Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 07-21-17, 02:39 AM   #126
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
其實有無人會開個Discord群組?

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 02:45 AM   #127
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
Sorry 打到好累了,打到屎咁....同埋雙槍我用得唔好(用唔到佢優勢,大絕又用得唔好,我都係jet pack向)
連續打左好幾個鐘,手已酸(完全跟唔到日本仔d動作)。明天再玩

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 07-21-17 02:55 AM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 02:55 AM   #128
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 赤武神 查看文章
Sorry 打到好累了,打到屎咁....同埋雙槍我用得唔好(用唔到佢優勢,大絕又用得唔好,我都係jet pack向)
連續打左好幾個鐘,手已酸。明天再玩
係啲人太勁啫,命中率高到呢…
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 02:57 AM   #129
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
有D 2-3LV......都好勁....
我打完隻多士爐.....岩岩好沒電/口\

舊 07-21-17, 07:41 AM   #130
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
可能我用得差,雙槍反而無試玩時油到咁多地,差過初始水槍
另外滾筒算捉到少少直灑竅門,不過要改下衝太前嘅習慣
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 09:04 AM   #131
lodoss
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2012
昨晚玩左陣online, 升到lv.6
某部份玩家真係好勁,
我諗約有3成新手, 果d反應慢, 打佢都唔識逃走
同隊撞正其他3個都係新手新係冇得打
lodoss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 09:08 AM   #132
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
睇完wiki先知道原來噴油槍係近身戰苦手
睇黎要練下雙槍應付近戰?

舊 07-21-17, 09:12 AM   #133
野良猫
肥倫

捱夜玩同瞓醒玩啲實力差好多
尋晚輸到阿媽都認唔到,今朝遇到啲高手都贏到
舊 07-21-17, 09:22 AM   #134
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
好鬼難打, 把把武器都唔就手咁
對款款新SP都有抗拒感Orz
當然唔夠準都係死症 wwwwww

要盡快擺脫搵錢升rank 地獄.......btw 下晝開始有三文魚

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 09:24 AM   #135
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: 野良猫 查看文章
捱夜玩同瞓醒玩啲實力差好多
尋晚輸到阿媽都認唔到,今朝遇到啲高手都贏到
呢隻GAME極需要用腦,所以好正常
引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
好鬼難打, 把把武器都唔就手咁
對款款新SP都有抗拒感Orz
當然唔夠準都係死症 wwwwww

要盡快擺脫搵錢升rank 地獄.......btw 下晝開始有三文魚
對唔準真係好大問題
我都諗緊係咪要練下體感

舊 07-21-17, 09:35 AM   #136
ttt_boy
Junior Member

註冊日期: Jul 2017
引用:
作者: Nicklaus 查看文章
武器果個分數..? 定熟練度咁上下既野, 有支旗果個

究竟有咩用 / 意思?
我都想知呀,有人可以解答嗎? THXTHX
ttt_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 09:39 AM   #137
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
支旗係調子,升到10.0同15.0果場完場有bonus

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 09:41 AM   #138
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
飛彈其實唔好諗著靠佢殺人
呢個sp基本上就係射左就有著數 近少少既咪射完就逼上去噴對面腳底等對面無得走
就算遠射基本上因為佢一定著到彈 對面一定要向後走再停步噴番靚塊地

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 09:49 AM   #139
lodoss
Crazy Gamer

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
飛彈其實唔好諗著靠佢殺人
呢個sp基本上就係射左就有著數 近少少既咪射完就逼上去噴對面腳底等對面無得走
就算遠射基本上因為佢一定著到彈 對面一定要向後走再停步噴番靚塊地
飛彈基本上只殺到新手,
正常一見地下有圈都識得避,
都係有同伴起個範圍內先發吧
舊 07-21-17, 09:52 AM   #140
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
貨櫃試過用飛彈一次殺左3 個,可能佢地企晒一齊死 XD

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 10:08 AM   #141
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: lodoss 查看文章
飛彈基本上只殺到新手,
正常一見地下有圈都識得避,
都係有同伴起個範圍內先發吧
仲有少少情況會死人既
對面一齊行 然後lock晒一齊向幾個方向走但有人撞左走位之後事故

所以基本上都係一有就搵安全位置lock到一兩個人都照射 射左就等於油到地
終盤既話留番最後兩秒開左佢射 夾硬搶番1%左右

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 10:09 AM   #142
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
請問炸蝦店 d 食事卷要點樣取得?
想升快 d, 謝
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 10:13 AM   #143
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: 任仔 查看文章
請問炸蝦店 d 食事卷要點樣取得?
想升快 d, 謝
三文魚 .. 依家可local. online 時段好似今日都會開放
hero mode都好似有 ... 之前見有情佈相( 我未掂過單人mode,唔肯定)

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 10:29 AM   #144
任仔
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch ID3331-5879-8302
再問, 有玩上集, 但完全吾知點洗技能
請問點洗? 搵 NPC?
任仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-17, 10:31 AM   #145
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: 信長 查看文章
三文魚 .. 依家可local. online 時段好似今日都會開放
hero mode都好似有 ... 之前見有情佈相( 我未掂過單人mode,唔肯定)
hero mode有
我攞過一張用埋

舊 07-21-17, 10:35 AM   #146
野良猫
肥倫

陣間有冇人玩三文?

睇怕今日都係買唔到大奶筒
舊 07-21-17, 10:37 AM   #147
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
呢隻GAME極需要用腦,所以好正常
對唔準真係好大問題
我都諗緊係咪要練下體感
引用:
作者: 信長 查看文章
我而家自閉緊吏事練體感...
剩係第一隻BOSS都GAMEOVER左兩次

舊 07-21-17, 10:48 AM   #148
kashew
Senior Gamer
潛水ING

註冊日期: Mar 2006
Nintendo Switch ID6954-8311-8603
3DS Friend Code1633 4152 1092
PSN  IDlemon_curtis
XBox Live Gamertaglemon jai
尋晚打完第一個boss之後去打9 場先升到上rank4 就訓左...
三文魚2點開, 但我要今晚返到屋企先玩到

舊 07-21-17, 10:55 AM   #149
lodoss
Crazy Gamer

引用:
作者: DMRevolution 查看文章
我而家自閉緊吏事練體感...
剩係第一隻BOSS都GAMEOVER左兩次
初時唔知要跳上去打, 試左一陣先知, 都唔係難打,
你唔死2次而係gameover2次就真係要再熟習下
舊 07-21-17, 10:58 AM   #150
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: lodoss 查看文章
初時唔知要跳上去打, 試左一陣先知, 都唔係難打,
你唔死2次而係gameover2次就真係要再熟習下
主要係仲未好熟跳
我知點打, 但係唔識跳上去, 面包與面包之間跳出去個下成日去左下面

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Splatoon 2 (發售中) 信長 電視遊戲討論版 1026 08-01-19 05:54 AM
[WiiU] Splatoon | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 515 10-25-16 06:39 PM
[多機種] [攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區 鐵之侍 攻略及心得交流區 1394 03-17-16 12:24 PM

現在的時間是 03:45 PM

手機版 | APP版