Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-24-15, 06:39 PM   #401
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
失憶係因為入棺前有一段時間腦死,異棺都醫唔到
今期真龍相當OK

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-15, 06:54 PM   #402
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
副作用仲有當功力下降會變臉

龍少FB劇透童童.....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-25-15, 01:51 AM   #403
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: T.K. 查看文章
今期真龍相當OK
因為今期係天武英明擔大旗......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-15, 11:56 AM   #404
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
唔想睇鉄路人
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-15, 06:01 PM   #405
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
封神紀O既故事真係可以O係大陸做動畫???
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-15, 08:46 PM   #406
T.K.
很黃很暴力

神眼贏未可以囉

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 04-29-15, 11:56 PM   #407
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
都仲要改左D對白佢先得

舊 04-30-15, 09:41 AM   #408
kakajit
Game Master

狗哥最後同神眼一齊建設神族夢END

今集鐵將 , 獨尊話中環係腳踏實地練番黎...
我完全感受到作者O既惡意
舊 04-30-15, 11:34 PM   #409
gingq7

註冊日期: May 2008
獨尊話路人係腳踏實地練翻黎真係睇到眼都突

電 - 雷祖傳功
忘情訣 - 老祖傳功
火 - 靠外卦裝備
四象箭 - 李世民精神傳功
風/冰 - 好吧,真係路人練翻黎,但得初階

呀,仲有天威爆裂拳.....不過其威力和普通拳腳無分別....

不過對比起獨尊200年(?)前無厘頭突然識吸冰勁,路人確實算係"腳踏實地"......

-----

李建成都傻唔晒,識得揀無太陽的夜晚偷襲,但帶件無戰鬥力的文成就不明所以(熱戀中的男女不願分開? )

此篇文章於 04-30-15 11:37 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-06-15, 10:33 PM   #410
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
點解明鬼係魔,商暴又係魔,明鬼可以有型咁多?
商暴呢個角色始終都係煲唔起...永世為奴
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-15, 12:03 AM   #411
D-boy

引用:
作者: pierrekwok 查看文章
點解明鬼係魔,商暴又係魔,明鬼可以有型咁多?
商暴呢個角色始終都係煲唔起...永世為奴
奴性太強、又太婆媽,唔似奸角
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-15, 08:36 AM   #412
T.K.
很黃很暴力

有無強者入左古惑仔俱樂部?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-13-15, 04:41 PM   #413
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: T.K. 查看文章
有無強者入左古惑仔俱樂部?
係咪$500一年,除左可以做NPC
有冇其他福利如聚會之類?

牛牛好等錢駛乎……
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-15, 04:56 PM   #414
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: BRA武藏 查看文章

牛牛好等錢駛乎……
睇嚟書數唔掂? 之前重修本週刊化,
而家搞多壇咁嘅嘢...

舊 05-13-15, 08:10 PM   #415
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
和仔下套書叫

犀油!

好有向大陸看嘅味道,希望唔會太行

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-15, 09:13 PM   #416
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: BRA武藏 查看文章

牛牛好等錢駛乎……
佢話呢種NPC 會費未到期有免死金牌嫁

到期唔續應該會好快摺埋
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-15, 09:46 PM   #417
BRA武藏
Game Master

$500 X 100個傻人(如果有) 都有$5萬
都頂到1期書書數架
舊 05-13-15, 09:48 PM   #418
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 婠婠 查看文章
佢話呢種NPC 會費未到期有免死金牌嫁

到期唔續應該會好快摺埋
有得出場第二次先講啦
大家睇返火石洲之戰啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 05-14-15, 09:48 AM   #419
kakajit
Game Master

睇左今集路人咁玩法 , 如果老祖無死到 , 我諗真係會好勁...
下集終於講改造身體O既代價了 , 睇黎唔係而家睇到果D咁

神秘少年我覺得應該係想將D外星科技帶番去外星
舊 05-15-15, 09:34 AM   #420
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
忘情訣要不時加持至可以保持功效? 點解蝙蝠俠蕭生唔洗既, 點解既, 點解既, 點解既 ... ><
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-15, 10:30 AM   #421
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
忘情訣要不時加持至可以保持功效? 點解蝙蝠俠蕭生唔洗既, 點解既, 點解既, 點解既 ... ><
雷九天當年

舊 05-15-15, 08:39 PM   #422
BRA武藏
Game Master

雷祖同蕭半天係中 忘情訣=洗腦
趙匡義係中 惑情訣=精神干擾ONLY
舊 05-16-15, 03:09 AM   #423
gingq7

趙匡義呢d三流武功都可以壓住路人4個手下黎打,
果4個手下咁多年都唔死都算係奇蹟
舊 05-16-15, 03:10 AM   #424
gingq7

引用:
作者: D.K. 查看文章
和仔下套書叫

犀油!

好有向大陸看嘅味道,希望唔會太行
咁 封神紀 都同 封神榜 接近零關係....
舊 05-20-15, 08:01 PM   #425
D-boy

性公子要揸過對手對波,才能知道對手是男是女

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 01:20 AM

手機版 | APP版