Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-18, 03:59 PM   #1326
風間鈴木仁
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
引用:
作者: charcsc2000 查看文章
提提大家, 如果去開深水埗, 其實深之都1/F有間賣GAME係好平, 平均平過黃金10~20蚊...
引用:
係囉...老闆好好人, 我而加沒去黃金入面買了...果邊太奸商...
請問是否 深水埗 高登1/F ?

謝謝你分享消息。

PS系總共 6080隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,362 全球最佳排名10771,12212
https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 04:30 PM   #1327
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章

謝謝你分享消息。
深之都係商場黎,GOOGLE下應該搵到

舊 03-19-18, 04:32 PM   #1328
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
系SUN MOBLIE同馬會中間好易揾
不過頭一次入去商場可能覺玩緊迷宮

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 04:34 PM   #1329
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
深之都係商場黎,GOOGLE下應該搵到
果間係OK架, 會平少少, 對話問答都好Friendly, 唔似對面街福建婆咁.

題外, 好想玩戰女4, 邊度有pro賣?正常價果隻

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 04:34 PM   #1330
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
咁好死俾個9折CODE黎諗住買機戰X結果唔包預購
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 04:39 PM   #1331
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: harakuma 查看文章
果間係OK架, 會平少少, 對話問答都好Friendly, 唔似對面街福建婆咁.

X源&**?
不過要系黃金買主机多數揾佢地~
起碼唔會奶野先

而家PS有隻要成千蚊手制,系咪真系咁好用?

舊 03-19-18, 04:41 PM   #1332
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: DC 97 查看文章
X源&**?
起碼唔會奶野先
估都係佢地, 我以前D主機都係佢地度買.(我唔會同"靠邊大直行"任何一間買嘢)

校花1號, 始的妻子之一
老師, 始的妻子之一
人妻, 始的妻子之一
校花2號, 始的妻子之一
你究竟有幾多個老婆呀??
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 05:53 PM   #1333
charcsc2000
J神哥

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
引用:
作者: 風間鈴木仁 查看文章

謝謝你分享消息。
係"深之都1/F"呀..小店黎....但我覺得老實過黃金囉....
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 05:55 PM   #1334
charcsc2000
J神哥

引用:

葵廣2/F一定有...係咪正常價就唔知啦...
舊 03-19-18, 05:56 PM   #1335
charcsc2000
J神哥

引用:
X源&**?
起碼唔會奶野先

更係唔會奶野啦...佢地做批發...但佢係做行都加入炒GAME炒機行列喎....
我有錢都唔會比佢賺....
其實好多小店都係經行訂機的..
舊 03-19-18, 05:57 PM   #1336
charcsc2000
J神哥

引用:
估都係佢地, 我以前D主機都係佢地度買.(我唔會同"靠邊大直行"任何一間買嘢)
老實講...黃金入面得返X源, X星係正常...其他都奸商...
舊 03-19-18, 05:58 PM   #1337
luffy1734
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2003
請問太鼓個價仲係咪差唔多4百
luffy1734 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 06:01 PM   #1338
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
咁好死俾個9折CODE黎諗住買機戰X結果唔包預購
OK啦....o岩我...終於可以入手買龍珠z....
舊 03-19-18, 06:03 PM   #1339
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: luffy1734 查看文章
請問太鼓個價仲係咪差唔多4百
去買太鼓+GAME價啦, 出面賣約$650...
舊 03-19-18, 06:23 PM   #1340
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
引用:
老實講...黃金入面得返X源, X星係正常...其他都奸商...
X源係最奸果個好無
新game 一出,其他細鋪未開始炒價,佢第一個出炒價
自己做代理,炒埋一份
星X 好多時宁願無貨賣,都唔會貴價拎貨
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-18, 06:25 PM   #1341
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: Terry仔 查看文章
X源係最奸果個好無
自己做代理,炒埋一份
細舖都係轉個頭去X源拎O者...
只係個別細舖賣機手法有問題

舊 03-19-18, 06:54 PM   #1342
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
X源&**?
起碼唔會奶野先

R
係鍵程短同有M1234, 有用但好唔好用就睇個別睇法,cwb好似有得試,試過唔覺得值
另外好似無本地保養, 粒菇都係會鬆

N未試過估都係手感分別掛,但個setting感覺好易玩壞手
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-18, 12:05 AM   #1343
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: Terry仔 查看文章
X源係最奸果個好無
自己做代理,炒埋一份
沒計,代理都咁賣,細鋪都係咁跟,所以我先去深之都買game~
舊 03-20-18, 09:51 AM   #1344
charcsc2000
J神哥

最後用左9折買左左bioshock和龍珠z究極版,有9折感覺平左8x蚊蚊
舊 03-20-18, 10:06 AM   #1345
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:

其實在下只係去過深之都,不過未去過你地講果間舖。

買GAME好少行深水,一來黃金邊D係黑真係好唔識分,二來反正去幫趁旺角兩大巨頭都係差唔多車費

舊 03-20-18, 11:53 AM   #1346
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
其實在下只係去過深之都,不過未去過你地講果間舖。

買GAME好少行深水,一來黃金邊D係黑真係好唔識分,二來反正去幫趁旺角兩大巨頭都係差唔多車費
睇你住邊....
我住係深水埗, 都沒得不幫襯佢地...
舊 03-20-18, 12:11 PM   #1347
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
仲有福仁二樓兩兄妹,佢哋係葵芳時已經幫襯。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-18, 12:31 PM   #1348
charcsc2000
J神哥

引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
仲有福仁二樓兩兄妹,佢哋係葵芳時已經幫襯。
請問邊間???係咪好多模型係出面果間???
舊 03-20-18, 01:05 PM   #1349
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
請問邊間???係咪好多模型係出面果間???
係~主力賣水貨野多~
唔好唸住有平野執
但一定信得過

舊 03-20-18, 01:07 PM   #1350
charcsc2000
J神哥

引用:
係~主力賣水貨野多~
唔好唸住有平野執
但一定信得過
好, 我記得佢好似有幫人去日森買野...
以前我買過本pad的畫集..

標籤
PS4, PS4討論

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SONY] PS3/PS VitaのPS Storeにて、CERO:Zのゲーム本編が購入不可へ。一部支払い方法終了に際して 安安 電視遊戲討論版 166 10-05-21 10:50 PM
[PS4] PlayStation 4 情報總合 02 → ? neo 電視遊戲討論版 12442 07-04-17 10:37 AM
港鐵搶客...2日,25/03~26/03...成人享小童特惠車費,其他乘客一律每程$1 Busconcamp ~清談館~ 1 03-15-16 01:13 PM
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
GAF 照相館 PHOTO CHALLENGE #10 題目: 「明調」 (2006.03.01-2006.03.24) Winner: KKH 「石竹」 KKH 照相館 40 04-01-06 12:04 AM

現在的時間是 12:59 AM

手機版 | APP版