晶同奶茶咖啡佢地去架咋?
碧克 01:12 PM 06-09-11
作者: 碧咸廿三:
搞聚有冇囡囡去?會唔會又係得洗潔晶同奶茶咖啡佢地去架咋?
我要加菲

果真年代久遠。

咁我地仲試唔試下搞聚?
搞都唔到我呢D蛋散啦
到我搞聚我實揀人揀到變私聚架喎
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17  ... 最後

返回主題版面